הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סטרואיד אחרי ניתוח גינוקוסמטיקה

הברווזון המכוער

משתמש משקיע
3,222
2,324
נק' מוניטין:
3,331
3,222
2,324
עברתי ניתוח גינוקוסמטיקה(כריתה+שאיבה) לפני שישה שבועות (מחר חוזר לשגרה) ונראה לי כי פטמה שמאל, הצד שגם לפני הניתוח היה הרבה בעייתי, מתחיל להיראות קצת שפיצי... לאורך כל ההחלמה היה נראה כאילו בו הוא השאיר מעט יותר, ועכשיו, בעיניי, ההבדל ניכר יותר.
אני יודע(מבנאדם שעשה ניתוח והוזרק לו) שיש סטרואיד שמזריקים לאחר זמן מה מהניתוח אם יש איזושהי חוסר שביעות רצון מבחינת שד.

*אני שמן(90 על 1.80) שכנראה היחס חזה:שומן שלו לא נוראי, אבל עדיין אני רוצה שלא יהיה שום שד אחרי הניתוח, לא משנה כמה אני שוקל.

איזה סטרואיד זה, מתי להזריק(זמן, מצב חזה) ומתי לא?
רצוי לתייג את מי שלדעתכם ידע מה לענות,
גם אם אתה לא בטוחים בכך.

• פותח/ת השרשור
תרד באחוז שומן, למה להזריק סטרואידים?
לא רוצה שיהיה לי רקמת שד "בעייתית", לא משנה כמה אחוז שומן אני.

כנראה לא סטרואידים כמו שאתה חושב שזה, זה רק בשביל הגינו, לוודא שלא יחזור.

לא רוצה שיהיה לי רקמת שד "בעייתית", לא משנה כמה אחוז שומן אני.

כנראה לא סטרואידים כמו שאתה חושב שזה, זה רק בשביל הגינו, לוודא שלא יחזור.
לדעתי הכי טוב לפנות לרופא המנתח הוא בטוח יתן לך תשובה יותר מקצועית מהפורום

• פותח/ת השרשור
אגב..בלי קשר לאשכול, הבנתי שמחפשים עכשיו להוסיף לקאסט של סטנד אפ ניישן עוד כמה קומיקאים
אז בלי קשר אני לא מבין.
לדעתי הכי טוב לפנות לרופא המנתח הוא בטוח יתן לך תשובה יותר מקצועית מהפורום
קשה לי לסמוך על רופאים מבלי לבוא עם ידיעה של מה בדיוק אני רוצה.
נשמע קצת מצחיק, אבל יש לי חוויות לא כל כך נעימות עם אנשי הרפואה. אנשים, אחרי הכול.
וזה לא משנה האם אני מכליל,
לא לוקח סיכון יותר מדי מיותר.

מנתחים רואים אנשים מאוד שמנים עם/גינו רציני וכמו שציפיתי איך שנכנסתי הם עיקמו מבט ושאלו האם אני באמת רוצה לנתח את מה שיש לי(וזה לא היה קצת, סמוך עליי).
עכשיו בכלל אין על מה לדבר.... לא אם אני אבין יותר, וזה מה שאני מנסה לעשות עכשיו.
מרגיש כאילו באחד הצדדים יש/יותר.

אז בלי קשר אני לא מבין.

קשה לי לסמוך על רופאים מבלי לבוא עם ידיעה של מה בדיוק אני רוצה.
נשמע קצת מצחיק, אבל יש לי חוויות לא כל כך נעימות עם אנשי הרפואה. אנשים, אחרי הכול.
וזה לא משנה האם אני מכליל,
לא לוקח סיכון יותר מדי מיותר.

מנתחים רואים אנשים מאוד שמנים עם/גינו רציני וכמו שציפיתי איך שנכנסתי הם עיקמו מבט ושאלו האם אני באמת רוצה לנתח את מה שיש לי(וזה לא היה קצת, סמוך עליי).
עכשיו בכלל אין על מה לדבר.... לא אם אני אבין יותר, וזה מה שאני מנסה לעשות עכשיו.
מרגיש כאילו באחד הצדדים יש/יותר.
זה בסדר..
לא חובה להבין.
רקמת שד זה לא משהו שסטרואידים יכולים להסיר... במקרים מסויימים הם עשויים דווקא לסדר לך מפגש נוסף עם איזמל המנתחים ולהוסיף לך עד שתי צלקות נחמדות באזור

נערך לאחרונה:
דבר ראשון והכי חשוב אתה צריך לקבל את עצמך.

דבר שני גוף שרירי וחטוב + טיפה גינו זה סבבה לגמרי אפילו פצצה- העניין של הגינו נבלע אל מול המראה המרשים של הגוף.

הבעייה מתחילה כשיש לך גוף ללא מסת שריר גדולה עם אחוז שומן גבוה 22/25 + לרוב יתן מראה של גינו בחזה - לאוו דווקא חייב שיהיה גינו.

לדעתי האישית וזה מה שהיתי ממליץ לחבר/אח/בן :
תתמקד בלהעלות מסת שריר, תרד לאחוז שומן נמוך קבוע 10-12 ( 15-18 זה מסה כבר)
תיקח סטרואידים טסט, טרן, דקה, מסטרון פרימו , וכו' הכל אותו דבר פחות או יותר מה שיתן לך x למתאמן אחר זה יתן y, תחזיק נולבדה לכל מקרה שלא יהיה (כשאתה באחוז שומן נמוך כל לעקוב אחרי החזה) כשאתה שמן אתה חא יודע אם אתה שמן או זה גינו.

תיקח סטרואידים בצורה מושכלת, אתה גולש פה הרבה מן הסתם הבנת איך עושים זאת.

אגב אני במשך עשור היתי עם 30/35 אחוז שומן והיתי בטוח שיש לי גינו ואכלתי על זה סרטים רצח - היום אני סביב ה15 אחוז יש מעט מעט גינו אבל זה ממש ממש לא מורגש ונבלע למול המראה השרירי והגדול

דבר שני גוף שרירי וחטוב + טיפה גינו זה סבבה לגמרי אפילו פצצה- העניין של הגינו נבלע אל מול המראה המרשים של הגוף.

הבעייה מתחילה כשיש לך גוף ללא מסת שריר גדולה עם אחוז שומן גבוה 22/25 + לרוב יתן מראה של גינו בחזה - לאוו דווקא חייב שיהיה גינו.

תיקח סטרואידים טסט, טרן, דקה, מסטרון פרימו , וכו' הכל אותו דבר פחות או יותר מה שיתן לך x למתאמן אחר זה יתן y, תחזיק נולבדה לכל מקרה שלא יהיה (כשאתה באחוז שומן נמוך כל לעקוב אחרי החזה) כשאתה שמן אתה חא יודע אם אתה שמן או זה גינו.

אגב אני במשך עשור היתי עם 30/35 אחוז שומן והיתי בטוח שיש לי גינו ואכלתי על זה סרטים רצח - היום אני סביב ה15 אחוז יש מעט מעט גינו אבל זה ממש ממש לא מורגש ונבלע למול המראה השרירי והגדול

אני חושב שהוא התכוון למשהו מסויים שמטפל בבעיה הספציפית של הגינו לא לסטרואידים אנאבולים בשביל לגדול במסת שריר, הוא בן 18 למה שיקח את זה כשהוא יכול להגיע לאחוז שומן נמוך ומסת שריר גבוה בצורה טבעית.. לא הבנתי את המלצה שלך או שאתה לא הבנת את הברווזון

אני חושב שהוא התכוון למשהו מסויים שמטפל בבעיה הספציפית של הגינו לא לסטרואידים אנאבולים בשביל לגדול במסת שריר, הוא בן 18 למה שיקח את זה כשהוא יכול להגיע לאחוז שומן נמוך ומסת שריר גבוה בצורה טבעית.. לא הבנתי את המלצה שלך או שאתה לא הבנת את הברווזון
הבנת נכון...
ועכשיו יש שתי אפוציות...
או שהבנאדם מריץ פה דאחקה או שמדובר בשאלה תמימה...

• פותח/ת השרשור

תודה רבה על התשובה הרצינית והמושקעת.

אני לא רואה סיבה לעלות על סייקל,
ואני בטח לא מבין בתחום.
כן מבין שצריך לקבל את מה שלא ניתן לשנות,
אבל רצוי לשנות את מה שלא ניתן לקבל.
כרגע לא מצליח לחטב בגלל הנפש, וזה משהו שאני יודע שאני צריך לשנות.
יודע שצריך לשפר את המנטליות, את הנפש, את הגוף.
ואם כבר זה סיכון להתעסק עם סטרואידים בהיבט של הגינו, לא?..

בכל מקרה, יש לי הרבה לאן לשאוף כטבעי, ואני לא רוצה לרתום את העגלה לפני הסוס.

הבנתי שטמוקיספן או אנטי אסטרוגן יכול להאט היווצרות גינו. הבנתי שאם אקח, זה לא משהו שיורדים ממנו(כלומר, למען פתרון הבעיה שלי).
הבנתי נכון?

אותו בחור שעבר את הניתוח גינו הלך למנתח וביקש סטרואיד כלשהו, קיבל, וזהו, נגמר הסיפור.
הבנת נכון...
ועכשיו יש שתי אפוציות...
או שהבנאדם מריץ פה דאחקה או שמדובר בשאלה תמימה...
תקופה קשה עוברת כל כולנו, אבל אשמח אם תתייחס ברצינות לנושא,
ותתייחס ברצינות אליי.

תודה רבה על התשובה הרצינית והמושקעת.

אני לא רואה סיבה לעלות על סייקל,
ואני בטח לא מבין בתחום.
כן מבין שצריך לקבל את מה שלא ניתן לשנות,
אבל רצוי לשנות את מה שלא ניתן לקבל.
ואם כבר זה סיכון להתעסק עם סטרואידים בהיבט של הגינו, לא?..

בכל מקרה, יש לי הרבה לאן לשאוף כטבעי, ואני לא רוצה לרתום את העגלה לפני הסוס.

הבנתי שטמוקיספן או אנטי אסטרוגן יכול להאט היווצרות גינו. הבנתי שאם אקח, זה לא משהו שיורדים ממנו(כלומר, למען פתרון הבעיה שלי).
הבנתי נכון?

לאותו בחור שעבר את הניתוח גינו הלך למנתח וביקש סטרואיד כלשהו, קיבל, וזהו, נגמר הסיפור.

תקופה קשה עוברת כל כולנו, אבל אשמח אם תתייחס ברצינות לנושא,
ותתייחס ברצינות אליי.
נותן לך ריספקט למרות שאתה נמצא פה יותר מידי זמן בשביל לא לדעת שסטרואידים לא יכולים לעזור למקרה גינו...בדיוק להיפך
במקרה הטוב הם לא יחמירו את המצב.
אז רוצה ברצינות...קיהלת
אין שום סיבה לשקול שימוש בסטרואידים כדי להיפטר מרקמת שד.
שום סיבה בעולם!

• פותח/ת השרשור
נותן לך ריספקט למרות שאתה נמצא פה יותר מידי זמן בשביל לא לדעת שסטרואידים לא יכולים לעזור למקרה גינו...בדיוק להיפך
במקרה הטוב הם לא יחמירו את המצב.
אז רוצה ברצינות...קיהלת
אין שום סיבה לשקול שימוש בסטרואידים כדי להיפטר מרקמת שד.
שום סיבה בעולם!
יותר מזה, די בטוח שסטרואידים זה הדבר היחיד מעבר לרשלנות רפואית/נאחס לגינו אחרי ניתוח.
אבל, זה תחום רחב, ואולי כן יש משהו(כמו מה שציינתי) שכן יכול לעזור.
אני צריך לציין ששווה להשקיע כמה דקות בשביל זה למרות הסיכוי של 0.1%?
בתחום הסטרואידים אני בכלל לא מתעמק, דרך אגב. אולי חבל שכך.
אם החזה לעולם ישאר כמו שהוא עכשיו(בהיבט גינו),אז זה לא נורא בעיני. הפחד הוא שזו רק התחלה... עדיין קשה לדעת, צפיתי השתפרות לכל החצי השנה שלאחר הניתוח, עכשיו קצת אוברטינקינג של הדרדרות.
שיהיה לי בהצלחה, אני יודע...
@frozen משהו להוסיף?

לא יודע בן כמה הוא.
יכול להיות לא הבנתי מה הוא רוצה.
בעצם רוצה סטרואידים שיקטינו את הגינו או משהו כזה ??? לא מבין
אם כן לא נראה לי שיש דבר כזה.
  • מה שיש זה להגדיל שריר + לחטב עד כדי כך שלא יראו את הגינו
כדי לשדרג את הטלפון צריך לשדרג תוכנה.
כדי לשדרג את האדם צריך לשדרג את המוח.
אז תעשה עבודה עצמית ותתחיל חיטוב יא נקניק 🤩

@frozen משהו להוסיף?
תהיה ספציפי בשאלות ואני אגיב אחי,

בקשר לסטרואיד כלשהו לטיפול בג'ינו אין דבר כזה בעולם. לא קורטיקוסטרואידים,לא אנאבולים,לא שום ped ולא שום קורטיזול באף נגזרת שלו.
פשוט לא קיים,ולא משנה מי זה החבר ומה הוא אמר לך,אני יכול להתחייב לך שזה לא קרה.
ועוד יותר בטח שלא מרופא. זה ממש שווה ערך לזה שאני אגיד שקיבלתי מרשם לקנאביס מהרופא עיניים כי כואב לי ברגל

• פותח/ת השרשור
מה שיש זה להגדיל שריר + לחטב עד כדי כך שלא יראו את הגינו
נשמע מהמם, פשוט לא חושב שהגעתי לשלב שבו אני חושף את הקלף הזה.

מרים את החולצה כשאני יושב וניכר שיש משהו, אפילו במגע... ואז, איך לא, קצת משתפר(מגע...)
אני כל כך עייף, בנאדם. כל כך עייף.
מרים את החולצה כשאני יושב וניכר שיש משהו, אפילו במגע... ואז, איך לא, קצת משתפר(מגע...)
תמונה אחת מלמעלה בישיבה(רק הצד הבעייתי, בצד השני אין את זה), תמונה שנייה מול מראה כיצד אחד "ריק" יותר.

יש משהו, נכון?
https://photos.app.goo.gl/foWHyLAHvt2uBU1z7

נשמע מהמם, פשוט לא חושב שהגעתי לשלב שבו אני חושף את הקלף הזה.

תמונה אחת מלמעלה בישיבה(רק הצד הבעייתי, בצד השני אין את זה), תמונה שנייה מול מראה כיצד אחד "ריק" יותר.

יש משהו, נכון?
https://photos.app.goo.gl/foWHyLAHvt2uBU1z7
סליחה גבר. אבל אתה סתם אוכל סרטים.
הכל בסדר אצלך
תתקדם

האם בניתוח הורידו רק רקמת שומן או גם רקמת שד?
באיזה רמה היה הגינו
ומה המצב כיום 8 חודשים אחרי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית