הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הגיוני שאני שורף כל כך הרבה?

טוב אחי 4500 קלוריות
אתה רוצה גם שאני יהרוס לעצמי תכבד?

החלבון קל אפשר גם 200 אני פשוט לא צריך
אני כבר שותה גיינר בערב לפני השינה
יזיק אם סתם כל יום אני יוסיף קערה של שוגי עם חלב?(עוד איזה 200 קל)
תהרוס את הכבד?! הכבד שלך יהיה בסדר. אתה יכול לעלות קלוריות לאט, תתחיל מ-3200 ואם לא תראה עלייה תעלה ל -3400 ותראה שזה יעבוד. אני גם הייתי 70 קילו וגם אני אכלתי 2600 קלוריות והעצה הכי טובה שקיבלתי היא להתחיל לאכול. והמשקל עלה יפה מאד

• פותח/ת השרשור
תהרוס את הכבד?! הכבד שלך יהיה בסדר. אתה יכול לעלות קלוריות לאט, תתחיל מ-3200 ואם לא תראה עלייה תעלה ל -3400 ותראה שזה יעבוד. אני גם הייתי 70 קילו וגם אני אכלתי 2600 קלוריות והעצה הכי טובה שקיבלתי היא להתחיל לאכול. והמשקל עלה יפה מאד
3200 הגיוני .לא 4500

אם כבר זה רק יוסיף
רטבים ושמן אני בכלל לא סופר לא שיש כל כך

אני יודע אבל זה מוזר שיש עליה קבועה ופתאום כאילו הניטרלי שלי עלה באיזה 300
נו מה אתה רוצה אל תספור שמן למה תצפה?
בכיף אפשר לקבל מזה 200-300 קלוריות.
תתחיל לספור ותראה כמה מתווסף ותשחק עם זה.

• פותח/ת השרשור
אבל אני מגיע ל2800 בלי לספור שמן
אתה רוצה להגיד לי אני יגיע ל3000 עם? ועל איזה שמן אתה מדבר? הקנולה שמטגניפ איתו? זה לא בריא זה לא שמן זית בקושי גם אוכל מטוגן

אבל זה הפוך אצלו, זה לא שהוא לא יורד, הוא לא עולה. אם יספור את השמן הוא יגלה שהוא אוכל יותר ממה שהוא חושב ועדיין לא עולה

אבל אני מגיע ל2800 בלי לספור שמן
אתה רוצה להגיד לי אני יגיע ל3000 עם? ועל איזה שמן אתה מדבר? הקנולה שמטגניפ איתו? זה לא בריא זה לא שמן זית בקושי גם אוכל מטוגן
זה יתן לך אינדיקציה בכלל אם אתה בכיוון של 3k קלוריות בכללי, לא הגיוני המשקל שלך והכמות קלוריות בלי לעלות במשקל, אתה בטוח מחסיר משהו.

כמה אתה בתזוזה ביום יום? יש סיכוי שאתה הולך אולי כמה קילומטרים טובים ואתה לא מחשב?
או שאתה מקיא 😳

3200 הגיוני .לא 4500
תעלה לאט לאט ותגיע לשם. חוץ מזה אם אתה רוצה להרים ממש כבד אתה צריך לאכול המון ואתה תהיה מופתע מהביצועים.
תוסיף חמאת בוטנים ותראה שקוראים פלאים.
המספר על המשקל יעלה מאד מהר מדו ספרתי לתלת ספרתי. מובטח!

• פותח/ת השרשור
אבל זה הפוך אצלו, זה לא שהוא לא יורד, הוא לא עולה. אם יספור את השמן הוא יגלה שהוא אוכל יותר ממה שהוא חושב ועדיין לא עולה
זה מה שאמרתי לא חישבתי רטבים ושומן של טיגון בתפריט והגעצי לזה למרות שאין כמעט
זה יתן לך אינדיקציה בכלל אם אתה בכיוון של 3k קלוריות בכללי, לא הגיוני המשקל שלך והכמות קלוריות בלי לעלות במשקל, אתה בטוח מחסיר משהו.

כמה אתה בתזוזה ביום יום? יש סיכוי שאתה הולך אולי כמה קילומטרים טובים ואתה לא מחשב?
או שאתה מקיא 😳
אני בעבודה שיוצא לי לזוז זה לא עבודה משרדית אבל לא מאמין שזה קילומטריפ
אנשים רצים קילומטרים שלמים ולא שורפים ככה
תעלה לאט לאט ותגיע לשם. חוץ מזה אם אתה רוצה להרים ממש כבד אתה צריך לאכול המון ואתה תהיה מופתע מהביצועים.
תוסיף חמאת בוטנים ותראה שקוראים פלאים.
המספר על המשקל יעלה מאד מהר מדו ספרתי לתלת ספרתי. מובטח!
כרגע אין חדר כושר
ואני לא פאורליפטר
אני רוצה לפתח תגוף אחי
חשוב לי גם המשקלי עבודה
אבל אני לא יאכל 1000 קל מעל הניטרלי זה מוגזם
בקשר לחמאת בוטנים אני יכול גם להוסיך באותה מידה אגוזים אבל אני כבר חורג מהשומן
אני כבר כרגע על 75-80 שומן ואני שוקל 72

או שאתה מקיא 😳
מה אתה מגזים מי ישמע אמר שהוא שורף 5 אלף קלוריות

אני באותו נתונים כמוהו ועל נטרלי של 3100 בלי לזוז כמעט (קלוריות מדודות על הגרם)

תאכל יותר תעלה במשקל, זה לא כמות קלוריות הזויה ולא כלום תגיד תודה שהחילוף חומרים שלך במצב הזה וזהו

מה אתה מגזים מי ישמע אמר שהוא שורף 5 אלף קלוריות

אני באותו נתונים כמוהו ועל נטרלי של 3100 בלי לזוז כמעט (קלוריות מדודות על הגרם)

תאכל יותר תעלה במשקל, זה לא כמות קלוריות הזויה ולא כלום תגיד תודה שהחילוף חומרים שלך במצב הזה וזהו
איפה אני מגזים?
ואם הוא עושה 10k צעדים ביום בממוצע, תנחת מה אתה קופץ

איפה אני מגזים?
ואם הוא עושה 10k צעדים ביום בממוצע, תנחת מה אתה קופץ
לא הגיוני המשקל שלך והכמות קלוריות בלי לעלות במשקל

מה לא הגיוני בזה שהוא לא עולה במשקל, ואם הוא עושה 10 אלף צעדים אז הוא ישרוף יותר
אני לא מבין מה אתה רוצה

מה לא הגיוני בזה שהוא לא עולה במשקל, ואם הוא עושה 10 אלף צעדים אז הוא ישרוף יותר
אני לא מבין מה אתה רוצה
מה אתה ליצן?
אם הוא עושה 10 אלף תעדים ביום ולא סופר ברור שהסיכוי שהוא לא יעלה במשקל יגדל, אם הוא עובד בעבודה משרדית ועדין אוכל את אותה כמות שרשם שיוסיף קלוריות.
לא הבנתי מה אתה רוצה גיבור

מה אתה ליצן?
אם הוא עושה 10 אלף תעדים ביום ולא סופר ברור שהסיכוי שהוא לא יעלה במשקל יגדל, אם הוא עובד בעבודה משרדית ועדין אוכל את אותה כמות שרשם שיוסיף קלוריות.
לא הבנתי מה אתה רוצה גיבור
אתה אומר שלא הגיוני שבמשקל שלו הוא לא יעלה ב2800 קלוריות
אז אני אומר לך שאתה מגזים וזה הגיוני גם אם הוא לא עושה כלום כל היום

ודבר כמו בן אדם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית