עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הכל מובן.אף פעם לא הסתכלתי על אימונים כהקרבה, אלא יותר כמו משהו שנתן לי הרבה.
כשהייתי תלמיד בישבה, היה לנו סדר יום שהתחיל ב7:30 בבוקר, והסתיים ב10:00 בערב. ורובנו נשארנו גם אחרי.
אישית, לא הצלחתי לעמוד בכל הלחץ, הייתי צריך משהו חיצוני שישאיר אותי שפוי.
ראיתי שהרוב מנצלים את הפסקת הצהרים להשלים שעות שינה שהם החסירו בלילה כי הם נשארו ערים עד מאוחר, חישוב פשוט לימד אותי שאם אשן מוקדם, בצהריים אוכל לעשות מה שארצה, ניצלתי את הזמן ללכת למכון כושר ולהתאמן.
למעשה, הצלחתי להיות אחד התלמידים החרוצים בזכות כושר. לא הרגשתי שאני מקריב בשביל זה, אלא משקיע במשהו שמשתלם לי.
כאדם נשוי, האימונים הם עדיין משאירים אותי שפוי. זה כמו לחסוך בכסף ולא לשלם את חשבון החשמל שלך, לא תרוויח כסף ככה כי במוקדם או מאוחר תצטרך לשלם את זה. אני צריך לאכול, לישון ולהתאמן. אני לא חושב שאני שונה מאחרים, לדעתי זה פשוט חיוני, ומי שמדלג על זה, פשוט לא מתפקד כמו שהוא יכול.
אני לא מקריב את אישתי או העבודה בשביל אימונים, אני משקיע בהם על ידי שאני מתאמן, ככה אני פשוט גירסה טובה יותר של עצמי.
אני מסכים איתך חלקית. מצד אחד אני רואה לא מעט אנשים, גם אצלי בעבודה, בחצי השני של שנות ה 30 ומעלה שמזניחים את הגוף שלהם כי "למי יש זמן/כוח/מוטיבציה להתאמן/להכין ארוחות מזינות כשאתה עובד כל היום ויש לך משפחה שאתה אמור להתייחס אליה אז תן לי בירה פופקורן וחטיפים ועזוב אותי בשקט". זה או עצלנות או פשוט חוסר עניין בכלל בנושא.זה לא נכון. פשוט צריך לסדר את העדיפויות בחיים ולא להיות עצלן. כי הכי קל לשלוף איזה חטיף לנשנש במקום להכין ארוחה אמיתית או לחפף באימון כי כבר מאוחר או לוותר על אימון "כי אתה גמור מהעבודה היום"
כנ"ל, אם הייתי רואה את זה כהקרבה נראה לי הייתי מפסיק מזמן.אף פעם לא הסתכלתי על אימונים כהקרבה, אלא יותר כמו משהו שנתן לי הרבה.
amen to thatאני לא מקריב את אישתי או העבודה בשביל אימונים, אני משקיע בהם על ידי שאני מתאמן, ככה אני פשוט גירסה טובה יותר של עצמי.
ב ד י ו ק!!אתה מכיר את זה יותר טוב ממני, ומתישהו זה יגיע לרמה שאתה לא יכול להשקיע את מה שצריך בשביל להתקדם עוד בלי לפגוע בעבודה/זמן עם המשפחה וכו'. ככה לפחות אני רואה את זה.
אבל חוץ מזה אין מה להשוות את עצמך לאנשים אחרים, אם מעניין אותך להתחזק תעשה את הכי טוב שאתה יכול במסגרת האילוצים והסדרי עדיפויות שלך (כמו שאתה כבר עושה בעצם). לא משנה אם תגיע לפחות תוצאות או יותר תוצאות ממישהו אחר, מה שבטוח שתגיע ליותר תוצאות ממי שמתעצל, לא עושה כלום ורק מתרץ לעצמו תירוצים.ב ד י ו ק!!
לזה תכוונתי
הדרך שאני רואה את זה היא שלא צריך לוותר על זמן משפחה או עבודה, אלא למצוא את הדברים האחרים לוותר עליהם. כל בן אדם כזה, ש"אין לו זמן" מבלה כמה שעות בשבוע מול הטלוויזיה למשל. או מנהל את הזמן שלו בצורה לא יעילה.אני מסכים איתך חלקית. מצד אחד אני רואה לא מעט אנשים, גם אצלי בעבודה, בחצי השני של שנות ה 30 ומעלה שמזניחים את הגוף שלהם כי "למי יש זמן/כוח/מוטיבציה להתאמן/להכין ארוחות מזינות כשאתה עובד כל היום ויש לך משפחה שאתה אמור להתייחס אליה אז תן לי בירה פופקורן וחטיפים ועזוב אותי בשקט". זה או עצלנות או פשוט חוסר עניין בכלל בנושא.
מצד שני יש להתאמן ויש להתאמן, אם אתה רוצה להתחזק עוד ועוד ועוד אתה מעלה עוד ועוד נפח מה שמצריך ממך יותר התאוששות, אתה מכיר את זה יותר טוב ממני, ומתישהו זה יגיע לרמה שאתה לא יכול להשקיע את מה שצריך בשביל להתקדם עוד בלי לפגוע בעבודה/זמן עם המשפחה וכו'. ככה לפחות אני רואה את זה.
כנ"ל, אם הייתי רואה את זה כהקרבה נראה לי הייתי מפסיק מזמן.
amen to that
בכל מקרה 180 בנץ' ועוד מעצירה מלמטה זה מרשים בכל קנה מידה 🙌🙌🙌
ברור שיש הבדל, אבל בהתאם למצב צריך לעשות מה שאפשר.הכל מובן.
הנה גם אני קם בחושך כדי להתאמן,כדי שהח׳ברה שלי לא יתעוררו ויפריעו לי,אבל יש הבדל בין אימון לאימון כמו של @The Blast שהתכלית שלו הוא להגיע ליעד סופי.
אני אמתין עם התוכנית עד אשר הם יהיו גדולים
ואז כבר איהיה ממש זקן עם טסט 0 בערך חחח
תמיד אפשר להתקדם, רק לא בדיוק איך שאתה מצפה. לפעמים אפשר לעבוד כבד וקצר, ליעל טכניקה, ולקחת מספיק זמן להתאוששות.אני מסכים איתך חלקית. מצד אחד אני רואה לא מעט אנשים, גם אצלי בעבודה, בחצי השני של שנות ה 30 ומעלה שמזניחים את הגוף שלהם כי "למי יש זמן/כוח/מוטיבציה להתאמן/להכין ארוחות מזינות כשאתה עובד כל היום ויש לך משפחה שאתה אמור להתייחס אליה אז תן לי בירה פופקורן וחטיפים ועזוב אותי בשקט". זה או עצלנות או פשוט חוסר עניין בכלל בנושא.
מצד שני יש להתאמן ויש להתאמן, אם אתה רוצה להתחזק עוד ועוד ועוד אתה מעלה עוד ועוד נפח מה שמצריך ממך יותר התאוששות, אתה מכיר את זה יותר טוב ממני, ומתישהו זה יגיע לרמה שאתה לא יכול להשקיע את מה שצריך בשביל להתקדם עוד בלי לפגוע בעבודה/זמן עם המשפחה וכו'. ככה לפחות אני רואה את זה.
כנ"ל, אם הייתי רואה את זה כהקרבה נראה לי הייתי מפסיק מזמן.
amen to that
בכל מקרה 180 בנץ' ועוד מעצירה מלמטה זה מרשים בכל קנה מידה 🙌🙌🙌
לא אמרתי שתמיד אפשר להתאמן מושלם. תמיד אפשר להתאמן טוב. אז גם כשהילדים קטנים אפשר להתאמן חצי שעה, ללכת לבלתמ ולהמשיך את האימון אחרי זה, או עם אשתך גם מתאמנת אפשר לתאם שבזמן שאחד מתאמן השני דואג לילדים ואז עד כדי מקרים קיצוניים אפשר לעשות לפחות את רוב האימון ברצף. אפשר גם להתאמן כשהילדים ישנים אגב. אם הם קטנים אני מניח שהם הולכים לישון כבר באזור 8-9 אז אפשר להתאמן אחרי זה (בשקט)@yanivgoft
תראה אנחנו מסתכלים על זה מנקודות אחרות
*עשיתי לי״ חדר כושר באחד החדרים,ואני כן מכין לי את האוכל יום קודם או תוך כדי..
אבל כאשר הילדים קטנים,יש לך המון ״קטנות״ כאלה,שיכולות לתקל לך את האימון(ולזה אין פתרון) כמו שינה נוראית בלילה,אם יצאו שיינים,או ילדים חולים וכו בקיצור זה לא הזמן הנכון כמו שאמרתי,אחכה שהם יגדלו קצת:)
לבנתיים אני עושה הכל למען המטרה
@hanan
בהחלט.
זה מה שרשמתי בסופו של דבר,אצטרך ל״התגלגל״
עכשיו עד שיתאפשר לי יותר.
כמובן שלא אנוח ואתן הכל כדי להיות שבע רצון מהתקדמות.
מסכים איתך וטיפה חולק עליך...לדעתי הבעיה אצלך מעט שונה. משיחות שעשינו בפרטי ומהודעות שלך שאני קורא בפורום נוצרת אצלי תחושה שאתה מחפש איזה ״פתרון״. בהרבה פוסטים אתה שואל ומתעניין מה אחרים עושים ואיך הם הגיעו לתוצאות שלהם בין אם זה משקלי עבודה, שייפ או רמת הטסט׳ שלהם.
שלא תבין אותי לא נכון, אין שום בעיה במידה וזה נעשה רק בשביל לצבור ידע, אבל אם אתה מנסה לשנות כל פעם משהו בתוכנית שלך אז התוצאות כנראה לא יגיעו. לרמה שלך מספיק בהחלט שתתמיד וזהו. אתה לא צריך שום תוכנית אימונים פאנסית או גרעון קלורי מאוד מסויים. כתבתי לך אז ברגע שאתה תיכנס לזה ותתמיד לאורך זמן התוצאות יגיעו, תתרכז בעצמך ובמה שאתה מסוגל לתת בהינתן המגבלות (זוגיות, ילדים, עסק וכו).
אני חושב שלא הבנת את הכוונה שלו ב"רמה שלך". זה לא משהו שחורץ את גורלך אלא יש רמת מתאמן (מתחיל, בינוני, מתקדם - זה בגדול), ככל שאתה מתאמן ומתקדם באימונים הרמה שלך עולה, וככל שהרמה שלך עולה יהיה יותר קשה להתקדם וצריך תכנון יותר מושקע ואינדיבידואלי כדי להמשיך להתקדם. לדוגמא מתאמן מתחיל יכול לעשות תכנית מאוד בסיסית של כמה תרגילים מורכבים ולהתקדם כל אימון כל עוד הוא מתמיד, בלי תכנון מסובך של התכנית (כמו שקורה בתכנית SS), מתאמן מתקדם צריך כבר לא יוכל לעשות את זה וצריך תכנון יותר מושקע ותוך התחשבות בהתאוששות שלו, בנקודות החלשות שלו וכו'.״לרמה שלך״ פה חרצת את גורלי כבר 😃
שזה מה שיש וזהו.
אני קורא ושואל שאלות על מנת לנצח את ״הרמה שלי״.
לדעתי לא ממש מיותר, תלוי איך מקבלים את זה.נראה לי שהביטוי " לרמה שלך" מיותרת.
להגיד לו שהוא צריך התמדה זה נכון ויפה, אבל אני לא רואה איך זה קשור לרמה שלו.לדעתי לא ממש מיותר, תלוי איך מקבלים את זה.
זה לא אמור להיות משהו מעליב, פשוט כדאי להסביר למתאמן שאם הוא ברמת מתאמן מתחיל/מתקדם/מהשביניהם אז לרמה הזאת יש דברים שכדאי או צריך לעשות ולשים לב ויש דברים שלא.
הוא אמר שהוא צריך רק התמדה, זה בהחלט קשור לרמת מתאמןלהגיד לו שהוא צריך התמדה זה נכון ויפה, אבל אני לא רואה איך זה קשור לרמה שלו.
אני לא חושב. גם למתחיל זה לא רק התמדה.הוא אמר שהוא צריך רק התמדה, זה בהחלט קשור לרמת מתאמן