נק' מוניטין:
3,331
- 3,222
- 2,324
זה מה שהיא אמרה לך? אכלתי חצי מגש והרגשתי מה זה לא רעב יחסית.להתחנן שתיקח משולש?
ילד חרא שכמותך.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה מה שהיא אמרה לך? אכלתי חצי מגש והרגשתי מה זה לא רעב יחסית.להתחנן שתיקח משולש?
ילד חרא שכמותך.
מגיע לך מוניטין שליליזה מה שהיא אמרה לך? אכלתי חצי מגש והרגשתי מה זה לא רעב יחסית.
עדיף להיות עצוב ולא לשתות את החרא הזההייתי רוצה לגלות האם אני מסוגל להיות שמח בלי אלכוהול.
אירוע זה בטח דרך טובה לבדוק.
חוץ מזה, הטעם של האלכוהול מגעיל אותי כל כך.
אם היה טעים, הייתי שתיין, חתום.
הכול בגלל הזונה שהתעקשה שאשתה.עדיף להיות עצוב ולא לשתות את החרא הזה
לא תקף לנובי גוד וחתונות אבל
חח, על מה ולמהמגיע לך מוניטין שלילי
תשאל את שמעוןחח, על מה ולמה
🤣🤣סופסוף
חכה שהוא יבוא לאימון..זה יהיה מצחיק
🤣🤣🤣
מבזבזת חמצן קלאסית
יש ביקוש רב לdna המשובח שלה"שיגנבו ממני DNA"... זה שבר אותי מצחוק!!! 😆😆
יש ביקוש רב לdna המשובח שלה
"שיגנבו ממני DNA"... זה שבר אותי מצחוק!!! 😆😆
זה קטע שהאנשים שפוחדים ש"יגנבו מהם DNA" זה האנשים שעדיף לאנושות שהDNA שלהם ייכחד 🤦♂️יש ביקוש רב לdna המשובח שלה
אין מצב שזה אמיתי אני מסרב להאמין שכול יצור שהמוח שלו יכול להשתמש בחמצן יכול להיות עד כדיי כך מטומטםאנשים...
![]()
בעידן שאנשים שואבים את המידע מפוסטים ברשתות חברתיות ורוצים שדעה של מישהו ששאב מידע מפוסטים תהיה שוות ערך לדעה של מומחה שלמד ומתעסק שנים בתחום (בכל נושא, לא מדבר רק על קורונה), אני לא אתפלא בכלל אם זה אמיתי.אין מצב שזה אמיתי אני מסרב להאמין שכול יצור שהמוח שלו יכול להשתמש בחמצן יכול להיות עד כדיי כך מטומטם
אין מצב שזה אמיתי אני מסרב להאמין שכול יצור שהמוח שלו יכול להשתמש בחמצן יכול להיות עד כדיי כך מטומטם
בול, ולפני הרשתות החברתיות המידע הזה היה נשאב מהכנסיה / מכיכר העירבעידן שאנשים שואבים את המידע מפוסטים ברשתות חברתיות ורוצים שדעה של מישהו ששאב מידע מפוסטים תהיה שוות ערך לדעה של מומחה שלמד ומתעסק שנים בתחום (בכל נושא, לא מדבר רק על קורונה), אני לא אתפלא בכלל אם זה אמיתי.
זה יותר גרוע מטרול.אנשים...
![]()
תתפלא, כבר נתקלתי באנשים גרועים יותראין מצב שזה אמיתי אני מסרב להאמין שכול יצור שהמוח שלו יכול להשתמש בחמצן יכול להיות עד כדיי כך מטומטם
לדוגמאות חלאות המין האנושי ששרפו אתמול רכבות ואוטובוסיםתתפלא, כבר נתקלתי באנשים גרועים יותר
שלום.תתפלא, כבר נתקלתי באנשים גרועים יותר