עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה רואה את הסוף?האור כבר בקצה המנהרה,
או תלויים ליד כולםכי כולם תלויים בכולם
אבל לא כולם בגישה כזאת, כמו שאתה רואה יש כאלה שיתחסנו ברגע שיהיה אפשרי, יש כמוני שרוצים להתחסן בגדול אבל מעדיפים לחכות קצת, יש את המתנגדים לגמרי.אם כולם יהיו בגישה של "אני לא מתחסן כי אני לא שפן ניסיונות" אז אף-אחד לא יתחסן
למה אתה חושב ככה?לא מתחסן.
מאמין שקורונה תזיק לי פחות מהחיסון.
בגלל כל מי שאני מכיר עם קורונה.למה אתה חושב ככה?
אבל לא כולם בגישה כזאת, כמו שאתה רואה יש כאלה שיתחסנו ברגע שיהיה אפשרי, יש כמוני שרוצים להתחסן בגדול אבל מעדיפים לחכות קצת, יש את המתנגדים לגמרי.
אצלי אישית השיקול העיקרי זה שאני רוצה להביא עוד ילדים בעתיד הקרוב-קרוב מאוד, ובאמת שאין לי מושג אם החיסון משפיע איכשהו על העניין או לא. מצד שני אין לי מושג אם לקורונה יש השפעות ארוכות טווח על הנושא אז יש מצב שאשנה את דעתי עד שהחיסון יהיה זמין לכלל.
אם יהיו הגבלות לאנשים שלא מתחסנים כמו כניסה למקומות מסויימים, לחזור מחו"ל לבידוד ועוד, זה כנראה גם ישפיע על ההחלטה שלי מתי להתחסן (אין לי שאלה של "האם" להתחסן אלא רק "מתי")
אני נער צעיר ובריא - אין שום מחלות רקע -למה אתה חושב ככה?
אנחנו לקראת חסינות עדר.אני מבין מה שאתה אומר, בסה"כ כל החששות וחוסר הוודאות לגמרי מובנים וזה לגיטימי.
אמנם לא כולם בגישה הזאת אבל דרך החשיבה היחידנית היא בעייתית, צריכים להסתכל על זה בראייה מערכתית נרחבת, כמדינה שלמה.
בתכלס לאף-אחד לא מזיז ברמה האישית אם אתה או כל אחד אחר תתחסנו מקורונה, אנשים דואגים לתחת של עצמם ושל היקרים להם.
כך או כך כל אחד שמחליט אם להתחסן או לא, יש לזה השלכה על שאר האוכלוסיה לפחות ברמת הסגרים וההגבלות למיניהן.
זה כמו בשלושת המוסקטרים - "כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם".
מצד שני אפשר גם לחכות את הזמן המקובל לחיסון, נניח 10 שנים, ואז שכולם יתחסנו,
ועד אז לחיות עם סגרים וסנקציות, להמשיך לעטות מסכות ולשמור מרחק, לא להתקהל וכו'.
גם אז אגב, לא משנה כמה זמן עבר, תמיד יהיו כאלה שיתנגדו להתחסן.
למי שלא זוכר מה היה האופנה לפני לא הרבה זמן דיון - אתם מתכוונים להתחסן נגד הקורונה ?המון שהולכים כמו עדר אחרי האופנה החדשה,
זה שלחיסון לא תהיה תועלת עליו זה משהו אחד.ואם יהיה מוטציות, הם לדעתי יהיו חלשות יותר, ולחיסון לא תהיה תועלת עליו
הקורונה עצמה בכלל לא האישיו, ולפי המצב כרגע במדינה מצב הסגרים וההגבלות תלוי בחיסוניםהסגרים לא קשורים לחיסון, עם או בלי חיסון, זה טיפשי ולא אפקטיבי.
ברגע שיהיה חיסון, יהיה פחות בדיקות, וממילא פחות סגרים. אבל החיסון אם הוא יהיה אפקטיבי בכלל, לא ישנה בעצמו את המציאות, אולי רק את הגישה.
סיכום המצב:
נגיף מנופח, חיסון לא בדוק, בילבול של הגורמים האחראיים, ממשלה של חזירים, המון שהולכים כמו עדר אחרי האופנה החדשה, וקונספירציות שלאט לאט נשמעות גם הגיוניות.
אנחנו לקראת חסינות עדר.
זה לא יקח 10 שנים.
סתם מרגיש לי.זה שלחיסון לא תהיה תועלת עליו זה משהו אחד.
למה אתה חושב שהן יהיו חלשות יותר?
ההגבלות תלוי בממשלה, צריך להחליף ממשלה:37mv:הקורונה עצמה בכלל לא האישיו, ולפי המצב כרגע במדינה מצב הסגרים וההגבלות תלוי בחיסונים
10 שנים זה זמן לאשר חיסון, לא לחסן מדינה שלמה
שוב,סתם מרגיש לי.
ניחוש מושכל:37mv:
אני לא חושב שככה עובד מוטציות.שוב,
הרגשה זה דבר אחד
שכל זה דבר אחר.
אם אתה שואל אותי,
מוטציות רק מתפתחות ומתחזקות עם הזמן במטרה אחת ברורה והיא להכחיד את האנושות.
ניחוש מוסרט.
אני זוכר שכשהקורונה הייתה בחיתוליה אמרתי למחנך שלי שזה טוב שיש קורונה שתדלל את האוכלוסייה שלנו. זקנים, חולים, חלשים...אני לא חושב שככה עובד מוטציות.
כל היצורים ביקום היום עברו מוטציות יחד, ואנחנו כולנו קיימים.
אני חושב שהמוטציה תדאג לקיום של כולנו.
אני זוכר שכשהקורונה הייתה בחיתוליה אמרתי למחנך שלי שזה טוב שיש קורונה שתדלל את האוכלוסייה שלנו. זקנים, חולים, חלשים...
מחוייך הוא ענה "רעיון יפה, איך הנאצים לא עלו עליו קודם?"
רגע מצחיק זה היה.