עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נגמר הכוח פשוט.מה קרה ב-180?
זה היה נראה שזה שלך כבר
הבנאדם כאן מזיז 180 קילו בידיים ומה שמעניין אותך זה חיטוב ✋🛑✋אתה לא סקרן איך תראה אחרי חיטוב של איזה 4 -6 חודשים : ) ?
למה שהוא יעשה את זה אם הוא חטוב עכשיו 😳אתה לא סקרן איך תראה אחרי חיטוב של איזה 4 -6 חודשים : ) ?
זה לא באמת יסטלן זה 30 קילו כל צד והשאר מבד עם ציפוי פלדהמטורף!!
הבנאדם כאן מזיז 180 קילו בידיים ומה שמעניין אותך זה חיטוב ✋🛑✋
אגב יש תמונות שלו מהחיטוב בפורום תמונות, אם תחפש מספיק טוב תמצא 😃 (אם האשכול לא נמחק)
קודם אומר שאמורים להגיע למקביל בלאו באר ועכשיו זה? 🤦♂️זה לא באמת יסטלן זה 30 קילו כל צד והשאר מבד עם ציפוי פלדה
אמורים להגיע למקביל במקבילים לא? או שזה מישהו אחר?קודם אומר שאמורים להגיע למקביל בלאו באר
זאת היית שאלה חכמה דווקאאמורים להגיע למקביל במקבילים לא? או שזה מישהו אחר?
לא, אני סקרן לדעת כמה ארים עוד 6-4 חודשים 😃אתה לא סקרן איך תראה אחרי חיטוב של איזה 4 -6 חודשים : ) ?
אני כבר לא 😭למה שהוא יעשה את זה אם הוא חטוב עכשיו 😳
😖זה לא באמת יסטלן זה 30 קילו כל צד והשאר מבד עם ציפוי פלדה
פי איזה גופה אתה יכול לחטב ואז לעשות סרטונים ביוטיוב " SIX PACKS in 2 weeks " ולעשות $$לא, אני סקרן לדעת כמה ארים עוד 6-4 חודשים 😃
שנה שעברה עשיתי חיטוב:
תמונה - סוף חיטוב, חוזרים להרים כבד 😃
הנה תמונות שהעלתי לאחרונה:
תמונה - תמונות מאסה
אני כבר לא 😭
😖
אני בטוח שזה מה שהוא רוצה לעשות בחייםפי איזה גופה אתה יכול לחטב ואז לעשות סרטונים ביוטיוב " SIX PACKS in 2 weeks " ולעשות $$
היה איזה ליצן כזה שהעלה סירטון מהבית של בנץ' אם אני לא טועה של 6 פלטות ל- 4 חזרות או משהו כזה עם קצפת על הפרצוף. אח"כ הציעו לו 10,000 דולר בשביל להגיע למכון ולבצע חזרה אחת. לא הסכים.זה לא באמת יסטלן זה 30 קילו כל צד והשאר מבד עם ציפוי פלדה
המשך:חזק אלברו.
דווקא רציתי לראות איך נכשלים בלי ספוטר 🫤
אם יש לך את המשך הסרטון אשמח אם תעלה.
פי איזה גופה אתה יכול לחטב ואז לעשות סרטונים ביוטיוב " SIX PACKS in 2 weeks " ולעשות $$
בשביל 10,000 דולר אני אדאג גם ש185 ינעל במכון 😱היה איזה ליצן כזה שהעלה סירטון מהבית של בנץ' אם אני לא טועה של 6 פלטות ל- 4 חזרות או משהו כזה עם קצפת על הפרצוף. אח"כ הציעו לו 10,000 דולר בשביל להגיע למכון ולבצע חזרה אחת. לא הסכים.
תודה 😃כל הכבוד!
כולם כאן לא רגילים לראות אותך נכשל, תשתדל להימנע 😃
תודה 😃חזק אלברו.
דווקא רציתי לראות איך נכשלים בלי ספוטר 🫤
אם יש לך את המשך הסרטון אשמח אם תעלה.
הנה "six pack in one slap " 🤣
בשביל 10,000 דולר אני אדאג גם ש185 ינעל במכון 😱
תודה 😃
לאחרונה אני נכשל די הרבה בלחיצות.
תודה 😃
כמו ש @Matty כתב..