הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בלאסט & קרוז

• פותח/ת השרשור WII
  • פורסם בתאריך

WII

משתמש קבוע
1,986
1,301
נק' מוניטין:
2,375
1,986
1,301
שלום וברכה
רוצה להתייעץ לגבי בלאס & קרוז
אשמח לשמוע טיפים מאנשים שהתנסו

אז ככה אני כבר כמה זמן שוקל לעשות סייקל ארוך . ושוקל את החסרונות מול הרצונות שלי.

דבר ראשון היתי רוצה להרכיב את הסייקל בצורה כזאת:

36 שבעות

12 שבועות בלאסט :
(3 שבעות ראשונים 100 פרופ כל יומיים )
500 אננט בשבוע (רפואי)
400 טרן ארוך בשבוע

12 שבועות קרוז :
250 אנטט בשבוע או ב10 ימים

12 שבועות בלאסט:
500 אנטט
400 פרימו או שצריך 600 בכלל

שאלות
1. האם הסייקל בנוי סבבה מבחינת הזמנים והמינונים.
2. לבצעה פיסיטי רגיל 4 שבעות כלומיד+טומקסי לפי הפרוטוקול או שצריך עוד תוספות?
3. התאוששות :
א. כמה זמן צריך אחרי סייקל כזה לנוח?
ב. האם הציר ההורמונלי אמור לחזור למצב לפניי או שזה פוגע לתווך ארוך, לא בקטע של פוריות אלא יותר בקטע של חשק מיני וזקפה
4. יש מצב אחרי סייקל כזה לא אצליח להתאושש מלא
5. כמה כשה לצאת מסייקל כזה מבחינה מנטלית , ז"א איך עומדים בפיתוי לצאת מהסייקל אחרי 36 שבעות, אני פשוט טיפה חושש להסחף לסייקל של כמה שנים ולעבור לטי אר טי
6. איך חיים עם סייקל כזה ארוך ?
בד"כ אני עושה סייקלים של 12 שבעות 15 גג ומרגיש עייף מהחומרים ורוצה לחזור ל"סחיות" כבר בשבוע ה 10
7. שאלה תאורטית נניח גבר בן40 שעובר כמה סייקלים ארוכים (9-12 חודש) במשך 5-10 שנים, ברגע שהוא יורד מהחומרים מה הסבירות שיצטרך טי אר טי לשארית החיים.

נערך לאחרונה:
אז היום כמעט בן 40 כבר ותאכלס אני חשבתי על זה מבחינתי אני ארוץ על trt אפילו עד גיל 80.
רעיון מעניין, יש השלכות בריאותיות לזה חוץ מעקרות?
גרמת לי לתהות, כשאחליט שאני לא רוצה יותר ילדים אז למה לא לחיות על טסט של נער בן 18 עד סוף החיים בעצם...

גרמת לי לתהות, כשאחליט שאני לא רוצה יותר ילדים אז למה לא לחיות על טסט של נער בן 18 עד סוף החיים בעצם...
אני חושב שיש סיכון כלשהו גם אם זה טסט 250 לשבוע
יכול להיות הקרחה, אקנה, הגדלת הפרוסטטה,
זה לא כמו סייקל ששם הסיכוי לכל זה גבוה יותר
אבל זה דברים שצריך לקחת בחשבון
זה מאוד אינבדואלי תלוי גנטיקה אני מאמין

• פותח/ת השרשור
יכול להיות הקרחה, אקנה,

קרחת כבר יש שנים...
אקנה לא היה בחיים ולא יהיה...

מה שכן.... אני מנסה כרגע ללמוד על השלכות בריאותיות אחרות - יותר רציניות מבחינתי.
פרוסטטה , סרטן, לב וכו'
הרבה אנשים חיים ככה

אני חושב שיש סיכון כלשהו גם אם זה טסט 250 לשבוע
יכול להיות הקרחה, אקנה, הגדלת הפרוסטטה,
זה לא כמו סייקל ששם הסיכוי לכל זה גבוה יותר
אבל זה דברים שצריך לקחת בחשבון
זה מאוד אינבדואלי תלוי גנטיקה אני מאמין

250 מ״ג שבועי נחשב לא מעט בכל הנוגע לטיפול הורמונלי. לא מעט אנשים יהיו בטווח המאוד גבוהה של הנורמה גם על 100 מ״ג שבועי כאשר ב 250 אתה כבר ברמות סופרפזיולוגיות.
לגביי אקנה אם לא התפרץ לו במהלך הסייקלים או פיסיטי במהלך השנים אז סבירות אפסית שזה יקרה על trt, קרחת זה עניין גנטי. הגדלת הפרוסטטה זה אכן משהו שצריך לעקוב אחריו כמו גם רמות e2, לחץ דם ועוד. הבעיה פה היא לקבל בדיקות דם על בסיס קבוע כדי להיות מוכן לתופעות הלוואי. קופ״ח לא ממהמרות לשחרר בדיקות דם לפרופיל הורמנלי ואם לעשות את זה דרך קופה פרטית מדובר בארגזים של כסף.

אפרופו עקרות...

לא שאני ממליץ חלילה, אבל מעניין

קבצים מצורפים

• IMG-20210110-WA0021.jpg
    IMG-20210110-WA0021.jpg
    KB 269.6 · צפיות: 75
  • פותח/ת השרשור
קופ״ח לא ממהמרות לשחרר בדיקות דם לפרופיל הורמנלי ואם לעשות את זה דרך קופה פרטית מדובר בארגזים של כסף
ארגזים של כסף זה מושג אינדיבידואלי
לגבי קופ"ח- לא נתקלתי בבעיה שרופא לא מוכן לתת בדיקת דם הורמונלית.

ארגזים של כסף זה מושג אינדיבידואלי
לגבי קופ"ח- לא נתקלתי בבעיה שרופא לא מוכן לתת בדיקת דם הורמונלית.

הבנת את הכוונה שלי ב״ארגזים של כסף״. בדיקה במעבדה פרטית עולה כמה מאות שקלים, תכפיל את זה ב 3-4 בדיקות בשנה זו הוצאה נוספת שעלותה גדולה משמעותית מהסייקל / trt שתריץ במשך כל השנה.

באיזו קופ״ח אתה אם אפשר לשאול? אני חוויתי קשיים במכבי בקבלת פרופיל הורמונלי וראיתי פה לא מעט אנשים שדיווחו אותו דבר גם במכבי וגם בקופ״ח אחרות.

• פותח/ת השרשור
באיזו קופ״ח אתה אם אפשר לשאול? אני חוויתי קשיים במכבי בקבלת פרופיל הורמונלי וראיתי פה לא מעט אנשים שדיווחו אותו דבר גם במכבי וגם בקופ״ח אחרות.
כללית .
תשמע אני אומר בהלצה כן....
כשמגיע לרופא גבר מבוגר במשקל 100 קילו על 180 פלוס וקרחת ומבקש בדיקות דם יקבל יחס אחר מאשר ילד ששוקל 75 בן 22 עם חצ'קונים בפנים ....

עכשיו ברצינות:
בחיים צריך לדעת איך להתנהל ולדבר עם הסביבה כדי לקבל את מבוקשך
בדיקה במעבדה פרטית עולה כמה מאות שקלים
כשאתה בעל עסק ובעל משפחה ומחזור ההוצאות שלך הוא כ 25-30 אלף בחודש אז הכמה מאות שקלים פעם בתקופה נבלע בפנים ונאכל ללא מלח.

דוגמאות לשיחה עם רופא

מטופל :
"שלום דוקטור אני בזמן האחרון מרגיש עייפות כרונית, אין חשק מיני, כואב ככה וככה מרגיש ככה וככה.... אני מבקש בדיקות דם עם פרופיל הורמונלי תודה."
דוקטור :
לא מה פתאום לא נותן בדיקות כאלו זה יקר תצא מהמשרד שלי

מטופל :
אדוני החקר אני חבר קופ"ח, משלם פלטינום כל חודש במשך עשורים לי ולמשפחתי, אם אני לא מקבל את הבדיקות עכשיו לא יוצא מפה ועושה לך בלאגן של החיים! תודה !
דוקטור:
כך את הבדיקות ולך לדרכך

נערך לאחרונה:
עכשיו ברצינות:
בחיים צריך לדעת איך להתנהל ולדבר עם הסביבה כדי לקבל את מבוקשך

חד משמעית, ועדין תסכים שיש לא מעט מקרים שרופאים לא מוכנים לתת את בדיקות הדם ללא סיבה אמיתית, אני כבר אחריי גיל 30 וכאשר בקשתי בדיקות דם בגלל עייפות ולבידו נמוך הוא הביא לי סיאליס (טדם) אז אולי הרווחתי.

• פותח/ת השרשור
חד משמעית, ועדין תסכים שיש לא מעט מקרים שרופאים לא מוכנים לתת את בדיקות הדם ללא סיבה אמיתית, אני כבר אחריי גיל 30 וכאשר בקשתי בדיקות דם בגלל עייפות ולבידו נמוך הוא הביא לי סיאליס (טדם) אז אולי הרווחתי.
החיים זה משא ומתן ארוך.
צריך לדעת מתי לנצח ומתי להפסיד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית