עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סתם זורק פה את מה שאני יודע על בסיס המחקר שעשיתי.אבקת חלב נוכרי, יש מקילים בזה, כמו הרב משה פיינשטיין זצ"ל.
רשום באתר שלהם את הכשרות, ואתה יכול לבדוק מול הכשרות עצמה או בבית דין של אנגליה.
אני הולך לברר את זה.סתם זורק פה את מה שאני יודע על בסיס המחקר שעשיתי.
לא, הם לא כשרים על ידי שום ארגון רשמי. באתר שלהם כתוב זאת במפורש. לעומת זאת, אם אתה נכנס לאתר של klbd הם כותבים שזה כן כשר. וגם שם, רק דרך קנייה מהאתר של הuk, רק על זה הם מתחייבים. שאלתי מפורשות את klbd, יכול לצרף מייל אם נצרך, האם המוצרים האלו כשרים, והם אמרו שזה לא תחת החותמת שלהם, אלא פשוט הם מכירים את המפעלים ויודעים מה נכנס לבפנים וכך הם מאשרים.
אני, בתור אדם שומר כשרות, לא נכנס לפינות האלה, כל אחד ושיקוליו.
זו השאלה והתשובה המדויקת.
Q:
Hi,I saw in your kosher product list that you have listed some of myprotein products.
I live in Israel, but I would like to buy them. But in your kosger list you specify, available only from this link: myprotein.co.uk.
My question is, when I try to open myprotein site, it automatically opens myprotein.co.il.
Is there any difference?
I basically want to buy them but also to be sure they are kosher so I would like you to answer me.
Thanks!
A:
Myprotein products are not kosher certified by KLBD but the product have been approved for the UK based on detailed correspondence with the manufacturers.
Products sold in Israel could have different formulations and we cannot advise on their status.
**זה חלב נוכרי ממש, לא אבקה.
אני אשמח לחלוק איתך חדר בגיהנום.אני הולך לברר את זה.
אבל סתם דרך אגב, מכיוון שאבקת חלבון היא אבקה, אין כאן חלב נוכרי, אלא אבקת חלב נוכרי, ולא חלב ממש.
אוקיי, כמו שאמרתי, זה לא חלב נוכרי, אלא אבקת חלב נוכרי, אני לא נוהג לאכול אבקת חלב נוכרי, אבל לנוהגים, יש להם את הרב משה פיינשטיין זצ"ל לסמוך.סתם זורק פה את מה שאני יודע על בסיס המחקר שעשיתי.
לא, הם לא כשרים על ידי שום ארגון רשמי. באתר שלהם כתוב זאת במפורש. לעומת זאת, אם אתה נכנס לאתר של klbd הם כותבים שזה כן כשר. וגם שם, רק דרך קנייה מהאתר של הuk, רק על זה הם מתחייבים. שאלתי מפורשות את klbd, יכול לצרף מייל אם נצרך, האם המוצרים האלו כשרים, והם אמרו שזה לא תחת החותמת שלהם, אלא פשוט הם מכירים את המפעלים ויודעים מה נכנס לבפנים וכך הם מאשרים.
אני, בתור אדם שומר כשרות, לא נכנס לפינות האלה, כל אחד ושיקוליו.
זו השאלה והתשובה המדויקת.
Q:
Hi,I saw in your kosher product list that you have listed some of myprotein products.
I live in Israel, but I would like to buy them. But in your kosger list you specify, available only from this link: myprotein.co.uk.
My question is, when I try to open myprotein site, it automatically opens myprotein.co.il.
Is there any difference?
I basically want to buy them but also to be sure they are kosher so I would like you to answer me.
Thanks!
A:
Myprotein products are not kosher certified by KLBD but the product have been approved for the UK based on detailed correspondence with the manufacturers.
Products sold in Israel could have different formulations and we cannot advise on their status.
**זה חלב נוכרי ממש, לא אבקה.
לא צריך לעשות עבירות כדי לזכות בחדר שם?😆אני אשמח לחלוק איתך חדר בגיהנום.
אני חושב שזכיתי בחדר vip.לא צריך לעשות עבירות כדי לזכות בחדר שם?😆
אני חושב שזכיתי בחדר vip.
כתבתי שרק חלק מהמוצרים של מיי פרוטאין כשרים, ברור לי שלא כולם.אוקיי, כמו שאמרתי, זה לא חלב נוכרי, אלא אבקת חלב נוכרי, אני לא נוהג לאכול אבקת חלב נוכרי, אבל לנוהגים, יש להם את הרב משה פיינשטיין זצ"ל לסמוך.
כנהוג אצל יהודי אנגליה, מה שבית הדין שם ברשימה של המאכלים הכשרים, נהוג לאכול בלי חשש.
אם תיכנס לרשימה, תראה שלא כל המוצרים של מייפרוטאין כשרים, רק ספציפיים.
לכן, כמו שנפסק שעל חלב לא צריך הכשר, בגלל חוקי המדינה המגבילים את היצרנים, ושאין ביקוש לחלב מבעלי חיים טרפות. גם כאן סמכו בית הדין באנגליה על זה.
לכן, רק האבקות שברשימה של KLBD נחשבות כשרות.
אישית, אני קונה את האבקת סויה בלי טעם, כך שאין לי בעיה עם חלב נוכרי, ועל סמך בית הדין אני לא חושש.
אתה יכול לשאול את הרב שלך על העניין הזה. אבל כמו שאמרתי, אני סומך על בית הדין באנגליה שאומר שזה כשר.
אבל אמשיך לברר על הנושא עוד, אם יש רב כלשהו שחושב שראוי שלא אקנה מהם, אכתוב כאן, עד אז, זה כשר לחלוטין לדעתי.
לא צריך לעשות עבירות כדי לזכות בחדר שם?😆
גם KLBD לא ידעו להגיד בבירור שאפשר לקנות מהאתר הישראלי.כתבתי שרק חלק מהמוצרים של מיי פרוטאין כשרים, ברור לי שלא כולם.
אני מסכים לגבי שזה אבקת חלב, אתה צודק. טעיתי.
מעבר לכך, שאלתי את הרב שלי, והוא אמר שמאז שהרב פיינשטיין כתב את פסקו, המצב השתנה, וכיום יש רוב טרפות (נקב בריאה וכו) בעקבות ניתוחים. אבל נעזוב את זה ונסמוך על פסק הרב פיינשטיין, (ובצדק) עדיין, כשרות klbd היא רק על מוצרים הנרכשים באתר של uk. עם זאת, שאלתי את מיי פרוטאין האם יש הבדל במפעלים מהם הם שולחים אם קונים מהאתר של ישראל, והם טעמו שלא. שוב, אני אחזור על מה שאמרתי, סיכוי טוב שזה כשר, פשוט אני מעדיף לא להיכנס לפינות האלה אם אני יכול שלא. וזה כבר תלוי אדם.
מסכים איתך, רק שים לב, שבאמת לא כתבתי שהמוצר לא כשר, אלא שגם KLBD לא ידעו להגיד בבירור שאפשר לקנות מהאתר הישראלי.
אני קונה מהאתר האנגלי, ורק סויה.
רק צריך להיזהר לפני שמצהירים בפורום פומבי שמוצר מסוים לא כשר.
היה רב אחד מאוד גדול שפעם שאלתי אותו בנוגע לכשרות מסוימת, הוא אמר "זה כשר, אם תרצה להחמיר על עצמך, זה לא ישנה את הכשרות של המוצר". זה היה בנוגע לכשרות מסוימת שכל הרבנים, כולל הוא המליצו לא לסמוך עליו, זה שרבנים מסוימים מחמירים או לא סומכים על הכשר מסוים, לא אומר שזה לא כשר.
שני מצבים בהם אוכל הכשרים שביום יום אני לא נוהג לאכול הם, 1. אם אני מתארח אצל מישהו שיעלב אם אסרב. אני לא אחמיר על חשבון הרגשות של מישהו, אסמוך על הרבנים הכי מקילים כדי לא לפגוע במישהו. 2. אם כבר קניתי את המוצר, ואין לי למי לתת, ואם לא אוכל זה יזרק לפח, כמו עוף.
לכן אני ממליץ לך אם אתה שואל רב, לספר לו אם נגיד יש לך כבר שקיות חלבון, האם עליך להפסיד כסף עבור זה.
רב גדול פסק לי שאני יכול לאכול הכשר לא הכי נחשב, כי זה היה המוצר האורגני מסוגו באזור.
חשוב לדעת איך להציג שאלה בפני רב אם זה מה שתעשה.
וזה באמת נכון. וגם, הקפדתי לכתוב שיש על מי לסמוך כאשר הוא קונה משם, אלא שבעיניי זה להיכנס לפינות.לא, הם לא כשרים על ידי שום ארגון רשמי
מה? בזבזתי זמן על החטאים הלא נכונים??כרגע אני מפסיק להשתמש באבקה עד שאני גם אברר מה הולך שם. בכל אופן, אם באמת יש לך חשש, זאת הדרגה הכי נמוכה של שוגג, לא זוכים מזה בגיהנום.
בדקתי מול החברה, המוצרים הישראלים נעשים באותו מפעל.מסכים איתך, רק שים לב, שבאמת לא כתבתי שהמוצר לא כשר, אלא ש
וזה באמת נכון. וגם, הקפדתי לכתוב שיש על מי לסמוך כאשר הוא קונה משם, אלא שבעיניי זה להיכנס לפינות.
**אני בטוח שיש אנשים שקונים משם וחושבים שזה כשר ולא מקפידים לקנות דווקא מהאתר האנגלי, כיון ש"ידוע" שזה כשר.
תשקיע ברצח, יש לי כמה בשבילך.מה? בזבזתי זמן על החטאים הלא נכונים??
טוב, תודה בכל מקרה.
התאבדות:79nb:תשקיע ברצח, יש לי כמה בשבילך.
בדקתי מול החברה, המוצרים הישראלים נעשים באותו מפעל.
אין שום בעיה להזמין מהאתר הישראלי.
למי שסומך על KLBD, וזה רוב היהודים שאני מכיר, אין שום בעיה עם המוצרים המצויינים במפורש אצל KLBD.
בקיצור, זה כשר.
בוביתשקיע ברצח, יש לי כמה בשבילך
מניח שבגלל שבארץ הן יקרות לפחות פי שתייםאני פשוט תוהה, למה לא לקנות אבקות חלבון כשרות למהדרין בארץ?
מחיר חביבי, זה לא בריא לכיס, ולא לנשמה.אני פשוט תוהה, למה לא לקנות אבקות חלבון כשרות למהדרין בארץ?