הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פריפורמיס- סיאטיקה...כנראה

• פותח/ת השרשור Y.M
  • פורסם בתאריך

Y.M

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שבר כלי, עשר שנים מרגישה עקצוצים מטריפים את העצבים. מהישבן לאצבע השנייה ברגל שמאל.
התחיל באחד ההריונות...מאז אני עושה ספורט כפייתי ללא כל התחשבות בעצמי( גם אם אני חולה, גם יום אחרי לידה, גם באמצע הלילה...)
וכל זה בשביל עוד כמה שעות של בלי עקצוצים.
עברתי בין מומחים שונים (השאלה מומחים במה?) ועייפתי.
שללו פריצת דיסק בMRI ועוד בדיקות תקינות...
הבעיה מתעתעת בי ומוחקת ימים שלמים מחיי שעוברים ב....ספורט כמובן.
הכל- ריצות, ריקוד, פילאטיס, משקולות, מתיחות מכל הסוגים והמינים , מסז' עמוק וכואב.
יש תקווה?

לא מהשאלות לפורום לדעתי. אני חושב שאת מודעת בעצמך שמה שאת עושה הוא לא הכי בריא לעצמך.

מציע לך לגשת לפיזיותרפיסט ספורט טוב ולקבל טיפול הולם. ואולי להעסיק מאמן שיוכל לנהל בצורה יותר אובייקטיבית את בקרת העומסים שלך.

היי, עונה כפיזיותרפיסט.
יש לא מעט מצבים בהם ההדמייה לא נותנת הסבר מבני לסימפטומים אבל הם עדיין קיימים. במיוחד במצבים כאלה, הכתובת היא פיזיותרפיסט, ועדיף בתחום הספורט שיעזור לך למפות את הפעילויות שעוזרות לעומת הפעילויות שלא עוזרות. אני עושה את זה המון עם ספורטאים חובבים וזה הופך להיות הכלי העיקרי לטובת ההחלמה או לפחות לשמור על המצב יציב וברמה מינימלית. בנוסף ישנם טיפולים וטכניקות שמבצע הפיזיו' שיכולים לעזור משמעותית להקל על הסימפטומים.
אשמח להמליץ על פיזיותרפיסט מתאים לפי אזור מבוקש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית