הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שייק גיינר ביתי עם שיבולת שועל קוואר לא מתערבב טוב בשייקר

• פותח/ת השרשור AlonZa
  • פורסם בתאריך

AlonZa

משתמש מתחיל
146
14
נק' מוניטין:
32
146
14
היי, אני מכין שייק של גיינר ביתי על בסיס יומי בשייקר נינג'ה BL480 ואני שם :
שיבולת שועל קווקר 45 גרם
חלב רגיל 480 מיליליטר
חלב מועשר בחלבון 170 מיליליטר
וזה בסך הכל מערבב טוב רק שבתחתית הבקבוק נמצא כל השיבולת שועל וזה נראה כמו "הר" חול קטן וניסיתי לעשות את אחת התוכניות המוכנות בשייקר
ועדיין לא טוב וגם ניסיתי להפעיל את המצב ON הרגיל וניסיתי גם לשקשק את הבקבוק בעצמי בין הערבובים של השייקר ולא עזר,
יש דרך לגרום לשייק להתערבב יותר טוב בבלנדר ?
ניסיתי גם חברה אחרת של שיבולת שועל והתוצאה אותה תוצאה..

תשים את הקוואקר בנינג׳ה לפני ותטחן אותו,
אח״כ תשים עם שאר המצרכים לעוד סיבוב.

לי זה עבד יופי.

• פותח/ת השרשור
תשים את הקוואקר בנינג׳ה לפני ותטחן אותו,
אח״כ תשים עם שאר המצרכים לעוד סיבוב.

לי זה עבד יופי.

לטחון עם אחת התוכניות או עם המצב און הרגיל ?וכמה זמן ?
ועוד שאלה אחת , כשטוחנים את השיבולת שועל לבד בבלנדר בלי מצרכים אחרים הש"ש לא מאבד מהערכים ?
כי חשוב לי שהערכים ישארו כמו שהם

לטחון עם אחת התוכניות או עם המצב און הרגיל ?וכמה זמן ?
ועוד שאלה אחת , כשטוחנים את השיבולת שועל לבד בבלנדר בלי מצרכים אחרים הש"ש לא מאבד מהערכים ?
כי חשוב לי שהערכים ישארו כמו שהם

- לא כזה רלוונטי
- כמה שצריך, אתה תראה שזה טחון.
-ברצינות? בכל מקרה אתה שופך את שאר המצרכים לאותו הבלנדר אחכ אז זה לא באמת משנה.
(הפתעת אותי עם האובר - אופטימיזציה המיותרת)

• פותח/ת השרשור
- לא כזה רלוונטי
- כמה שצריך, אתה תראה שזה טחון.
-ברצינות? בכל מקרה אתה שופך את שאר המצרכים לאותו הבלנדר אחכ אז זה לא באמת משנה.
(הפתעת אותי עם האובר - אופטימיזציה המיותרת)

אבל בלי קשר לשאר המצרכים השיבולת שועל לא מאבד מהערכים בטחינה ?(פעם ניסיתי לטחון את השיבולת שועל
בבלנדר והוא קצת התחמם כנראה מהמנוע).גם לפי מה שידוע לי בבישול זה כן מאבד אז רציתי להיות בטוח שבטחינה לא.
ואגב מה זאת אומרת "אובר - אופטימיזציה"?

אבל בלי קשר לשאר המצרכים השיבולת שועל לא מאבד מהערכים בטחינה ?(פעם ניסיתי לטחון את השיבולת שועל
בבלנדר והוא קצת התחמם כנראה מהמנוע).גם לפי מה שידוע לי בבישול זה כן מאבד אז רציתי להיות בטוח שבטחינה לא.
ואגב מה זאת אומרת "אובר - אופטימיזציה"?

לא אחי.
וזה אומר שאתה נותן חשיבות מיותרת לדברים חסרי חשיבות.

• פותח/ת השרשור
לא אחי.
וזה אומר שאתה נותן חשיבות מיותרת לדברים חסרי חשיבות.
ניסיתי גם את זה היום, לא עזר..
עדיין אותה תוצאה כמו קודם.
יש עוד משהו שאפשר לעשות?
אגב היום גם התחלתי להשתמש באבקת חלבון אז במקום המשקה שמתי בבלנדר את האבקת חלבון עם הקוואקר שטחנתי
לאבקה ושמתי לא מעט חלב בתקווה שזה יהיה נוזלי לגמרי בלי גושים ופירורים אבל לצערי כמו שאמרתי זה לא עזר..

ניסיתי גם את זה היום, לא עזר..
עדיין אותה תוצאה כמו קודם.
יש עוד משהו שאפשר לעשות?
אגב היום גם התחלתי להשתמש באבקת חלבון אז במקום המשקה שמתי בבלנדר את האבקת חלבון עם הקוואקר שטחנתי
לאבקה ושמתי לא מעט חלב בתקווה שזה יהיה נוזלי לגמרי בלי גושים ופירורים אבל לצערי כמו שאמרתי זה לא עזר..

נסה לשים חצי נוזל- לערבב עם הכל בבלנדר ורק שמתקבל מרקם אחיד להוסיף את החצי השני של הנוזל ושוב סיבוב בנינג׳ה

אם זה לא יעבוד אין לי מושג עם איזה קוואקר אתה.

יש מצב אתה מנסה לטחון קינואה? 🤣

• פותח/ת השרשור
נסה לשים חצי נוזל- לערבב עם הכל בבלנדר ורק שמתקבל מרקם אחיד להוסיף את החצי השני של הנוזל ושוב סיבוב בנינג׳ה

אם זה לא יעבוד אין לי מושג עם איזה קוואקר אתה.

יש מצב אתה מנסה לטחון קינואה? 🤣
עם השיבולת שועל של קוואקר הרגיל בקופסא של ה500 גרם.
אתה מתכוון לערבל חצי מהמצרכים של השייק ומיד אחרי זה להכניס את החצי השני ולערבל גם אותו ואחרי זה לאחד אותם באותו בקבוק ולשתות ?

עם השיבולת שועל של קוואקר הרגיל בקופסא של ה500 גרם.
אתה מתכוון לערבל חצי מהמצרכים של השייק ומיד אחרי זה להכניס את החצי השני ולערבל גם אותו ואחרי זה לאחד אותם באותו בקבוק ולשתות ?

תטחן את הקוואקר, תוסיף את שאר המצרכים ורק חצי מהחלב, תטחן הכל ביחד ורק אחרי זה תוסיף את החצי השני של החלב ותן עוד סיבוב קל בנינגה.

תנסה לקנות אבקת שיבולת שועל של מיי פרוטאין ותנסה לערבב אותה. אני אישית משתמש בה והיא מתמוססת מאוד בקלות בנוזל.

אתה יכול לקנות שיבולת שועל שנטחנה ממש לקמח או לצורה יותר מפוררת. בנוסף, אתה יכול לבשל את השיבולת שועל בהרתחה של 3-4 דקות לפני שאתה שם אותה בבלנדר (המרקם של השייק ישתנה משמעותית בגלל זה, לא כולם יאהבו את זה).

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לקנות שיבולת שועל שנטחנה ממש לקמח או לצורה יותר מפוררת. בנוסף, אתה יכול לבשל את השיבולת שועל בהרתחה של 3-4 דקות לפני שאתה שם אותה בבלנדר (המרקם של השייק ישתנה משמעותית בגלל זה, לא כולם יאהבו את זה).
במיי פרוטאין זה יוצא 71 ש"ח כולל משלוח ל2.5 קילו, לא משתלם בכלל

איזה רשתות מוכרות של חנויות טבע יש ?
ניצת הדובדבן / עדן טבע מרקט / זמורה אורגני / כל מקום בו אתה רואה אנשים חיוורים מתגודדים סביב מזון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית