שלום וברכה
רוצה להתייעץ לגבי בלאס & קרוז
אשמח לשמוע טיפים מאנשים שהתנסו
אז ככה אני כבר כמה זמן שוקל לעשות סייקל ארוך . ושוקל את החסרונות מול הרצונות שלי.
דבר ראשון היתי רוצה להרכיב את הסייקל בצורה כזאת:
36 שבעות
12 שבועות בלאסט :
(3 שבעות ראשונים 100 פרופ כל יומיים )
500 אננט בשבוע (רפואי)
400 טרן ארוך בשבוע
12 שבועות קרוז :
250 אנטט בשבוע או ב10 ימים
12 שבועות בלאסט:
500 אנטט
400 פרימו או שצריך 600 בכלל
שאלות
1. האם הסייקל בנוי סבבה מבחינת הזמנים והמינונים.
2. לבצעה פיסיטי רגיל 4 שבעות כלומיד+טומקסי לפי הפרוטוקול או שצריך עוד תוספות?
3. התאוששות :
א. כמה זמן צריך אחרי סייקל כזה לנוח?
ב. האם הציר ההורמונלי אמור לחזור למצב לפניי או שזה פוגע לתווך ארוך, לא בקטע של פוריות אלא יותר בקטע של חשק מיני וזקפה
4. יש מצב אחרי סייקל כזה לא אצליח להתאושש מלא
5. כמה כשה לצאת מסייקל כזה מבחינה מנטלית , ז"א איך עומדים בפיתוי לצאת מהסייקל אחרי 36 שבעות, אני פשוט טיפה חושש להסחף לסייקל של כמה שנים ולעבור לטי אר טי
6. איך חיים עם סייקל כזה ארוך ?
בד"כ אני עושה סייקלים של 12 שבעות 15 גג ומרגיש עייף מהחומרים ורוצה לחזור ל"סחיות" כבר בשבוע ה 10
7. שאלה תאורטית נניח גבר בן40 שעובר כמה סייקלים ארוכים (9-12 חודש) במשך 5-10 שנים, ברגע שהוא יורד מהחומרים מה הסבירות שיצטרך טי אר טי לשארית החיים.
רוצה להתייעץ לגבי בלאס & קרוז
אשמח לשמוע טיפים מאנשים שהתנסו
אז ככה אני כבר כמה זמן שוקל לעשות סייקל ארוך . ושוקל את החסרונות מול הרצונות שלי.
דבר ראשון היתי רוצה להרכיב את הסייקל בצורה כזאת:
36 שבעות
12 שבועות בלאסט :
(3 שבעות ראשונים 100 פרופ כל יומיים )
500 אננט בשבוע (רפואי)
400 טרן ארוך בשבוע
12 שבועות קרוז :
250 אנטט בשבוע או ב10 ימים
12 שבועות בלאסט:
500 אנטט
400 פרימו או שצריך 600 בכלל
שאלות
1. האם הסייקל בנוי סבבה מבחינת הזמנים והמינונים.
2. לבצעה פיסיטי רגיל 4 שבעות כלומיד+טומקסי לפי הפרוטוקול או שצריך עוד תוספות?
3. התאוששות :
א. כמה זמן צריך אחרי סייקל כזה לנוח?
ב. האם הציר ההורמונלי אמור לחזור למצב לפניי או שזה פוגע לתווך ארוך, לא בקטע של פוריות אלא יותר בקטע של חשק מיני וזקפה
4. יש מצב אחרי סייקל כזה לא אצליח להתאושש מלא
5. כמה כשה לצאת מסייקל כזה מבחינה מנטלית , ז"א איך עומדים בפיתוי לצאת מהסייקל אחרי 36 שבעות, אני פשוט טיפה חושש להסחף לסייקל של כמה שנים ולעבור לטי אר טי
6. איך חיים עם סייקל כזה ארוך ?
בד"כ אני עושה סייקלים של 12 שבעות 15 גג ומרגיש עייף מהחומרים ורוצה לחזור ל"סחיות" כבר בשבוע ה 10
7. שאלה תאורטית נניח גבר בן40 שעובר כמה סייקלים ארוכים (9-12 חודש) במשך 5-10 שנים, ברגע שהוא יורד מהחומרים מה הסבירות שיצטרך טי אר טי לשארית החיים.
נערך לאחרונה: