הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בבדיקות דם הalt והast גבוהים לאחר אימון, יש מחקרים בנושא?

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך

Bolt

משתמש פעיל
667
106
נק' מוניטין:
146
667
106
עשיתי בדיקות דם(למיון בטייס) והרופא של הטייס הפנה אותי עוד פעם לבדיקות דם בגלל שזה יצא גבוה, ניסיתי להגיד לו שזה בגלל שהתאמנתי לפני אבל הוא אמר שזה לא בגלל זה, אני לא אפסיק להתאמן עכשיו שבוע רק בשביל הבדיקות האלו, יש לכם במקרה מחקרים לשלוח לי שאוכל לשלוח למוקד שלהם במייל שיראו שזה למה התוצאה גבוהה?

אם זה לא יעבוד הכי הרבה שאני יכול לעשות זה להתאמן בשבת ולעשות את הבדיקה בשני, זה יעזור? פעם קודמת עשיתי בדיקה יום אחרי אימון

אלה אנזימים לא ספציפיים שיכולים לעלות גם כתוצאה מנזק שרירי, כמו למשל אחרי אימון. מומלץ לא להתאמן יום-יומיים לפני הבחינה, קח אפילו 3-4 ליתר ביטחון אם זה למיונים, רק כדי שלא יהיה אפילו קרוב למעבר לנורמה

• פותח/ת השרשור
אלה אנזימים לא ספציפיים שיכולים לעלות גם כתוצאה מנזק שרירי, כמו למשל אחרי אימון. מומלץ לא להתאמן יום-יומיים לפני הבחינה, קח אפילו 3-4 ליתר ביטחון אם זה למיונים, רק כדי שלא יהיה אפילו קרוב למעבר לנורמה
העיקר הרופאת משפחה חופרת שזה כנראה נבע מווירוס, תודה בכל מקרה חח. לדעתך יהיה שינוי ברמות בין אם אני אבדק יום אחרי האימון או יומיים אחרי?

האמת עכשיו כשאני חושב על זה- אם אני מתאמן בשבת וקובע ליום שלישי בבוקר (ומתאמן בערב) זה נחשב ל3 ימים נכון?

העיקר הרופאת משפחה חופרת שזה כנראה נבע מווירוס, תודה בכל מקרה חח. לדעתך יהיה שינוי ברמות בין אם אני אבדק יום אחרי האימון או יומיים אחרי?

האמת עכשיו כשאני חושב על זה- אם אני מתאמן בשבת וקובע ליום שלישי בבוקר (ומתאמן בערב) זה נחשב ל3 ימים נכון?
לך על בטוח, אל תחשב שעות, הרבה יושב על תוצאות טובות בבדיקת הדם שלך

• פותח/ת השרשור
אם אני לוקח אנטיביוטיקה/משככי כאבים לפני הבדיקה, זה יכול להשפיע על התוצאות ספציפית על האנזימים האלו,

• פותח/ת השרשור
סורי על החפירה חחח. הקופת חולים איבדה את הבדיקת דל שלי..

אם אני הולך לעשות בדיקת דם יום יומייל אחרי אימון ממש ממש קל(דילואד), זה יוכל להשפיע?

זה יוכל להשפיע?

לא תוכל לדעת עד שלא תעשה את הבדיקה.
השאלה כמה תוכל למתוח אותם עם בדיקות חוזרות ונשנות עד שיהיה ערך נורמלי. תקשיב ליונתן, קח 4-5 ימים ללא אימון לפחות, תנוח, תיגש לבדיקות שוב.

סורי על החפירה חחח. הקופת חולים איבדה את הבדיקת דל שלי..

אם אני הולך לעשות בדיקת דם יום יומייל אחרי אימון ממש ממש קל(דילואד), זה יוכל להשפיע?
אתה יודע זה לא שאני יכול לתת לך פטור כדי לשפר את המדדים חח
תחליט עם עצמך אם אתה רוצה להסתכן רק בשביל אימון מסכן

• פותח/ת השרשור
אתה יודע זה לא שאני יכול לתת לך פטור כדי לשפר את המדדים חח
תחליט עם עצמך אם אתה רוצה להסתכן רק בשביל אימון מסכן
יודע, רק שאלתי למקרה שאוולי זה לא אמור להשפיע או אם במקרה התנסת בזה בעבר. תודה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית