הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך אף אחד לא מדבר על GME?

• פותח/ת השרשור Banned
  • פורסם בתאריך
כי אני באופן אישי נכנס לפוזיציות של כמה שניות וזהו.
רוכב על טרנדים.
בחיים לא מחזיק פוזיציה פתוחה יותר משתי דקות.

על כל אחד שמפסיד,יש מישהו אחר שמרוויח. זה פשוט מאוד.
הרוב המוחלט של סוחרי יום מפסידים כי אין להם מושג מה הם עושים,הם לא יודעים כלום בסטטיסטיקה ומתמטיקה,אין להם מושג איך נראים דפוסים או היסטוריה התנהגותית.
וברגע שאתה יודע את הדברים האלה ואנשים אחרים לא יודעים,יש לך יתרון.

קח לדוגמה בלאק ג'ק, אם תשקיע כמה שבועות בללמוד את זה,אתה כבר מבין בזה יותר מ90% מהאוכלוסיה. אתה לא חושב שיש לך יתרון ?
(בלאק ג'ק זה המשחק הכי רחוק מהימורים שיש בקזינו. המון המון המון המון המון המון המון מתמטיקה וסטטיסטיקה)

בלאק גק זה משחק עם מתמטיקה וסטטיסטיקה ברמה של 4 יחידות, אולי במקרה הטוב, אני לא חושב שצריך כמה שבועות כדי ללמוד את המתמטיקה שעומדת מאחוריו. מה שבטוח, אם אתה משחק בקזינו אין לך שום סיכוי להרוויח עליו כסף, בעיקר כי הוא מתוכנת ככה שתפסיד בסוף.

במובן מסוים גם מסחר יומי. העמלות מכירה וקנייה והזמן יותר גבוהים מהעלייה בשוק, ובתכלס אין לאף אחד מידע שנותן לו יתרון על האחר. אני לא יודע אם באמת רוב סוחרי היום לא יודעים מה הם עושים, אני לא יודע כמה אנשים ימשיכו לסחור כשהם מפסידים באופן קבוע כסף.
אם אתה עושה ככה כסף, תבושם, תיזהר, אבל לי זה לא מסתדר בשום סיטואציה הגיונית, לפחות לא עם ההבנה הבסיסית שלי בשוק ההון.

we shall see, תסתכל על הVOLUME שהיה אתמול לדוגמה, הקרנות ניסו להוריד את המחיר, השורט סקוויז עדיין לא קרה, וגם כשהוא יקרה זה לא בשניה נגמר אלא כמה ימים

יכול לקרות שורט סקוויז כל כמה זמן.

gme כבר עברו שורט סקוויז,
שבוע הבא אמור לקרות עוד אחד אם יחזיקו את המניה מעל מחיר מסויים.

העמלות מכירה וקנייה והזמן יותר גבוהים מהעלייה בשוק
לא יודע במה אתה משתמש,אבל העמלה כמעט אפסית
בלאק גק זה משחק עם מתמטיקה וסטטיסטיקה ברמה של 4 יחידות, אולי במקרה הטוב
אמרתי ללמוד בלאק גק במשך כמה שבועות,לא ללמוד את המתמטיקה שלו במשך 4 שבועות.
לוקח הרבה זמן לשנן בעל פה את הסטטיסטיקות לפי הקלפים של יושבי השולחן. ומי ששולט בזה יכול להרוויח יפה.
אבל לי זה לא מסתדר בשום סיטואציה הגיונית, לפחות לא עם ההבנה הבסיסית שלי בשוק ההון.
מה אני אגיד לך.. תשאר בתחום שלך ואני אשאר בתחום שלי. זה מצריך הרבה מעבר ל"הבנה בסיסית בשוק ההון"
אבל לי זה לא מסתדר בשום סיטואציה הגיונית
למעלה מ90% מהעסקים החדשים , נסגרים. זה הסטטיסטיקה.
כמה אנשים שאוהבים לשיר נהיים זמרים?
כמה הופכים לספורטאים מקצועים?
הסטטיסטיקה היא אותו דבר בכל מקום ואין מה לעשות,יש תחומים שבהם הרוב המוחלט לא מצליח. זה לא הופך את זה לבלתי אפשרי.

אם כבר, הגישה הזאת של "הפסדתי כסף אז אני אפסיק לגעת בשוק ההון" זה בדיוק מה שמכניס אנשים לסטטיסטיקה של 90% מפסידים כסף.
כולם מפסידים בהתחלה,ככה לומדים ומשתפרים.

שמח מאוד שהשורטיסטים והקרנות גידור עכשיו בחובות עתק, אם הם מתעסקים בחרא שאחרי זה לא יתפלאו שהידיים שלהם מסריחות.

לא יודע במה אתה משתמש,אבל העמלה כמעט אפסית
במה אתה משתמש
שמח מאוד שהשורטיסטים והקרנות גידור עכשיו בחובות עתק, אם הם מתעסקים בחרא שאחרי זה לא יתפלאו שהידיים שלהם מסריחות.
כן ממש מסכנים...
אני בטוח שכולם שמה בוכים בתוך הבית שלהם בבוורלי הילס עם הבוגאטי החדשה מחכים לטוס במטוס הפרטי שלהם שיגמר הקורונה

עלק חובות עתק

לכל המשקיעים למינהם, ממליץ לכם לפתח אסטרטגיה ולא לסגת ממנה גם אם זה מפתה לקנות מניות כמו GME וכו.
אני אישית לא התקרבתי ולא אתקרב למניות מהסוג הזה.

אם יש פה כל כך הרבה משקיעים/סוחרים, תפתחו אשכול מסודר, כל אחד ייתן את משתנו על מניות כאלו ואחרות, אני אישית אהיה פעיל.

אני לא מבין למה עדין יש אנשים שמנסים "להכות את השוק"

שימו עין על
Nnox
Fvrr

אין זו המלצה.
והרי לכם תוצאות

קבצים מצורפים

• Screenshot_20210201_223340_com.yahoo.mobile.client.android.finance.jpg
    Screenshot_20210201_223340_com.yahoo.mobile.client.android.finance.jpg
    KB 81.8 · צפיות: 90
שימו עין על
Nnox
Fvrr

אין זו המלצה.
והרי לכם תוצאות

הסקוויז עוד לא קורה, עדיין יש הגבלות.
הבנתי שלAMC שיחררו את ההגבלה ממקסימום 10 מניות.

בכל מקרה מחזיק NNOX משער 49 מחכה לFDA כבר תקופה 🫤

הסקוויז עוד לא קורה, עדיין יש הגבלות.
הבנתי שלAMC שיחררו את ההגבלה ממקסימום 10 מניות.

בכל מקרה מחזיק NNOX משער 49 מחכה לFDA כבר תקופה 🫤

אז זהו שאני קניתי אותה לפני חודש (גם לי ידוע על ה FDA) ומכרתי אותה שבוע שעבר בדיוק בפיק שהייתה ברווח של 70 אחוז, נתנה ירידות בכמה ימים אחרונים ואתמול קניתי אותה שוב בשער 67.7 והספיקה עד סוף היום לעלות ל 69.5

אז זהו שאני קניתי אותה לפני חודש (גם לי ידוע על ה FDA) ומכרתי אותה שבוע שעבר בדיוק בפיק שהייתה ברווח של 70 אחוז, נתנה ירידות בכמה ימים אחרונים ואתמול קניתי אותה שוב בשער 67.7 והספיקה עד סוף היום לעלות ל 69.5

חשבתי גם כן לממש באיזור ה94,
לא מוכר ולא קונה שוב כי אני יודע שברגע שאני נפטר ממנה אני זורק אותה לאלף עזאזל.

מחזיק אותה כבר תקופה, סתם סותם לי BP.

לא מוכר ולא קונה שוב כי אני יודע שברגע שאני נפטר ממנה אני זורק אותה לאלף עזאזל.

אתה צודק, יש פה את המחסום הפסיכולוגי, אבל במנייה הזאת בגלל שאני יודע שהיא רגע לפני קבלת האישור אז לא הייתה לי בעיה לסחור.

אתה צודק, יש פה את המחסום הפסיכולוגי, אבל במנייה הזאת בגלל שאני יודע שהיא רגע לפני קבלת האישור אז לא הייתה לי בעיה לסחור.

אני שונא להחזיק מניות לאורך זמן,

הייתי עם NIO ו NNOX, מניו נפטרתי אחרי כמה ימים.

על ננוקס בניתי להכניס קצת ג'ובות 😁

חוץ מזה מתחזק תיק השקעות פאסיבי ככה שמרשה לעצמי להשתעשע בקזינו לפעמים.

אני שונא להחזיק מניות לאורך זמן,

הייתי עם NIO ו NNOX, מניו נפטרתי אחרי כמה ימים.

על ננוקס בניתי להכניס קצת ג'ובות 😁

חוץ מזה מתחזק תיק השקעות פאסיבי ככה שמרשה לעצמי להשתעשע בקזינו לפעמים.

אצלי התיק מחולק בדרך כלל ל 10 מניות
את רובן אני מוכר ברווח של 5-10 אחוז ויש מניות כמו NNOX שהן לפני פריצה אז אני קונה אותן לטווח הבינוני.
מודרנה למשל הייתי איתה ב 3 סיבובים, פעם ראשונה נמכרה ברווח 40 אחוז פעם שנייה ושלישית ב 10 אחוז
אבל אפשר להגיד שסיימתי איתה.

NIO אני עדיין מחזיק
אתמול מכרתי את טוויטר

כל מי שמצפה אחרי הירידה של אתמול שהיא תעלה היום בחזרה אז חי בסרט.
לא עקבתי אחרי כל הפוסט אבל לפותח הפוסט שהשקיע שיגיד ביי לכסף שלו.
השווי הריאלי של המנייה היא 10-20 דולר ולשם היא תחזור.
אני די בטוח שגם היום היא תרד משמעותית.

• פותח/ת השרשור
כל מי שמצפה אחרי הירידה של אתמול שהיא תעלה היום בחזרה אז חי בסרט.
לא עקבתי אחרי כל הפוסט אבל לפותח הפוסט שהשקיע שיגיד ביי לכסף שלו.
השווי הריאלי של המנייה היא 10-20 דולר ולשם היא תחזור.
אני די בטוח שגם היום היא תרד משמעותית.
אתה מבין שהירידה היא מהלך מתוכנן של קרנות הגידור? השווי שלה ממש לא 10 דולר אפילו, זאת חברה כושלת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית