הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחסנים לקורונה?

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך
ויש גם כמה מאות ספרים בבית, תגידי לאמא שאמרתי שאני רוצה שתקבלי כמה לפי בחירתך, היא גם ככה קראה הכול כנראה.
מאות/עשרות
סיימ סיימ

המממ אבל אצטרך המלצות ממך.
פתאום לא באלי שתלך :>

דובי...
תבקשי מאמי, בקושי קראתי משהו מהמאגר שלה.
יאללה
די כבר (DIE יעני,אני חומד בשק אגרוף)

<3

אני חושבת שהברווזון שלנו הוא לא שק איגרוף, אלא פנייטה.
ברגע שתולים ומכים בו הוא מתפרק, ונופלות עליך שלל סוכריות ליקריץ' שחורות בטעם אניס. ללא סוכר כמובן.

אני חושבת שהברווזון שלנו הוא לא שק איגרוף, אלא פנייטה
ואני די בטוח שהוא התכוון לשק אגרוף שתלוי לי מתחת לבית,
לשק אגרוף שהורשתי לו.
ככה זה שאתה חסר לב..
הענק חסר הלב. מקורי, משהו.
אני ונלר, אחותי קוראת לכם גדולציק וקטנציקה.

איבדת את חוש הטעם
כנסי לבידוד בבקשה.
WAIT WHAT...
הו לא, לא איבדתי.
אלה הסוכריות הכי מבאסות שיש, והן מבטאות את נפשו הדואבת. ייסורי האמן :>
אני ונלר, אחותי קוראת לכם גדולציק וקטנציקה.
אני קטנצ'יקה??
לא 'שמנדובית' אומשו כזה?
הגעתי לפסגת חיי 🤩

מסתבר שהחיסון יכול לגרום לנפיחות בלוטות לימפה, אמא שלי הרגישה "גולה" כואבת באיזור החזה יומיים אחרי החיסון השני, והרופא שלה עדכן שעוד הרבה מטופלים שלו הגיעו עם אותה תלונה כמה ימים אחרי החיסון השני.

כולם מתים עם מצפון נקי.

לא מתחבר למטאל.
כן, חרא מודרני ילדותי דיכאוני,
זה אני.
איך דניאל ביטון הפך את זה מבדיחה על מוות מחיסון לבדיחה על מוות מהתאבדות.
@דניאלביטון10 🤬
לא קראתי כלום סעמק איתך איזה סיבות יש לך למות אם לא אתה תיהיה זה שיגרום לזה 🤣

מסתבר שהחיסון יכול לגרום לנפיחות בלוטות לימפה, אמא שלי הרגישה "גולה" כואבת באיזור החזה יומיים אחרי החיסון השני, והרופא שלה עדכן שעוד הרבה מטופלים שלו הגיעו עם אותה תלונה כמה ימים אחרי החיסון השני.
זהו, אין מנוס. נידותי למוות ביסורים.
היא בכלל מרימה ראש מהטיק טוק?
אפילו לא בשביל לאכול.
אני קטנצ'יקה??
לא 'שמנדובית' אומשו כזה?
הגעתי לפסגת חיי
זה הדבר הכי עצוב שקראתי,
ואני לא מפסיק לכתוב דברים מדכאים.

לגמרי קטנצ'יקה.
ייסורי האמן
לייק.
לא קראתי כלום סעמק איתך איזה סיבות יש לך למות אם לא אתה תיהיה זה שיגרום לזה 🤣
חיסון קורונה מחר.

אפילו לא בשביל לאכול.

זה הדבר הכי עצוב שקראתי,
ואני לא מפסיק לכתוב דברים מדכאים.

לגמרי קטנצ'יקה.

לייק.

חיסון קורונה מחר.
בטח אתה מבואס מזה שלא באמת מתים מהחיסון

אהההה

[DOUBLEPOSTחיסון קורונה מחר.

אם אתה בגיל תיכון, למה שתלך להתחסן כזה מוקדם. כל יום שעובר לומדים המון דברים חדשים על המחלה ועל החיסון, חכה עוד חודש כשיהיו עשרות מליונים ברחבי העולם שסיימו לקבל את המנה השנייה. כרגע רוב הציבור נמצא בין המנה הראשונה לשנייה או ימים ספורים אחרי המנה השנייה. בכל מקרה הסבירות שהמחלה תעשה לך נזק מתמשך בגילך שואפת לאפס.

אם אתה בגיל תיכון, למה שתלך להתחסן כזה מוקדם. כל יום שעובר לומדים המון דברים חדשים על המחלה ועל החיסון, חכה עוד חודש כשיהיו עשרות מליונים ברחבי העולם שסיימו לקבל את המנה השנייה. כרגע רוב הציבור נמצא בין המנה הראשונה לשנייה או ימים ספורים אחרי המנה השנייה. בכל מקרה הסבירות שהמחלה תעשה לך נזק מתמשך בגילך שואפת לאפס.
תודה, סוף סוף מישהו מדבר עם הגיון.

לפני יותר מחודש כולם כאן בפורום אמרו שהם לא יתחסנו, שזה לא בטוח, ואין סיכוי.

שבועיים אחר כך, פתאום כולם מתחסנים ועושים שיימינג למי שמציע לחכות, רמת האמון בחיסון עלתה בצורה הזויה. הרגשתי מותקף כאילו שאני מאמין בצ'יפים או בקונספירציות, בזמן שבסך הכל הצעתי למי שמתאפשר לו לחכות, לחכות.

אני חושב שאנחנו לאט לאט נכנסים לשלב שבו יבינו שהחיסון לא עצרה את הקורונה, בידודים וסגרים. מליוני מחוסנים, ואלפים במנה שניה לא פתחה את הסגר, כי כמות החולים ממשיך לעלות. אם זה לא מעיד על חוסר אפקטיביות, אין לי מושג מה כן.

האם מי שהתחסן כבר ירגיש פראייר? ודאי שלא. האנשים ישכנעו את עצמם שלפחות יש להם חסינות נגד סוג אחד של קורונה מתוך 10 מוטציות, וגם זה יהיה בסימן שאלה ענק, כי כשהם חלילה ידבקו, אף אחד לא יחשוב איזה מוטציה זה. אולי אפילו ימשיכו לחסן במשהו שהוכח לא יעיל בעליל.

המדינה ואנשים צריכים ללמוד לחיות בצל הקורונה. לפתוח מה שאפשר עם הגבלות. המטרה העיקרית צריכה להיות לתת לאנשים להידבק (לא בכוונה, פשוט לשחרר מעט את המשק), אבל להגביל את המשק במעט כדי שלא יהיו יותר מידי נדבקים שבתי החולים יקרסו.

ככה נוצר מעט חסינות עדר, בתי החולים לא קורסים, ויש זמן לחשוב על טיפולים, או מניעה. לא בהכרח חיסון, אולי יגלו שמנות גדולות של וויטמין D עוזר (מה שכנראה לא יקרה, כי זה לא הכיוון בכלל שחוקרים).

המנטליות שאומרת "נחסל את הקורונה מהר", צריכה להיעלם. זה מסוכן, פוגע בכלכלה, גורם לשחיתות, מסכן חיי אנשים, וגורמת לשנאה בין המגזרים.

סבלנות, תבונה, זהירות, והוגנות תשחרר אותנו.

שבועיים אחר כך, פתאום כולם מתחסנים ועושים שיימינג למי שמציע לחכות, רמת האמון בחיסון עלתה בצורה הזויה. הרגשתי מותקף כאילו שאני מאמין בצ'יפים או בקונספירציות, בזמן שבסך הכל הצעתי למי שמתאפשר לו לחכות, לחכות.

אני חושב שאנחנו לאט לאט נכנסים לשלב שבו יבינו שהחיסון לא עצרה את הקורונה, בידודים וסגרים. מליוני מחוסנים, ואלפים במנה שניה לא פתחה את הסגר, כי כמות החולים ממשיך לעלות. אם זה לא מעיד על חוסר אפקטיביות, אין לי מושג מה כן.

האם מי שהתחסן כבר ירגיש פראייר? ודאי שלא. האנשים ישכנעו את עצמם שלפחות יש להם חסינות נגד סוג אחד של קורונה מתוך 10 מוטציות, וגם זה יהיה בסימן שאלה ענק, כי כשהם חלילה ידבקו, אף אחד לא יחשוב איזה מוטציה זה. אולי אפילו ימשיכו לחסן במשהו שהוכח לא יעיל בעליל.

המדינה ואנשים צריכים ללמוד לחיות בצל הקורונה. לפתוח מה שאפשר עם הגבלות. המטרה העיקרית צריכה להיות לתת לאנשים להידבק (לא בכוונה, פשוט לשחרר מעט את המשק), אבל להגביל את המשק במעט כדי שלא יהיו יותר מידי נדבקים שבתי החולים יקרסו.

ככה נוצר מעט חסינות עדר, בתי החולים לא קורסים, ויש זמן לחשוב על טיפולים, או מניעה. לא בהכרח חיסון, אולי יגלו שמנות גדולות של וויטמין D עוזר (מה שכנראה לא יקרה, כי זה לא הכיוון בכלל שחוקרים).

המנטליות שאומרת "נחסל את הקורונה מהר", צריכה להיעלם. זה מסוכן, פוגע בכלכלה, גורם לשחיתות, מסכן חיי אנשים, וגורמת לשנאה בין המגזרים.

אלחנן אף אחד אז לא "תקף" בגלל שאמרת לחכות, אפילו לדעתי כתבתי שאני לא שש להתחסן
ה"תקיפות" באו על רקע האמירות שלך על הרפואה

אני חושב שכל אחד צריך לבצע חישוב של סיכון מול תועלת, זה הכול.

אם אתה בקבוצת סיכון ואתה בא במגע עם אנשים באופן יומיומי,במסגרת העבודה נניח- עדיף שתתחסן, כי אין באמת הגיון לחשוב שהחיסון יגרום יותר נזק מהוירוס עצמו.

אם אתה צעיר/לא בא במגע עם אנשים בעקבות הסגר/פיטורים/עבודה מהבית- מצוין. יש לך את הפריבילגיה לחכות כמה חודשים בהם ילמדו עוד המון על החיסון ועל תופעות לוואי שפספסו במחקר הראשוני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית