נק' מוניטין:
3,331
- 3,222
- 2,324
Wait no more,תחכה לתשובות של הח׳ברה המכובדים פה
Im here.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Wait no more,תחכה לתשובות של הח׳ברה המכובדים פה
73קג על 1.71-1.72תלוי מה המשקל שלך גם
אני שוקל 72 על 1.74
המחשבונים באינטרנט הם לא.כל כך מדוייקים, אם אתה רוצה לעלות, תתחיל לאכול 3500-4500 כל יום ואתה תראה איך המשקל יעלהכן לא יודע אני אוכל לפי תפריט קבוע
ממש שוקל את המשקל
אחלה עצה מה אני אגיד לךהמחשבונים באינטרנט הם לא.כל כך מדוייקים, אם אתה רוצה לעלות, תתחיל לאכול 3500-4500 כל יום ואתה תראה איך המשקל יעלה
זה מתכון לתותחים כבדים ורגליים של HULK!אחלה עצה מה אני אגיד לך
בודדים האנשים בכדור הארץ שלא יעלו מ4500 קלוריות אלא אם הם רצי מרתון
זה מתכון להשמנה
מבחינת א"שזה מתכון לתותחים כבדים ורגליים של HULK!
אם אתה רוצה לעלות, תתחיל לאכול 3500-4500 כל יום ואתה תראה איך המשקל יעלה
פאק, עלית עליי!ריפטו זה אתה? 😆
פאק, עלית עליי!
ריפטו היה ממליץ במשקל שלו לסיים גלון חלב, פיצה שלמה עם תוספת גבינה וטונה ו4-5 חבילות אוריאו עם נשנוש קל של תפוח ליד(+6000 קלוריות) ויהיו אחלה של GAINS
אני אוכל 3200 ועולה בערך קילו בחודש בלי אירובי בכלל
זה לא הרבה בכלל, יש אנשים שגם אוכלים 4000 ויותר בניטרלי שלהם
טוב אחי 4500 קלוריותהמחשבונים באינטרנט הם לא.כל כך מדוייקים, אם אתה רוצה לעלות, תתחיל לאכול 3500-4500 כל יום ואתה תראה איך המשקל יעלה
החלבון קל אפשר גם 200 אני פשוט לא צריךאפשר גם? ._.
היו לי תקופות שהניטרלי שלי היה 1,000.
ואולי תנסה להכין שייקים?
יותר קל להוריד ככה את האוכל.
ו150 חלבון זה לא כזה הרבה, הכל טוב.
מה זאת אומרת? זה לא הגיוני שאחד שאוכל 2800 קל במשקל שלי ישאר כבר למעלה מחודש על אותו משקל?אני די בטוח שאתה מפספס משהו בתהליך ובגלל זה אתה לא עולה.
תבדוק את עצמך שוב ותראה איפה אתה טועה כי אין סיבה שלא תעלה, אלא אם כן יש לך חיידק בבטן שאוכל לך תאוכל
מה זאת אומרת? זה לא הגיוני שאחד שאוכל 2800 קל במשקל שלי ישאר כבר למעלה מחודש על אותו משקל?
ושמע אני ממש שוקל את האוכל
הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שהכמות גיינר שאני לוקח זה לא 650 קל.כמו שחשבתי אבל ממש כותבים כמה גרם וכל אז אני בודק טוב טוב שיש לפחות 600 אלא אם הם משקרים
אם כבר זה רק יוסיףאולי אתה לא סופר כמו שצריך,
מה עם שמן בבישול שלך? רטבים? אתה סופר?
ותגובה מעליי צודק בהחלט, תעשה גם ממוצע שבועי של שקילות.
אני יודע אבל זה מוזר שיש עליה קבועה ופתאום כאילו הניטרלי שלי עלה באיזה 300ספרת קלוריות וbmr זה הדבר הכי לא מדוייק שיש.
תוסיף עוד אוכל ותראה אם יש עלייה, אם אין תוסיף עוד אוכל וכך הלאה
אני יודע אבל זה מוזר שיש עליה קבועה ופתאום כאילו הניטרלי שלי עלה באיזה 300
אם כבר זה רק יוסיף
רטבים ושמן אני בכלל לא סופר לא שיש כל כך
אני יודע אבל זה מוזר שיש עליה קבועה ופתאום כאילו הניטרלי שלי עלה באיזה 300
כה ברור יודע אחי פשוט זה מוזרשוב, אז פשוט תאכל יותר אין תשובה אחרת
תתחיל ברמת העוד קצת טחינה, עוד 3 כפות אורז, עוד פרוסת לחם
ותראה מה קורה. אני מאמין שאתה יודע שזה תהליך ארוך ולכן אין מה למהר פה או לשבור את הראש. סהכ להוסיף קלוריות אפילו לא צריך לספור, לעקוב אחרי השינויים ולהתאים את התזונה למה שקורה בשטח (על המשקל)
המשקל הרגיל שאני נשקל נכון? תיראה הוא די מוזר קניתי אותן לא מזמןיש הסתגלות של קצב חילוף החומרים, אבל 3200 נשמע המון לניטרלי.
בכל אופן אני מבין איך אפשר לפספס קלוריות בספירה, אבל איך אפשר לדמיין קלוריות קשה לי לראות איך.
המשקל בבית בטוח תקין?
המשקל הרגיל שאני נשקל נכון? תיראה הוא די מוזר קניתי אותן לא מזמן
לרוב כשאני עולה בפעם הראשונה זה כוצב משקל של איזה קילו וחצי יותר ואז עולה שוב וזה מסתדר אבל לא יודע אני םשוט קבוע נשקל בו