הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בנ'ץ מלמטה 180kg

מסכים איתך וטיפה חולק עליך...
״לרמה שלך״ פה חרצת את גורלי כבר 😃
שזה מה שיש וזהו.
אני קורא ושואל שאלות על מנת לנצח את ״הרמה שלי״.
עכשיו אני יודע שזה אולי בלתי אפשרי,אבל חייבים לנסות,בלי חלילה להעליב,חברים שלי עם אותו סטטוס משפחתי וכו,עושים תוכנית מדפסת בחד״כ
ושלמים עם זה,לי זה לא מספיק!
אני מקווה שהעקשנות שלי תשא שריר 😃

לרמה שלך = מתאמן יחסית מתחיל, כלומר אתה יכול לייצר התקדמות לינארית כרגע בעזרת כלים מוגבלים באופן די פשוט (חדר כושר ביתי, אירובי פשוט כמו הליכה בקצב 5/6 וגרעון מתון מאוד).

לא הייתה שום כוונה לפגוע, מי שלא הבין את המושג ״לרמה שלך״ לא התאמץ מספיק להבין.

לרמה שלך = מתאמן יחסית מתחיל, כלומר אתה יכול לייצר התקדמות לינארית כרגע בעזרת כלים מוגבלים באופן די פשוט (חדר כושר ביתי, אירובי פשוט כמו הליכה בקצב 5/6 וגרעון מתון מאוד).

לא הייתה שום כוונה לפגוע, מי שלא הבין את המושג ״לרמה שלך״ לא התאמץ מספיק להבין.
הכל בטוב אחי
אני איישם!

אני לא חושב. גם למתחיל זה לא רק התמדה.

לא מסכים איתך.
אם הרגע דרכת בחדר כושר, אתה במשקל עודף וללא מסת שריר (מה שקורה לא מעט) מספיק שמירה על דיאטה והרמת משקולות בסיסית (ללא תכנון, ללא התקדמות) ותוך שנה יש תוצאות. משם זה כבר משהו אחר

לא מסכים איתך.
אם הרגע דרכת בחדר כושר, אתה במשקל עודף וללא מסת שריר (מה שקורה לא מעט) מספיק שמירה על דיאטה והרמת משקולות בסיסית (ללא תכנון, ללא התקדמות) ותוך שנה יש תוצאות. משם זה כבר משהו אחר
לא חסר אנשים שמתמידים בחדר כושר, הם יושבים על מכשיר ומסתכלים בטלפון שלהם בהתמדה שלוש פעמים בשבוע, ושום דבר לא זז.

צריך גם להתאמן, ולהכיר את הבסיס.

לא חסר אנשים שמתמידים בחדר כושר, הם יושבים על מכשיר ומסתכלים בטלפון שלהם בהתמדה שלוש פעמים בשבוע, ושום דבר לא זז.

צריך גם להתאמן, ולהכיר את הבסיס.

אלחנן אתה באמת לא מבין את כוונתי?
להתמיד באכילת שארוומה ושישיית בירה ביום זו גם התמדה ולא להתמדה כזו התכוונתי. כנראה מה שהיה ברור לכולם משום מה לא ברור לך אז אני אסביר את עצמי טוב יותר. כתבתי בפירוש שהוא צריך להתאמן ולשמור על דיאטה כלשהי, ככה שיש הבדל משמעותי בין זה לבין אדם שמגיע לחד״כ באופן קבוע, אבל לא עושה כלום. עם זאת בן לא צריך איזו תוכנית מפונפנת עם RPE ותכנון בלוקים ודילואוד ובחלק של הדיאטה הוא לא צריך איזו גישה מיוחדת, מספיק שיתמיד באימונים ותזונה באופן מינימלי.

מקווה שזה היה ברור יותר.

נערך לאחרונה:
אלחנן אתה באמת לא מבין את כוונתי?
להתמיד באכילת שארוומה ושישיית בירה ביום זו גם התמדה ולא להתמדה כזו התכוונתי. כנראה מה שהיה ברור לכולם משום מה לא ברור לך אז אני אסביר את עצמי טוב יותר. כתבתי בפירוש שהוא צריך להתאמן ולשמור על דיאטה כלשהי, ככה שיש הבדל משמעותי בין זה לבין אדם שמגיע לחד״כ באופן קבוע, אבל לא עושה כלום. עם זאת בן לא צריך איזו תוכנית מפונפנת עם RPE ותכנון בלוקים ודילואוד ובחלק של הדיאטה הוא לא צריך איזו גישה מיוחדת, מספיק שיתמיד באימונים ותזונה באופן מינימלי.

מקווה שזה היה ברור יותר.
אני הבנתי, ואין ספק שיש הגיון מאחורי זה,
אבל אני זוכר את ההתחלה שלי כמתמיד שונה.
הייתי מתמיד באימונים, מתמיד בתזונה שלי ופשוט לא מתקדם.
הייתי מתמיד ברצון להתקדם ופשוט לא מתקדם או לפחות לא ברמה ששווה עדכון.
היום אני מתקדם מהר יותר משהתחלתי, שלוש שנים אחורה מהיום.

אז בן,
לפעמים גם להתמיד במה שאתה עושה זה לא מספיק.
לא יודע מה הידע שלך,
ומה אתה לוקח מהידע של אחרים שאתה בבירור מחפש(גם אני כזה, תמיד לדעת עוד ולשמוע עוד דעות),
אבל שתדע שמה שבסוף עזר לי(כמובן מעבר להתמדה שמן הסתם תמיד חשובה)
זה ללמוד על עצמי בדרך,
ולהבין לא איך הוא או הוא או הוא הצליח,
כי אולי זה גם חשוב,
אבל לא כמו להבין איך אתה מתקדם.

זו דעתי, בכל אופן.
אולי אני עדיין נחשב לחלש ואקבל כאפה מהמציאות כשאצטרך להשקיע יותר בשביל להתקדם.

@הברווזון המכוער
אפשר ללמוד עד אין סוף
מה שבסופו של דבר קובע
זה:
הגיל(רמות הטסט)
ציוד
התאוששות(שינה וכו)
ומוטיבציה
לפי דעתי

קח אותי עם הידע שיש לי היום,שים אותי בגיל 20
אני מאמין שהייתי נראה וחזק הרבה יותר

@הברווזון המכוער
אפשר ללמוד עד אין סוף
מה שבסופו של דבר קובע
זה:
הגיל(רמות הטסט)
ציוד
התאוששות(שינה וכו)
ומוטיבציה
לפי דעתי

קח אותי עם הידע שיש לי היום,שים אותי בגיל 20
אני מאמין שהייתי נראה וחזק הרבה יותר
מה שקובע שהתקרת זכוכית שאתה מציב לעצמך, תקח למשל את רמת שיאני עולם, יש שיאים שלפני עשרים שנה היו בלתי אפשריים והיום הם משקלי עבודה סבירים למדי.

לא צריך להיות עילוי גנטי כדי להתרשם במשקלי עבודה, או להיות בתנאים אופטימלים. מנטליות נכונה ותכנון מספק זה כל מה שצריך בקצה

גיל זה בעיקר תירוץ. אני רואה לא מעט בני 40+ טבעיים שמתקדמים עם הגיל ומתקרבים ל280 דדליפט ו240 סקוואט (לא רואה בלייב, אלא באינטרנט בקבוצות שאני חבר בהן). זה משפיע כמובן ולא תיהיה באותה יכולת התאוששות כשאתה בן 20 וכשאתה בן 40, אבל בגדול, הייתי מדרג את זה מהחשוב ביותר לפחות חשוב:
1. התמדה
2. טכניקה יעילה
3. תכנון נכון

גיל זה בעיקר תירוץ. אני רואה לא מעט בני 40+ טבעיים שמתקדמים עם הגיל ומתקרבים ל280 דדליפט ו240 סקוואט (לא רואה בלייב, אלא באינטרנט בקבוצות שאני חבר בהן). זה משפיע כמובן ולא תיהיה באותה יכולת התאוששות כשאתה בן 20 וכשאתה בן 40, אבל בגדול, הייתי מדרג את זה מהחשוב ביותר לפחות חשוב:
1. התמדה
2. טכניקה יעילה
3. תכנון נכון
בודדים הם בני 40+ שיש להם חתך הורמונלי מאוזן,ואם כן הם עילוי גנטי.
סביבי כל מכריי נושקים ל40 וכולנו פג תוקף כבר
חלקם מטפלים בבעיה וחלקם חיים ככה.
באשר לשאר הנקודות
צודק בהחלט

בודדים הם בני 40+ שיש להם חתך הורמונלי מאוזן,ואם כן הם עילוי גנטי.
סביבי כל מכריי נושקים ל40 וכולנו פג תוקף כבר
חלקם מטפלים בבעיה וחלקם חיים ככה.
באשר לשאר הנקודות
צודק בהחלט

מה זה חתך הורמונלי מאוזן? לדעתי רוב האנשים בכלל לא בודקים את זה. הקטע, שזה לא מעניין. אם אתה עילוי גנטי תוכל למשוך 300 ק"ג. אם אתה לא עילוי גנטי תוכל בוודאי למשוך 200+. השאלה, מה זה משנה בכלל, כל עוד אתה מתאמן ומתקדם לשם. המספרים יגיעו לבד כששאר המשתנים שרשמתי יהיו במקום.

אדם בן 40 שהוא "פג תוקף" ויתחיל מאפס ויעשה 95% ממה שדרוש, סביר ביותר שבתוך כמה שנים ימצא את עצמו משחק עם 3 פלטות סקוואט ו4 פלטות דדליפט, לפחות.

זה כבר יותר הגיוני.
אך גם כאן מסייג,יש ירידה משך השנים,של צפיפות עצם,בריחת סידן וכו שמשפעים בעקיפין על התוצאות ועל ההתקדמות.
תתחיל להתמקד במה שיש לך שליטה עליו ותשפר שאיפות ומנטליות.
שאף גבוה,
גם אם לא תגיע גבוה ביחס לשאיפות,
תגיע גבוה ביחס לשאיפות הנמוכות.

זה כבר יותר הגיוני.
אך גם כאן מסייג,יש ירידה משך השנים,של צפיפות עצם,בריחת סידן וכו שמשפעים בעקיפין על התוצאות ועל ההתקדמות.

יש ירידה גם בין גיל 24 לגיל 28. העניין שזה נתון שלא ישתנה ואין לנו מה לעשות איתו, ככה שזה פשוט לא מעניין.

לא משנה אם אין לך גרם טסט אחד בגוף, אתה תתקדם לפי קצב ההתאוששות שהגוף מאפשר לך, ולא לפי מה שאתה מעריך לאחר ששיקללת את מצבך הגופני הבעייתי. זה מדד סובייקטיבי, והתאוששות, קרי עוד 2.5 קג על המוט, היא אובייקטיבית לגמרי ויותר יעילה.

עצלנות זה ממני והלאה האמן לי.
לא יודע אם עקבת אחרי הדרך שעשיתי למציאת פתרון לטסט הנמוך,ואת זה שהצלחתי להעלות אותו קצת בעזרת אורך חיים בריא יותר..
בהקשר לעבודה התכוונתי שעסק פרטי מצריך ממך עבודה קשה הרבה יותר מלעבוד שכיר..
ולסיכום חיי משפחה הדובדבן
אתה יכול לתכנן אימון מהסרטים בראש,הלכה למעשה יושביו אותך עם אקדח לשחק פליימוביל.
בקשר לטסט הנמוך, יש טיפול שנקרא TRT(testasterone replacment therapy(. מומלץ מאד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית