הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזמנת מוט מחול

הבנתי אח. אז יצא לך 3000 על הסטיינלס, לא רע בכלל בהתאם לתמורה שאתה מקבל.
תתחדש!! מקווה שיפצו אותך.
אגב - איך הספה הזאת נראית לך? Rogue Bolt Together Utility Bench
קצת יותר מ3. בערך 3200~
לגבי הספה, זאת ספה פשוטה ובסיסית ולא הייתי משלם עליה את המשלוח. אני קניתי את הספה fb-5000 של rep fitness. הרבה יותר מאסיבית ושווה את הכסף שהוצאתי עליה

• פותח/ת השרשור
קצת יותר מ3. בערך 3200~
לגבי הספה, זאת ספה פשוטה ובסיסית ולא הייתי משלם עליה את המשלוח. אני קניתי את הספה fb-5000 של rep fitness. הרבה יותר מאסיבית ושווה את הכסף שהוצאתי עליה
מאיפה קנית ובכמה אלוף?
האוהיו הולך לשמש אותך לכל ההרמות?

מאיפה קנית ובכמה אלוף?
האוהיו הולך לשמש אותך לכל ההרמות?
מהאתר של רוג. זה המקום היחיד שממנו אפשר להזמין את המוטות שלהם. והמוט הזה משמש אותי לסקוואט ובנץ. יש לי טקסס דדליפט בר לדדליפט (שכרגע אני מוכר אותו כי הזמנתי טקסס ציפוי סרקוט אדום חחח)

• פותח/ת השרשור
מהאתר של רוג. זה המקום היחיד שממנו אפשר להזמין את המוטות שלהם. והמוט הזה משמש אותי לסקוואט ובנץ. יש לי טקסס דדליפט בר לדדליפט (שכרגע אני מוכר אותו כי הזמנתי טקסס ציפוי סרקוט אדום חחח)
התכוונתי לספה אח יקר.
חחח חי את החיים הטובים אתה..
באתר של רוג יש רק אוהיו סרקוט, שווה לחכות שיהיה סטיינלס? כמה זמן הגיע לך המשלוח מהרגע שהזמנת באתר?

התכוונתי לספה אח יקר.
חחח חי את החיים הטובים אתה, באתר של רוג יש רק אוהיו סרקוט, שווה לחכות שיהיה סטיינלס? כמה זמן הגיע לך המשלוח מהרגע שהזמנת באתר?
אה, מהאתר של rep. יצא 2000~ עד הארץ
לגבי לקנות מוט, בפייסבוק יש בחור שמוכר עכשיו את הopb שלו. הייתי במקומך קונה אותו וזהו. חוסך הרבה כאבי ראש של המכס

זה המוט שנותן את התמורה הכי גדולה למחיר מבחינת power bar. הוא יחזיק לי לכל החיים, ומבין הpower bars שיש בשוק הוא הכי זול. יותר טוב ממנו יהיה אלייקו או קאבוקי אבל בשבילם אתה צריך להכפיל את המחיר
מה יש למוטות העולים כפול להציע שאין למוט הזה?

• פותח/ת השרשור
אה, מהאתר של rep. יצא 2000~ עד הארץ
לגבי לקנות מוט, בפייסבוק יש בחור שמוכר עכשיו את הopb שלו. הייתי במקומך קונה אותו וזהו. חוסך הרבה כאבי ראש של המכס
הספה והמוט עשית באותו משלוח?

מה יש למוטות העולים כפול להציע שאין למוט הזה?
הקבוקי יותר קשיח, עם knurling עוד יותר אגרסיבי. מעבר לזה, אין יותר מדי הבדל למיטב ידיעתי. האלייקו הוא יותר "פרימיום" מבחינת הדיוק של הknurling האחיד וכל מני כאלה. המותג הוא הסיבה העיקרית שהמחיר שלו כל כך גבוה.
הספה והמוט עשית באותו משלוח?
לא, אבל בכל מקרה המשלוח נקבע לפי משקל ולפי החישוב שעשיתי איחוד חבילות יוריד איזה 20 דולר מהמחיר הסופי ויותר סיכוי לקבל יותר זיונים במכס על חבילה גדולה ויקרה יותר אז יוצא לא משתלם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית