עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין מה לומר, כל הכבוד, יש לך דמות וירטואלית שאני מעריך.@elchonon עושה לייק ולא מגיב.
משקל נמוך זה המפתח
לא מטריל.אחלה יד, לגביי המשקלים אני מקווה שאתה מטריל.
פה 7.5 קגכמה מרים?
למה לא? שכל המוזרקים יראו לאיזה תוצאות אפשר להגיע טבעי 😉זה לא הפורום המתאים
אכן, אבל ביחס לכמות האנשים בסן מרינו זה הרבה מאוד.אבל ביחס לכמות האנשים בסן מרינו זה הרבה מאוד. לדוגמה; אם היו בסן מרינו מיליון אנשים עובדים, עם אנחנו שומרים על היחס כמובן, יהיו שם 26,350 מובטלים אבל ביחס לכמות האנשים בסן מרינו זה הרבה מאוד, לדוגמה; אם היו בסן מרינו מיליון אנשים עובדים אם אנחנו שומרים על היחס כמובן, יהיו שם 26,350 מובטלים
לא מטריל.
על שריריםים קטנים אין מה לעבוד כבד.
לא קיימים אצלך שרירים קטניםעל שריריםים קטנים אין מה לעבוד כבד.
ענקתראה, אסור לשכוח שסן מרינו היא אחת המדינות הקטנות בעולם ויש בה רק 19,000 אזרחים עובדים ואמנם יש שם בסך הכל רק 500 מובטלים אבל ביחס לכמות האנשים בסן מרינו זה הרבה מאוד. לדוגמה; אם היו בסן מרינו מיליון אנשים עובדים, עם אנחנו שומרים על היחס כמובן, יהיו שם 26,350 מובטלים אבל ביחס לכמות האנשים בסן מרינו זה הרבה מאוד, לדוגמה; אם היו בסן מרינו מיליון אנשים עובדים אם אנחנו שומרים על היחס כמובן, יהיו שם 26,350 מובטלים, על פי חישוב לא מדוייק. וזה מספר גדול מאוד. סן מרינו היא מדינה לא ענייה בכלל, אבל רוב הכלכלה של סן מרינו מבוססת על חקלאות מחצבות ותיירות, מקצועות שקשה למצוא בהם עבודה. ובכל זאת המדינה שומרת עליהם ודואגת לאנשים שם, על פי נתוני ארגון הבריאות העולמי משנת 1990 סן מרינו היא המדינה בעלת היחס הגבוהה ביותר בעולם של מספר רופאים למספר תושבים, וכן, טיפולים בבתי חולים ממומנים על ידי המדינה, אז אולי יש שם מספר לא מבוטל של אנשים חברי עבודה, ותגיד מה שתגיד על המצב הסוציו אקונומי של סן מרינו, אבל האנשים שם בריאים ובחיים
בנוסף לכך, נראה פגז אח שלי.
חח מסתלבט?למה לא? שכל המוזרקים יראו לאיזה תוצאות אפשר להגיע טבעי 😉
נראה אש:drOfzb0GcH:חח מסתלבט?
לא נראה טוב לטבעי?
שמע,להגיד תאמת לא התאמנתי 4 חודש ואני נראה מזעזע.נראה אש:drOfzb0GcH:
לא מתעסק בשאלה מי טבעי ומי לא
אני מסתכל עליו ולא יכול שלא להסכים.אני מסתכל על הסרג הזה מנקודת מבט אחרת.
הוא נראה באמת מדהים
תודה, מילאת אותי בביטחון עצמי עכשיו 😍1.המראה החיצוני לא עושה אותך משהו יותר טוב מאחרים.
2,הייתי במרדף אינסופי אחרי החיצוני שלי מה שגרם להכנס ללופים בלתי נגמריים של לרצות את עצמי/לגרוף מחמאות מאנשים אחרים.
3.תיהיו אנשים טובים לאנשים אחרים ללא קשר למעטפת שלהם,שמן/שחיף/רזה.
4.התחברתי יותר לבפנים שלי,בתקווה שיהיה טוב כמו הבחוץ.
5.יודע שזה דרמטי אבל זה באמת שיעור לחיים. אחרי הסגר אלך בגישה אחרת לאימונים,כמשהו שבא רק לשדרג ולא להגדיר אותך.
6.נכתב מעומק ליבי ומאחל לכל ילד וילד שרודף אחרי הגוף שהוא רוצה,לקרוא את כל הסעיפים האלה ולבוא בגישה טובה לאימונים,מהר מאוד זה הופך לאובססיה במיוחד שאתה בגיל ההתבגרות.
7.אוהב אתכם עם ישראל יהודים יקרים שנותנים עקיצה ומחמאה,מאחל לכם בריאות ושנצא מהסגר הזה!!
מה איתך?איזה בידור...כלומר דיון סוער
התעוררת מאוחר מותקמה איתך?
שמעתי אתה עולה לתחרות פיתוח גןף
לא מכור,הייתי שופט,לצערי ירד לך2 נקודות על הבטן התחתונה,יש טיפה עור עודף,לא נורא,עוד 2 אחוז שומן ואתה שםהתעוררת מאוחר מותק
זכיתי מקום שלישי ב'מר וועד הבית'..
היה מכור כמובן\
לזה התכוונת..עוד 20 אחוז שומן ואתה שם
מהה איך שינית את מה שכתבתי,באלך מכתב תביעה מאבא?לזה התכוונת..