הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אכלתם היום - LBS VS WHYEAT

תשמעו גם אנחנו עושים את אותו דבר.. במקום לפתור את הבעיה שלנו אנחנו מדברים ביחד אל איך כל אחד שובר את הגב שלו,שוחק את הבירכיים ומשמין ....
🤡😆🤡

מי שעובר נכון לא שובר כלום
ומי שלא אוכל בכוח כמו חזיר לא משמין (אני חזיר אני יודע)

אני שמן ארומטי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חחחחחחחחחחחחח הרגתם אותי! בהזדמנות אני גם אצטרף לשם..🤘
הם דפוקים בשכל.. איזה כבדים הם,לקחו קשה!
או שלפי דעתם, אנחנו הבורים שלא מבינים את צרכיהם.. חחחחח אבל למי אכפת! 🖕

• פותח/ת השרשור
עלק "אני מרגישה בפה אני יכולה לדבר מבלי שישפטו אותי" אז את יודעת שמה את עושה לא נכון
אז במקום לנסות לצאת מזה, את ממשיכה לדבר על זה עם אנשים חולים כמוך

יענו מישהו שהוא יודע שהוא רזה,
והוא מדבר רק עם אנשים שלא מציקים לו עלז זה שהוא רזה, במקום לנסות להשמין ולהיות נורמלי ולדבר עם כולם..
הם משקרים לעצמם כאילו ? או למי בדיוק ? אני לא מבין!

חחחחחח כן!!!! איזה מצחיק!!! בוא נלך אחרי זה לפורום קטועי גפיים ונגיד להם שיפסיקו להיות כאלה עצלנים ויקומו כבר מהכיסא גלגלים. מה?? הם לא הבינו את הבדיחה?? איזה כבדים!!!

חחחחחח כן!!!! איזה מצחיק!!! בוא נלך אחרי זה לפורום קטועי גפיים ונגיד להם שיפסיקו להיות כאלה עצלנים ויקומו כבר מהכיסא גלגלים. מה?? הם לא הבינו את הבדיחה?? איזה כבדים!!!

אחרי זה אפשר ללכת לפורום לדתיים ולהגיד להם על איזה מזל שהדינוזאורים נכחדו...

זה לא העניין.
רוב הבנות בפורום ההוא בכלל לא אנורקסיות,זה פשוט באופנה להיות אנורקסית.
יש שם בחורות נורמליות כביכול שלא יודעות איך לרדת במשקל,אז חברי הפורום הנכבדים פשוט אומרים להם להתחיל לצום,ואז הן הופכות לאנורקסיות.

מה?? קטועי גפיים? זה לא מצחיק.. זו מגבלה פיזית שהם לא יכולים לשנות!
לעומת מה שהולך עם הפורום של האנורקסים שזה אכן מצחיק וניתן לשינוי! כמו שscorpion אמר, הם מבינים את הבעיה וממשיכים לתת עצות אחד לשני איך להמשיך לעשות מה שהם עושים..

---------- התגובה התווספה ב 01:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:03 ----------

אחרי זה אפשר ללכת לפורום לדתיים ולהגיד להם על איזה מזל שהדינוזאורים נכחדו...

נטריל בשבת..

נכון, זאת פשוט קפיצה לוגית כ"כ הגיונית. קודם רוצים לרדת במשקל, אז מישהו אומר לך לצום ואז אתה ישר מתחיל להרעיב את עצמך למוות בלי שאלות מיותרות. אם אתה חושב שמישהי תגיע למצב שבו היא מתה מרעב, מילולית, בלי שתהיה לה נטייה גנטית טבעית למחלות נפש רק כי מישהו אמר לה שזה רעיון טוב לצום אתה כנראה:
א.דיי טיפש
ב.דיי תמים
ג.שילוב של א' ו-ב'

בהתחשב בעובדה שאשכרה השקעת זמן ב"להסביר" לאנשים עם מחלות נפש למה הם בעצם צריכים להקשיב לך במקום למה שהמוח שלהם כופה עליהם אני אצטרך לנחש שאפשרות ג' היא הנכונה. בין היתר אתם גם כולכם דיי מסכנים אם אתם חושבים שלהציק לאנשים חולים זה מצחיק, במיוחד שאתם עושים את זה באינטרנט. אולי פעם הבאה תלכו למחלקה האונקולוגית בתל-השומר ותסבירו לאנשים שם שהקרחת לא מתאימה להם.

נכון, זאת פשוט קפיצה לוגית כ"כ הגיונית. קודם רוצים לרדת במשקל, אז מישהו אומר לך לצום ואז אתה ישר מתחיל להרעיב את עצמך למוות בלי שאלות מיותרות. אם אתה חושב שמישהי תגיע למצב שבו היא מתה מרעב, מילולית, בלי שתהיה לה נטייה גנטית טבעית למחלות נפש רק כי מישהו אמר לה שזה רעיון טוב לצום אתה כנראה:
א.דיי טיפש
ב.דיי תמים
ג.שילוב של א' ו-ב'

בהתחשב בעובדה שאשכרה השקעת זמן ב"להסביר" לאנשים עם מחלות נפש למה הם בעצם צריכים להקשיב לך במקום למה שהמוח שלהם כופה עליהם אני אצטרך לנחש שאפשרות ג' היא הנכונה. בין היתר אתם גם כולכם דיי מסכנים אם אתם חושבים שלהציק לאנשים חולים זה מצחיק, במיוחד שאתם עושים את זה באינטרנט. אולי פעם הבאה תלכו למחלקה האונקולוגית בתל-השומר ותסבירו לאנשים שם שהקרחת לא מתאימה להם.

לא יודע מה להגיד לך.. אתה פשוט הקצנת את זה יותר מידי!
כי לפי מה שאתה אומר אנחנו חיים בעולם שהרבה נשים בו חולות נפש(או שמצד שני זה נשמע הגיוני ומסביר הרבה דברים 😃).
בקיצור תמיד יהיו כמה חולות נפש שהם גם אנורקסיות.. אבל לומר שכולם חולי נפש שלא מסוגלים לצאת מהאופנה והטרנד המפגר שרץ היום(להיות רזה ככל האפשר) זה לא נכון.

א.דיי טיפש
ב.דיי תמים
ג.שילוב של א' ו-ב'

טוב אחי

• פותח/ת השרשור
כל אנורקס יש לו את היכולת לצאת מזה, אם הוא רוצה, ויש לחץ חברתי עליו לשנות את LIFESTYLE שלו
זה שכל החולים נפשית ממשיכים לדבר על זה ביחד כאילו זה טבעי אצלם, זה מה שעצוב!
במקום לפתוח פורום לאלה שחולים ואין להם את הכוח רצון כדי לעשות משהו המחלה שיש להם, לפתוח אחר גם לכל החולים האלה, ולהסביר להם כמה זה לא נכון ולעזור להם לצאת מזה, זה אחרי הכל מחלה נפשית ולא פיזית, שאפשר לצאת ממנה עם כוח רצון!
שאתה מודע לכך שאתה "חושב שאתה שמן ואתה בעצם לא" ובמקום להכנס לפורום FIGHTING AGAINST ANOREXIA כדי לעשות משהו עם עצמך להיות בנאדם נורמלי סופסוף, אתה פשוט לוקח את הדרך הקצרה וה"קלה" ונכנס לפורום ANOREXIA כדי לדבר עם אנשים שחושבים מה שאתה עושה בסדר גמור, או לפחות לא מתגדים עם זה, ומעודדים אותך ועוזרים לך לרזות עוד יותר, ואומרים "I HAD A NICE A DAY TODAY I BARELY GOT TO 200 KCAL" זה מה שעצוב, טיפש, ותמים!
אני לא אומר שזה שאנחנו הולכים וצוחקים עליהם שהם עושים את זה לעצמם זה נכון, אבל מישהו היה צריך לעשות את זה, לתת להם קצת חומר למחשבה, לרענן אותם, ולפקוח את עיניהם על מה שקורה מחוץ לפורום ה"מבין" שלהם, שילכו לישון ויחשבו קצת על המילים ה"גסות" שרשמנו להם ויבינו קצת, למרות שאני בטוח שכל עוד הפורום המסרי הזה פתוח ואחרים כאלה, הם ימשיכו לחיות ככה, חולים נפש, בלי שאיפה לעשות משהו עם עצמם ועם המחלה הנפשית שיש להם!

"my family tells me we're going to my grand parents house to eat tomorrow. OMG FML!
I wish I would die."​

כן, כי אנשים עם מחלות נפש פשוט יפסיקו להיות חולים כי ScorpionRAP הסביר להם שמה שהם עושים הוא לא בריא. באותה מידה אני יכול להגיד לך עכשיו שאתה אידיוט וזה לא בריא, אז בבקשה תפסיק עם זה. ואם אתה חושב שיש שם מישהו שבוחר מרצונו החופשי להישאר תקוע במצב שבו הוא סובל סבל בלתי יאומן על בסיס קבוע, בזמן שהוא מודע לזה שהוא חולה, אתה אידיוט רציני, במיוחד אם אתה חושב ש"אם תפתח להם את עיניים" הם "יבינו" וישתנו.

אה, ו-vithano, אני מודה לך שהוכחת את כל מה שאמרתי.

כן, כי אנשים עם מחלות נפש פשוט יפסיקו להיות חולים כי ScorpionRAP הסביר להם שמה שהם עושים הוא לא בריא. באותה מידה אני יכול להגיד לך עכשיו שאתה אידיוט וזה לא בריא, אז בבקשה תפסיק עם זה. ואם אתה חושב שיש שם מישהו שבוחר מרצונו החופשי להישאר תקוע במצב שבו הוא סובל סבל בלתי יאומן על בסיס קבוע, בזמן שהוא מודע לזה שהוא חולה, אתה אידיוט רציני, במיוחד אם אתה חושב ש"אם תפתח להם את עיניים" הם "יבינו" וישתנו.

אה, ו-vithano, אני מודה לך שהוכחת את כל מה שאמרתי.

תמיד שמח לעזור

חחחחחחחחחחח אז אתה אומר שלא צריך לעשות כלום? אולי ניתן להם קצת טיפים על מוצרים דלי שומן?
במצב שהם עכשיו זה רק יכול להחמיר.. בתוך פורום שכולם ככה וזה נראה הכי לגיטימי והגיוני בעולם!
תאמת יש קצת היגיון במה שאתה אומר:תנו להם להרוג את עצמם.. ככה הם יכחדו והטיפשות תיגמר!

ואוו עכשיו נכנסתי וראיתי ילדה שהעלתה תמונות ויש לה צלקות על הידיים ועל הרגליים!

אנשים כאלו לא מקשיבים למשפחה שלהם, למה שייקשיבו לכם?
אתם סתם עושים יותר נזק מאשר מועילים האמת

• פותח/ת השרשור
אני לא מנסה להסביר להם ש"מה שהם עושים זה לא נכון"
אני דיברתי על הפורום בפני עצמו, במקום להיות חולים ביחד, לנסות לצאת מזה ביחד
ושה GOOD DAY שלהם יהיה היום שבו עלו במשקל ..
והם אכן, מודעים לכך שהם חולים, אבל בוחרים להשאר במצב שלהם במקום לנסות לצאת מזה! כי זה יותר קל! קראתי על מישהו שלקח 5 שנים עד שיצא מהמחלה והגיע למצב גוף מרשים!
אז "למה לי לעשות את זה, אין כוח"
והם לפחות, מרוצנם האישי בוחרים להשאר חולים במקום לעשות משהו עם עצמם!
לא אמרתי שאם צחקנו עליהם או משהו זה יעזור ..

היו פה ושם תגובות מצחיקות. אבל אני לא מבין למה אתם באמת חושבים, שתצליחו לשכנע אותם שדרך החיים שלהם היא לא נכונה. זה כמו שיבוא לפה בחור ויגיד שלאכול 5K קלוריות ביום זה לא בריא, ישר כל הפורום קופץ עליו ובסוף הוא מקבל באן מקולדפייר או דאוס בטענה שהוא "ליצן", אתם לא תתיחסו אליו ברצינות, מהבחינה הזו הם פועלים באותה צורה אנחנו סתם עוד טרולים בשבילם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית