ברור לי שזה אולי לא הפורום המתאים חחח, אבל אני אשמח לשמוע כל חוות דעת שאוכל. קודם כל חשוב לי להדגיש שהמטרה הראשונית שלי היא לבנות מסת שריר. אחר כך לשפר את המהירות&והכושר האירובי שלי. למי שמכיר קצת איך היום סיירות עובד, לא מעניין אותי בלהתמקד להיות הכי טוב באקטים במהלך היום(אבל ברור ששואף לשם, פשוט מכמה סיבות, והסיבה העיקרית היא שהתאריך הוא ב14.1, אז במילא אין זמן), אלא רק לעבור את הריצה המנפה בתחילת היום- שסביר להניח שתיהיה 2 ק"מ, וסביר להניח שצריך להוציא תוצאה של פחות מ9:30 דקות.
אני רץ קילומטר 1 ב5:30 דק(לא רצתי איזה חצי שנה ולפני שבוע חזרתי לזה, אז הייתי רץ ב5 דק). המקסימום ריצות שאוכל לשלב במהלך השבוע הן 2.(אני עושה תוכנית של עליון-תחתון של קנדיטו היפרטרופיה)
רציתי להתייעץ אילו ריצות כדאי לי לשלב? חשבתי ריצה 1 שתיהיה אינטרוואלים(15 שניות ספרינט, 45 שניות ריצה קלה או הליכה?(מה עדיף?)), והריצה השנייה שתיהיה 1-2.5 קילומטר רגילים, ובהתחלה עכשיו לרוץ רק 1-1.5 ק"מ וככל שהזמן עובר לעלות ל2-2.5 קמ.
יש לכם טיפים למינהם/המלצות?
בנוסף אם יש לכם טיפים לריצה בחול/ספרינטים בדיונה, מוזמנים לשתף
אני רץ קילומטר 1 ב5:30 דק(לא רצתי איזה חצי שנה ולפני שבוע חזרתי לזה, אז הייתי רץ ב5 דק). המקסימום ריצות שאוכל לשלב במהלך השבוע הן 2.(אני עושה תוכנית של עליון-תחתון של קנדיטו היפרטרופיה)
רציתי להתייעץ אילו ריצות כדאי לי לשלב? חשבתי ריצה 1 שתיהיה אינטרוואלים(15 שניות ספרינט, 45 שניות ריצה קלה או הליכה?(מה עדיף?)), והריצה השנייה שתיהיה 1-2.5 קילומטר רגילים, ובהתחלה עכשיו לרוץ רק 1-1.5 ק"מ וככל שהזמן עובר לעלות ל2-2.5 קמ.
יש לכם טיפים למינהם/המלצות?
בנוסף אם יש לכם טיפים לריצה בחול/ספרינטים בדיונה, מוזמנים לשתף