הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

הזמנת מוט מחול

Surtur Rising

משתמש פעיל
946
159
נק' מוניטין:
87
946
159
אהלן חברה, אני שוקל להזמין מוט אולימפי 20kg מRogue ותוהה איך יצא לי הכי משתלם לשלוח את זה לארץ, ushops מומלץ? התהליך פשוט? מלבד זה מה עם עלויות מכס וכו'? מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בנושא? תודה 😃

דיסהמלצה גדולה. הרגע ממש הגיע המוט שלי מהם עם השליח שלהם וכל האריזה נקרעה בשני הצדדים, המוט הגיע עם דפיקות והם לא רוצים לפצות אותי.

• פותח/ת השרשור
דיסהמלצה גדולה. הרגע ממש הגיע המוט שלי מהם עם השליח שלהם וכל האריזה נקרעה בשני הצדדים, המוט הגיע עם דפיקות והם לא רוצים לפצות אותי.
באסה לשמוע אח, איזה מוט קנית?
יש נזק ממשי למוט? תוך כמה זמן הגיע לך?
כמה עלה לך המשלוח אם אפשר לשאול?

באסה לשמוע אח, איזה מוט קנית?
יש נזק ממשי למוט? תוך כמה זמן הגיע לך?
כמה עלה לך המשלוח אם אפשר לשאול?
ohio power bar. הגיע עם נזק לציפוי כרום של השרוולים. גם כל החבילה הגיעה רטובה. אם זה לא היה מוט סטיינלס כנראה היה מגיע לי עם חלודה. המשלוח עצמו זה לא החלק היקר. המשלוח עצמו עלה איזה 500 שקל. הבעיה זה הזיונים של המכס שיכולים להיות כל דבר מ600 שקל ל1500 שקל בתלות של כמה המכס רוצה לזיין אותך.

ohio power bar. הגיע עם נזק לציפוי כרום של השרוולים. גם כל החבילה הגיעה רטובה. אם זה לא היה מוט סטיינלס כנראה היה מגיע לי עם חלודה. המשלוח עצמו זה לא החלק היקר. המשלוח עצמו עלה איזה 500 שקל. הבעיה זה הזיונים של המכס שיכולים להיות כל דבר מ600 שקל ל1500 שקל בתלות של כמה המכס רוצה לזיין אותך.
אז בשביל לקנות מוט של כמה מאות שקלים(כמה עלה?) אתה משלם עוד 500-2100? מניח שזה גדול מדי בשביל שלא ישלמו מכס בוודאות...
הולי... פאק.

אז בשביל לקנות מוט של כמה מאות שקלים(כמה עלה?) אתה משלם עוד 500-2100? מניח שזה גדול מדי בשביל שלא ישלמו מכס בוודאות...
הולי... פאק.
רמה אחרת/אין בארץ/ביבי חילק מענק/כל התשובות נכונות

• פותח/ת השרשור
הבנתי, כמה המכס לקח לך נגיד? על מה הם יכולים לנפח את זה כבר ככה?
וחוץ מהנזק לשרוולים, אתה מרוצה ממנו?

• פותח/ת השרשור
הזמנת לכתובת בארהב ומשלוח דרך ushops?

בוקרשט,איז דה טיים עוף יור לייף
אורדיה... הבניה יפה.
הייתי ברומניה ובהונגרי במכונים לא רעים בכלל בשביל 10-20₪.
בארץ זה גם 50.
בוא נרוויח מספיק בשביל להיות שמה עשירים לכל החיים.

הולי... פאק.
מוט של 1500 שקל אבל כן.
הבנתי, כמה המכס לקח לך נגיד? על מה הם יכולים לנפח את זה כבר ככה?
וחוץ מהנזק לשרוולים, אתה מרוצה ממנו?
לוקחים לך מס רק על זה שהם החליטו בכלל לבדוק לך את החבילה. גם מעכבים אותך וגם תוקעים לך על זה 300 שקל.
מעמ זה דיפולט, אתה לא יוצא בלעדיו, שזה כבר 17% מהמחיר של המוצר+משלוח של יושופס ואז רק זה כבר עוד 300 דולר.
לוקחים לך מס שדה תעופה, מס פקיד כותב לך קבלה. זה מוגזם ומצטבר בהתאם למה שבא להם.
הזמנת לכתובת בארהב ומשלוח דרך ushops?
כן

• פותח/ת השרשור
מוט של 1500 שקל אבל כן.

לוקחים לך מס רק על זה שהם החליטו בכלל לבדוק לך את החבילה. גם מעכבים אותך וגם תוקעים לך על זה 300 שקל.
מעמ זה דיפולט, אתה לא יוצא בלעדיו, שזה כבר 17% מהמחיר של המוצר+משלוח של יושופס ואז רק זה כבר עוד 300 דולר.
לוקחים לך מס שדה תעופה, מס פקיד כותב לך קבלה. זה מוגזם ומצטבר בהתאם למה שבא להם.

כן

איזה משלוח עשית? אווירי או ימי? תוך כמה זמן הגיע לך?

למה דווקא המוט הזה? 3k, בכל זאת.
זה המוט שנותן את התמורה הכי גדולה למחיר מבחינת power bar. הוא יחזיק לי לכל החיים, ומבין הpower bars שיש בשוק הוא הכי זול. יותר טוב ממנו יהיה אלייקו או קאבוקי אבל בשבילם אתה צריך להכפיל את המחיר
איזה משלוח עשית? אווירי או ימי? תוך כמה זמן הגיע לך?
אווירי. הימי לא יוצא משתלם באמת כי יש עוד 75 דולר לפחות תשלום בארץ על חבילה שמגיעה מהים ולמכס יש עוד סעיף של "מסוף ימי" שלוקחים לך עליו 500 שקל.

זה המוט שנותן את התמורה הכי גדולה למחיר מבחינת power bar. הוא יחזיק לי לכל החיים, ומבין הpower bars שיש בשוק הוא הכי זול. יותר טוב ממנו יהיה אלייקו או קאבוקי אבל בשבילם אתה צריך להכפיל את המחיר

אווירי. הימי לא יוצא משתלם באמת כי יש עוד 75 דולר לפחות תשלום בארץ על חבילה שמגיעה מהים ולמכס יש עוד סעיף של "מסוף ימי" שלוקחים לך עליו 500 שקל.
תשמע מצער מאוד!
לא הייתי עובר על זה בשתיקה!!
חברת השליחות אשמה לכאורה
תצלצל,תשלח מכתב,מייל ה כ ל !
זה לא סכום קטן
אפילו תוציא מכתב מנריטוריון(זה תמיד עובד)

• פותח/ת השרשור

הבנתי אח. אז יצא לך 3000 על הסטיינלס, לא רע בכלל בהתאם לתמורה שאתה מקבל.
תתחדש!! מקווה שיפצו אותך.
אגב - איך הספה הזאת נראית לך? Rogue Bolt Together Utility Bench

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית