הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אכלתם היום - LBS VS WHYEAT

תקשיבו רגע כולם, מניסיון איך שהורדתי שנה שעברה 17 קילו בחודשיים מ106 ל87 וקיבלתי דיאגנוסיה של אנורקסיה נרבוסה, זה לא דבר שנפתר ע"י לכתוב להם תאוריות שהם כבר יודעים. אפילו אם זאת האמת, אישית אני נהיליסט. אבל ברור מה יותר טוב לגוף, לא ככה? מחלה פסיכולוגית לא נפתרת אחרי 1 או 10 פוסטים בפורום.
לי, למשל, פשוט דחפו ת'אוכל לפנים ישר אחרי שקיבלתי את הדיאגנוסיה, ועליתי הכל חזרה, ואפילו 4 קילו יותר, בלי קשר לזה שעכשיו אני מוריד שוב בדרך יותר בריאה ונכונה. אם היה כל-כך קל להשתנות, אתרים כאלה לא היו בכלל ברשת. כל דבר שהוא פסיכולוגי צריך "פוש" כלשהו, בד"כ הנקודה הזאת לוקחת הרבה זמן, זה למה מכורים לסמים (לדוגמא) בוחרים במוסדי גמילה כי הם לא מאמינם בעצמם מספיק בשביל לשבת בבית בלי לצאת לרחוב ולחפש מישו שיסדר אותם.

נערך לאחרונה:
הם מתארים בלינק שהבאתי תגובה קודמת, שאנורקסיה זה כמו עישון,
אתה יודע שעישון זה לא בריא בכלל, אבל עדיין לא הגעת לנקודה שבה יש לך את הכוח הנחוץ לעזוב אותו,
זה עזר לי קצת להבין את המצב שלהם.

הם מתארים בלינק שהבאתי תגובה קודמת, שאנורקסיה זה כמו עישון,
אתה יודע שעישון זה לא בריא בכלל, אבל עדיין לא הגעת לנקודה שבה יש לך את הכוח הנחוץ לעזוב אותו,
זה עזר לי קצת להבין את המצב שלהם.
וואלה גם אני מנסה קצת לתקן טעויות שהם אומרים, נרשמתי לשם כ Hardcore וכל פעם שהם אומרים משהו שהם לא מבינים בו אני מסביר להם למה זה לא נכון ומסביר. גם שמתי בתחתימה את כל השטויות שיש אצלם שלא יחשבו שאני איזה טרול.

ברור. כמו שאמרתי זה פסיכולוגי.

הכוח הנחוץ תלוי ב - סדר עדיפויות.

או במילה אחת: כוח הרצון תלוי ברצון שלך להוציא אותו. ( 😛 )

כוח הרצון תלוי ברצון שלך להוציא אותו, נכון ^^
הם גם חושבים שאם יחלימו הם יהיו שמנים, והם לא יודעים שאחרי שמחלימים הגדרת "שמן" לא נשארת אותו דבר כמו עכשיו..
קיצר יעזור אם תגיד להם שגם אתה היית אנורקס או משהו כזה, שידעו שאתה "מבין" אותם ✌️

כוח הרצון תלוי ברצון שלך להוציא אותו, נכון ^^
הם גם חושבים שאם יחלימו הם יהיו שמנים, והם לא יודעים שאחרי שמחלימים הגדרת "שמן" לא נשארת אותו דבר כמו עכשיו..
קיצר יעזור אם תגיד להם שגם אתה היית אנורקס או משהו כזה, שידעו שאתה "מבין" אותם ✌️

סיפרתי סיפרתי, ואני מזכיר את זה כשצריך. אבל באמת, 50% הן בנות רגילות שאוכלות כמו שבנות רגילות אוכלות, פשוט חצי מהבנות היום נראות רזות איפשר לדעת עד כמה בדיוק.
אלה שרוב הזמן נשברות הן לא באמת אנורקסיות, כשאתה במצב הזה יש לך 2 מקרים נפוצים:
מקרה ראשון: מתרגלים אחרי כמה ימים לא לאכול, מרגישים תמיד קר, לובשים הרבה ועדיין קר, זה נותן הרגשה של "אני בדרך למטרה", של שליטה על החיים שלך כי אתה עושה מה שהחלטת. אבל במציאות, זה כמו לשנות משהו פשוט כי זה נהיה הרגל, זה למה מתפתח פחד לאכול.
מקרה שני: לא מפחדים להקיא. קמים בבוקר אוכלים איזה 6 סנדויצ'ים פלוס מינוס, מקיאים 1-100 פעמים ביום, אצל כל אחד זה שונה. יש כאלה שמרגישים סיפוק כשהם התחילו להקיא דם.

אישית אצלי זה היה המקרה הראשון, פחדתי להקיא למה תמיד יש מאמרים על איך שזה מזיק לעצמות ולאיברים ויטאלים אם מקיאים בתדירות גבוהה כזאת. 🙄

איך שהבנתי להיות ANOREXIC זה אחלה לעומת מה שנקרא BULIMIC,
אלה שמקיאים..

כרגע אכל 4 ביצים + גבינה בולגרית + מיונז + קערת סלט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית