הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקת חלבון מומלצת ב300 שקל

Amit201298

משתמש מתחיל
197
20
נק' מוניטין:
42
197
20
איזה חברה ? ואיזה טעם ? אין לי בעיה להזמין אבל יהיה מכס ומעמ ואז יחרוג מהתקציב או בכלל יתעכב בדואר
חשוב לי שנטו תיהיה הכי טעימה שאפשר

האבקות של BSN נחשבות מאוד מאוד טעימות, (אף פעם לא טעמתי). אך הם יקרות ועם ערכים בינוניים

הסתכלות קצת שגויה.

אין פה ערכים "בינוניים" במקסימום יחס חלבון - פחמימה שונה.

זה כמו שלא תגיד של100 גרם אורז יש ערכים בינוניים מול 100 גרם פתיתים
כי זה לא נכון פשוט, במקסימום ערכים מעט שונים.

לנושא,
אתה יכול לבדוק בIB למרות שאני בספק, חוץ מזה מכל אתר אינטרנט אתה יכול להזמין.

הסתכלות קצת שגויה.

אין פה ערכים "בינוניים" במקסימום יחס חלבון - פחמימה שונה.

זה כמו שלא תגיד של100 גרם אורז יש ערכים בינוניים מול 100 גרם פתיתים
כי זה לא נכון פשוט, במקסימום ערכים מעט שונים.

לנושא,
אתה יכול לבדוק בIB למרות שאני בספק, חוץ מזה מכל אתר אינטרנט אתה יכול להזמין.

כשימשהו מחפש אבקת חלבון אני מאמין שהוא מחפש מקסימום טעם במינימום שומן פחמימה עבור כל גרם חלבון. לא?

DYMATIZE בפער עם הטעם הכי טוב של אבקה שטעמתי (וטעמתי לדעתי בסביבות ה10 חברות שונות)

יכול להזמין מאייהרב או שיש בחור באיזור השרון שלדעתי גם שולח לנתניה ומוכר במחירים סבבה 050-776-5404 זה המספר שלו

כשימשהו מחפש אבקת חלבון אני מאמין שהוא מחפש מקסימום טעם במינימום שומן פחמימה עבור כל גרם חלבון. לא?
אם בנאדם שותה נגיד סקופ-שניים ביום זה לא באמת משנה אם יש שם נגיד 2 גרם פחמימה לסקופ או 6
מבחינת טעם אהבתי מאוד את musclepharm, אני חושב שב IHERB אפשר להזמין ככה שייכנס בתקציב ומתחת לרף המכס.
אופטימום לטעמי אוברייטד

לא, אם אני לפי הקלוריות שלי חסר לי חצי סקופ?
זו בסה"כ כהשלמה להגיע למאקרו ולא ארוחת צהריים.

זה לא "כמה שיותר יותר טוב", זו גישה של לקוחות של IB.

לא, אם אני לפי הקלוריות שלי חסר לי חצי סקופ?
זו בסה"כ כהשלמה להגיע למאקרו ולא ארוחת צהריים

אז מה הנקודה? נכון האבקה היא השלמה להגיע למאקרו. הטענה שלי היא מי שצורך אבקת חלבון בדר״כ מעדיף באבקה שתכלול מינימום שומן ופחמימה עבור לצורך הדוגמא 25 גר חלבון.

לכן אבקה שמתקשה לקיים את הנתון למעלה, או שמקיימת אותו בבינוניות היא עם ערכים בינוניים.

למה שגוי?

אז מה הנקודה? נכון האבקה היא השלמה להגיע למאקרו. הטענה שלי היא מי שצורך אבקת חלבון בדר״כ מעדיף באבקה שתכלול מינימום שומן ופחמימה עבור לצורך הדוגמא 25 גר חלבון.

לכן אבקה שמתקשה לקיים את הנתון למעלה, או שמקיימת אותו בבינוניות היא עם ערכים בינוניים.

למה שגוי?

יותר נכון להגיד לא מדוייק מאשר שגוי.

בוא נגיד שאם הייתי נותן לך ״שייק קסם״, שמשלים לך בדיוק את מה שחסר לך כדי להגיע למאקרו כל יום, עדיין היית מעדיף אבקת חלבון ״איכותית״?

יותר נכון להגיד לא מדוייק מאשר שגוי.

בוא נגיד שאם הייתי נותן לך ״שייק קסם״, שמשלים לך בדיוק את מה שחסר לך כדי להגיע למאקרו כל יום, עדיין היית מעדיף אבקת חלבון ״איכותית״?

בוודאי שהייתי מעדיף על פני אבקת החלבון את ״שייק הקסם״

אבל עבור רוב האנשים שנוטלים שייק באופן כללי, שייק הקסם הזה היה מורכב מחלבון כמעט כולו. משום שפחמימה ושומן פשוט יותר טעים, ולכן הם לא צריכים להשלים ערכים של שומן ופחמימה באמצעות שייק.

אגב, שורש המחלוקת היא כיצד מביאים לידי ביטוי את המטרה של שייק חלבון, כי אתה אומר שהמטרה היא להשלים ערכים, ומתעלם מאילו ערכים כמעט תמיד צריך בפועל ״להשלים״.
אני טוען שהשלמת ערכים מדוייקת כמה שיותר, תהיה עם אחוז מקסימלי של חלבון מתוך תכולת הקלוריות.

כלומר אבקת חלבון שמשלימה ערכים באופן מדוייק יותר (דהיינו פחות פחמימה ושומן) היא איכותית יותר

נערך לאחרונה:
בוודאי שהייתי מעדיף על פני אבקת החלבון את ״שייק הקסם״

אבל עבור רוב האנשים שנוטלים שייק באופן כללי, שייק הקסם הזה היה מורכב מחלבון כמעט כולו. משום שפחמימה ושומן פשוט יותר טעים, ולכן הם לא צריכים להשלים ערכים של שומן ופחמימה באמצעות שייק.

אגב, שורש המחלוקת היא כיצד מביאים לידי ביטוי את המטרה של שייק חלבון, כי אתה אומר שהמטרה היא להשלים ערכים, ומתעלם מאילו ערכים כמעט תמיד צריך בפועל ״להשלים״.
אני טוען שהשלמת ערכים מדוייקת כמה שיותר, תהיה עם אחוז מקסימלי של חלבון מתוך תכולת הקלוריות.

כלומר אבקת חלבון שמשלימה ערכים באופן מדוייק יותר (דהיינו פחות פחמימה ושומן) היא איכותית יותר

תלוי בבן אדם,
אני ועוד הרבה אנשים שאני מכיר מעדיפים בשר על אורז 😉

אז למה אתה בכלל מחזיק אבקת חלבון? תשתה שוקו .. זה פי כמה יותר טעים וזול

למקרה חירום, שותה פעם באף פעם.

העניין הזה של כמה שיותר חלבון לעומת פחמימה זה שטויות לטעמי, בסופו של דבר זה יתומחר ביוקר כי זה ״יותר איכותי״ בלי שום הצדקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית