הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא צריך יותר מ1.6 גרם חלבון לקילו

אם כל מה שיש זה מדד שמיסודו מטעה,
לא יהיה נכון להצהיר שאכן קיימים הבדלים בתרומה ההיפרטרופית בין מקורות שונים של חלבון.

במיוחד במצבים שמגיעים לתרשהולד של לאוצין (שקל מאוד להגיע אליו).

לא יהיה נכון להצהיר שאכן קיימים הבדלים בתרומה ההיפרטרופית בין מקורות שונים של חלבון.
אפשר, ברמה הפיזיולוגית בהשערה. אפשר לראות זאת לדוגמה במחקרים אצל חולים שלא יכולים לקום מהמיטה והקיבוע שלהם למקום ספציפי ללא תזוזה במשך מספר שבועות.

ה Leucine Threshold גם לא נבדק בהקשר של היפרטרופיה אלא כתגובה של MPS ברמת מסת השריר. האם ה MPS מתורגם בסוף להיפרטרופיה? לא בהכרח.

אבל אתה תמיד מוזמן לתרום תקציב לעשות מחקרים עם איזוטופים, DLW, MRI, ביופסיות והרשימה עוד ארוכה...

אפשר, ברמה הפיזיולוגית בהשערה. אפשר לראות זאת לדוגמה במחקרים אצל חולים שלא יכולים לקום מהמיטה והקיבוע שלהם למקום ספציפי ללא תזוזה במשך מספר שבועות.

ה Leucine Threshold גם לא נבדק בהקשר של היפרטרופיה אלא כתגובה של MPS ברמת מסת השריר. האם ה MPS מתורגם בסוף להיפרטרופיה? לא בהכרח.

אבל אתה תמיד מוזמן לתרום תקציב לעשות מחקרים עם איזוטופים, DLW, MRI, ביופסיות והרשימה עוד ארוכה...

לא יצא לי להתקל במחקרים שבוחנים היפרטרופיה ממקורות חלבון שונים אצל חולים שמרותקים למיטה

ואני מסכים איתך
אי אפשר גם דרך המכניזם של mps להסיק היפרטרופיה כי הוא מתווך ביניים בעל קורלציה לא מספיק טובה.

יש לך את הלינקים למחקרים האלה?
כי עד היום אני מחפש את האחד שיצדיק דירוג חלבונים על פי איכות בהקשר של תרומה היפרטרופית
אבל לאף אחד אין שום דבר להציע חוץ מדברים כמו נתונים מכניסטים על עכברושים וחזירים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית