מתחסנים לקורונה?

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך
תגובות שכוללות את המילים "כבשים/שקרונה/אין מגפה/ביבי הפושע/קונספירציה/5G..." בעוד 3... 2...

אני אתחסן אבל לא רוצה להיות מהראשונים, אני חושב עוד שנה ככה.

חיסון של כולם כולל כולם הוא ככל הנראה הדרך היחידה לצאת מכל הסגרים האלה ולשים סוף לצ'יקמוק הקורוני הזה.
האור כבר בקצה המנהרה, וחייבים להתחסן כדי שזה יקרה, אם כולם יהיו בגישה של "אני לא מתחסן כי אני לא שפן ניסיונות" אז אף-אחד לא יתחסן,
ובפועל לא עשינו שום דבר, כי אותם אנשים שלא מתחסנים בונים על כאלה שכן יתחסנו.
צריכה להיות הבנה אוניברסלית שכולם בונים על כולם, כי כולם תלויים בכולם

אם כולם יהיו בגישה של "אני לא מתחסן כי אני לא שפן ניסיונות" אז אף-אחד לא יתחסן
אבל לא כולם בגישה כזאת, כמו שאתה רואה יש כאלה שיתחסנו ברגע שיהיה אפשרי, יש כמוני שרוצים להתחסן בגדול אבל מעדיפים לחכות קצת, יש את המתנגדים לגמרי.
אצלי אישית השיקול העיקרי זה שאני רוצה להביא עוד ילדים בעתיד הקרוב-קרוב מאוד, ובאמת שאין לי מושג אם החיסון משפיע איכשהו על העניין או לא. מצד שני אין לי מושג אם לקורונה יש השפעות ארוכות טווח על הנושא אז יש מצב שאשנה את דעתי עד שהחיסון יהיה זמין לכלל.

אם יהיו הגבלות לאנשים שלא מתחסנים כמו כניסה למקומות מסויימים, לחזור מחו"ל לבידוד ועוד, זה כנראה גם ישפיע על ההחלטה שלי מתי להתחסן (אין לי שאלה של "האם" להתחסן אלא רק "מתי")

לא מתחסן.
מאמין שקורונה תזיק לי פחות מהחיסון.

אבל לא כולם בגישה כזאת, כמו שאתה רואה יש כאלה שיתחסנו ברגע שיהיה אפשרי, יש כמוני שרוצים להתחסן בגדול אבל מעדיפים לחכות קצת, יש את המתנגדים לגמרי.
אצלי אישית השיקול העיקרי זה שאני רוצה להביא עוד ילדים בעתיד הקרוב-קרוב מאוד, ובאמת שאין לי מושג אם החיסון משפיע איכשהו על העניין או לא. מצד שני אין לי מושג אם לקורונה יש השפעות ארוכות טווח על הנושא אז יש מצב שאשנה את דעתי עד שהחיסון יהיה זמין לכלל.

אם יהיו הגבלות לאנשים שלא מתחסנים כמו כניסה למקומות מסויימים, לחזור מחו"ל לבידוד ועוד, זה כנראה גם ישפיע על ההחלטה שלי מתי להתחסן (אין לי שאלה של "האם" להתחסן אלא רק "מתי")

אני מבין מה שאתה אומר, בסה"כ כל החששות וחוסר הוודאות לגמרי מובנים וזה לגיטימי.
אמנם לא כולם בגישה הזאת אבל דרך החשיבה היחידנית היא בעייתית, צריכים להסתכל על זה בראייה מערכתית נרחבת, כמדינה שלמה.
בתכלס לאף-אחד לא מזיז ברמה האישית אם אתה או כל אחד אחר תתחסנו מקורונה, אנשים דואגים לתחת של עצמם ושל היקרים להם.
כך או כך כל אחד שמחליט אם להתחסן או לא, יש לזה השלכה על שאר האוכלוסיה לפחות ברמת הסגרים וההגבלות למיניהן.
זה כמו בשלושת המוסקטרים - "כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם".
מצד שני אפשר גם לחכות את הזמן המקובל לחיסון, נניח 10 שנים, ואז שכולם יתחסנו,
ועד אז לחיות עם סגרים וסנקציות, להמשיך לעטות מסכות ולשמור מרחק, לא להתקהל וכו'.
גם אז אגב, לא משנה כמה זמן עבר, תמיד יהיו כאלה שיתנגדו להתחסן.

למה אתה חושב ככה?
אני נער צעיר ובריא - אין שום מחלות רקע -
הסיכוי שהקורונה תפגע בי הוא אפסי.
אנשים סביבי שחלו הם במקרה הרע הרגישו את הקורונה ובמקרה הטוב לא הרגישו כלל.
האם יכול להיות שיש נזק מהקורונה בטווח הרחוק? כן, כמו לחיסון. הכול יכול להיות.

"מבחינה מוסרית"
לכל מי שהסיכוי שקורונה תפגע בו היא גבוהה יותר, והמאזן סיכוי:סיכון מתהפך,
שיתחסן.
אני חושב שבתור סבתא שלי הייתי רואה לנכון להתחסן.

די קפדן על ההנחיות בלי קשר לחיסון.

האם אני אתחסן?
אולי. לא ממהר לשום מקום.
מה צריך לקרות בשביל שאתחסן?
אם ההגבלות תהיינה קשות מנשוא, מה שלא נראה לי כה סביר, אבל אני כבר באמת לא יודע...
אז אולי אתחסן.

אף פעם לא התחסנתי מול שפעת ואף פעם לא נדבקתי בשפעת.
אולי זה באמת יקח שנים רבות עד שיבינו יותר על קורונה ותהיינה תחזיות טובות סביבה וסביב התפתחותה, והיא תהיה יותר בסדר היום של האנשים בשביל שאוכל לעולם לא להתחסן ועדיין לא לפגוע באף אחד(לפחות מקווה).
ואולי לא.

שורה תחתונה:
לא מבין מספיק כרגע, לא בטוח בכלום אף פעם, לא ממהר להתחסן.

אני מבין מה שאתה אומר, בסה"כ כל החששות וחוסר הוודאות לגמרי מובנים וזה לגיטימי.
אמנם לא כולם בגישה הזאת אבל דרך החשיבה היחידנית היא בעייתית, צריכים להסתכל על זה בראייה מערכתית נרחבת, כמדינה שלמה.
בתכלס לאף-אחד לא מזיז ברמה האישית אם אתה או כל אחד אחר תתחסנו מקורונה, אנשים דואגים לתחת של עצמם ושל היקרים להם.
כך או כך כל אחד שמחליט אם להתחסן או לא, יש לזה השלכה על שאר האוכלוסיה לפחות ברמת הסגרים וההגבלות למיניהן.
זה כמו בשלושת המוסקטרים - "כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם".
מצד שני אפשר גם לחכות את הזמן המקובל לחיסון, נניח 10 שנים, ואז שכולם יתחסנו,
ועד אז לחיות עם סגרים וסנקציות, להמשיך לעטות מסכות ולשמור מרחק, לא להתקהל וכו'.
גם אז אגב, לא משנה כמה זמן עבר, תמיד יהיו כאלה שיתנגדו להתחסן.
אנחנו לקראת חסינות עדר.
זה לא יקח 10 שנים.
ואם יהיה מוטציות, הם לדעתי יהיו חלשות יותר, ולחיסון לא תהיה תועלת עליו.

הסגרים לא קשורים לחיסון, עם או בלי חיסון, זה טיפשי ולא אפקטיבי.
ברגע שיהיה חיסון, יהיה פחות בדיקות, וממילא פחות סגרים. אבל החיסון אם הוא יהיה אפקטיבי בכלל, לא ישנה בעצמו את המציאות, אולי רק את הגישה.

סיכום המצב:
נגיף מנופח, חיסון לא בדוק, בילבול של הגורמים האחראיים, ממשלה של חזירים, המון שהולכים כמו עדר אחרי האופנה החדשה, וקונספירציות שלאט לאט נשמעות גם הגיוניות.
המון שהולכים כמו עדר אחרי האופנה החדשה,
למי שלא זוכר מה היה האופנה לפני לא הרבה זמן דיון - אתם מתכוונים להתחסן נגד הקורונה ?

הסגרים לא קשורים לחיסון, עם או בלי חיסון, זה טיפשי ולא אפקטיבי.
ברגע שיהיה חיסון, יהיה פחות בדיקות, וממילא פחות סגרים. אבל החיסון אם הוא יהיה אפקטיבי בכלל, לא ישנה בעצמו את המציאות, אולי רק את הגישה.

סיכום המצב:
נגיף מנופח, חיסון לא בדוק, בילבול של הגורמים האחראיים, ממשלה של חזירים, המון שהולכים כמו עדר אחרי האופנה החדשה, וקונספירציות שלאט לאט נשמעות גם הגיוניות.
הקורונה עצמה בכלל לא האישיו, ולפי המצב כרגע במדינה מצב הסגרים וההגבלות תלוי בחיסונים

אנחנו לקראת חסינות עדר.
זה לא יקח 10 שנים.

10 שנים זה זמן לאשר חיסון, לא לחסן מדינה שלמה

זה שלחיסון לא תהיה תועלת עליו זה משהו אחד.
למה אתה חושב שהן יהיו חלשות יותר?
סתם מרגיש לי.
ניחוש מושכל:37mv:
הקורונה עצמה בכלל לא האישיו, ולפי המצב כרגע במדינה מצב הסגרים וההגבלות תלוי בחיסונים

10 שנים זה זמן לאשר חיסון, לא לחסן מדינה שלמה
ההגבלות תלוי בממשלה, צריך להחליף ממשלה:37mv:

סתם מרגיש לי.
ניחוש מושכל:37mv:
שוב,
הרגשה זה דבר אחד
שכל זה דבר אחר.

אם אתה שואל אותי,
מוטציות רק מתפתחות ומתחזקות עם הזמן במטרה אחת ברורה והיא להכחיד את האנושות.
ניחוש מוסרט.

שוב,
הרגשה זה דבר אחד
שכל זה דבר אחר.

אם אתה שואל אותי,
מוטציות רק מתפתחות ומתחזקות עם הזמן במטרה אחת ברורה והיא להכחיד את האנושות.
ניחוש מוסרט.
אני לא חושב שככה עובד מוטציות.
כל היצורים ביקום היום עברו מוטציות יחד, ואנחנו כולנו קיימים.
אני חושב שהמוטציה תדאג לקיום של כולנו.

אני לא חושב שככה עובד מוטציות.
כל היצורים ביקום היום עברו מוטציות יחד, ואנחנו כולנו קיימים.
אני חושב שהמוטציה תדאג לקיום של כולנו.
אני זוכר שכשהקורונה הייתה בחיתוליה אמרתי למחנך שלי שזה טוב שיש קורונה שתדלל את האוכלוסייה שלנו. זקנים, חולים, חלשים...
מחוייך הוא ענה "רעיון יפה, איך הנאצים לא עלו עליו קודם?"
רגע מצחיק זה היה.

אני זוכר שכשהקורונה הייתה בחיתוליה אמרתי למחנך שלי שזה טוב שיש קורונה שתדלל את האוכלוסייה שלנו. זקנים, חולים, חלשים...
מחוייך הוא ענה "רעיון יפה, איך הנאצים לא עלו עליו קודם?"
רגע מצחיק זה היה.

ואם אתה תהיה חלק מהאוכלוסייה שתדולל זה גם יהיה רעיון טוב? כי אם כל כך צריך את זה יש עוד המון דרכים לדילול אוכלוסין, לא רק נגיף אקראי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית