הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מי אתה באמת מר מאסטרון?

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
אחרי תקופה ארוכה של חוסר פעילות התפנה לי זמן וחשק והחלטתי לשפוך קצת אור על דרוסטנלון.
עשיתי את זה בעבר על גרסתו האוראלית, סופרדרול ואצרף לפה את הקישור. ואולי אעשה את זה בהמשך על טרן,נראה.

סופרדרול -
טוב אני צריך לשרוף חצי שעה בהמתנה למשהו אז ננבור קצת למעמקי הסופרדרול 😉

זה יהיה ממש בקצרה(כמעט מבטיח) וננסה להבין קצת מי זה הבחור הזה שנקרא
2a,17a-dimethyl-5a-androst-3-one-17b-o

סופרדרול פותח ב2005 כdesigner steroid, ז"א "סטרואיד מעצבים".
במילים אחרות,הוא מהסטרואידים הבודדים(ואפשר לספור על כף יד אחת) שלא פותחו למטרה רפואית/וטרינרית.
עד 2008 שווק באופן חופשי לגמרי על המדפים כפרו-הורמון.
פרו-הורמון זה חומר שנצרך בכדור,ובתוך הגוף,לאחר תהליך אנזימטי מסויים הופך לסטרואיד פעיל.
בארה"ב יש קצת בעיה עם המילה "סטרואיד" לכן הוא שווק כפרו-הורמון למרות שהוא אינו כזה ואינו היה כזה מעולם.
ב2008 התחיל הסופרדרול לרדת מהמדפים,עד 2012 שכבר נכנס לרשימת החומרים האסורים בארה"ב
ומאז מיוצר אך ורק במעבדות ug.
אין,וכנראה לא יהיה לעולם סופרדרול רפואי.

סופרדרול בפשטות הוא מאסטרון אוראלי ומחזיק בהרבה תכונות שיש למאסטרון,הוא מתאים למסה,לחיטוב,recomp,ואפילו לאירובי..כן כן,אירובי.

ההבדל במבנה הכימי בין מאסטרון לסופרדרול,זה ביטול האסטר(של מאסטרון) בפחמן ה-17 והוספת אלקילציה.
האלקילציה היא הוספה של קבוצת אתיל או מתיל לשרשרת הפחמנים,במקרה של סופרדרול זה מתיל.
קבוצת המתיל זה בעצם קשר כימי חזק שהכבד לא מצליח לפרק,לכן הפעילות האנזימטית בכבד מתגברת וכך גם הנזק לכבד.
עד שהאנזימים מצליחים לפרק את הקשר,החומר כבר נכנס לדם ומתחיל לעבוד.
ככה בעצם עובד כל סטרואיד אוראלי.

סופרדרול מאופיין בדרך כלל בעלייה במסה מאוד יבשה,כוח ועלייה במספר כדוריות הדם האדומות
ההמרה שלו לאסטרוגן נמוכה מאוד עד כדי שאפשר להחשיב אותה ללא קיימת(כמו רוב נגזרות dht)
ככה שאגירת נוזלים לא אמורה להיות בעיה

אבל כמובן לא מדבר במכרה זהב..
תופעות הלוואי לא קלות בכלל וכוללות
לחץ דם גבוה מאוד
דופק גבוה
פגיעה בכבד בשימוש ארוך
עלייה בכולסטרול
כאבי ראש
בחילות
ועוד מגוון חוויות שונות ומשונות

ועכשיו לגרסתו המוזרקת והשונה לגמרי , מאסטרון.

מאסטרון הוא אגוניסט לקולטנים אנדרוגנים אבל גם מחזיק ביכולות אנטי אסטרוגניות מרשימות, הוא בכלל פותח בתחילת המאה ה-20 כתרופה לטיפול בסרטן השד בנשים (masteril) בגלל היכולת שלו להיקשר לE2 ונגזרות נוספות ובתקווה שזה ייאט התפשטות גידולים שניזונים מאסטרוגן. יש מחקרים רבים בנושא החל מ1944 ולמעשה עד היום, כשהאחרון היה ב2020.
שימושו הרפואי הופסק לאחר שהתגלו אמצעים יעילים יותר עם פחות תופעות לוואי(למשל נולבדקס).

מאסטרון הוא הגרסה "הקצרה" של דרוסטנולון להזרקה,נגזרת DHT שמאופיינת ביכולות אנטי אסטרוגניות די נדירות.מעבר לעובדה שDHT מומר לאסטרוגן באחוז קטן ביותר ולא מורגש(מה שמונע תופעות לוואי אסטרוגניות כגון ג'ינו וצבירת נוזלים) מאסטרון באופן ספציפי גם מתחרה על קולטני ארומטאז ונקשר באחוז גבוה לSHBG(בדומה לפרווירון). מה שעל הנייר אמור לייעל אפקטיביות של טסטוסטרון שנלקח ביחד עם המאסטרון ולהפחית משמעותית המרה לאסטרוגן.

יש דיונים רבים סביב הנושא של שימוש במאסטרון במקום AI (ארימידקס,לטרו) ואין תשובה חד משמעית בנושא, אני תומך בדעה שזה יכול לעבוד באחוזי שומן סבירים אך כדאי תמיד שיהיה AI בכיס לכל מקרה.

אז בשכלול של כל המידע ביחד, מעצם היותו DHT מצד אחד וסוג של אנטי אסטרוגני מצד שני,הוא בהחלט יכול להיות תוספת נפלאה לטסטוסטרון ולתרום למראה רזה ווסקולרי ייחודי שלא מאפיין אנאבולים רבים. אך כמובן שהכל תלוי בגנטיקה ואחוז שומן

שורה תחתונה
- הוא יכול למנוע המרות אנדרוגניות ברמה מסויימת אך לא לבנות רק על זה. להחזיק AI. הוא יכול להחליף פרווירון אבל לא AI.
- אין דבר כזה מאסטרון רפואי ולא יהיה. השימוש הרפואי הופסק מזמן והוא מייוצר UG בלבד

עוד לא ניסיתי אותו עלי,אבל כנראה שהוא ייכנס לי לגוף בסבב האנאבולי הבא.
מוזמנים לשתף חוויות שלכם

זה שאתה לוקח את כל ה"עציצים" פה כמקשה אחת מלמד משהו על יכולת הבנת הנקרא שלך..(אני אגב לא המלצתי לך על כלום)וזה דיי מדאיג בהקשר למחקרים שקראת על סארמס...אבל נשאיר לך שיהיה גם על מה לכתוב אולי עוד שמונה שנים תחת שם משתמש אחר
האמת שבחרתי לא להגיב קודם כי היה ברור לי לאין זה יכול להגיע עם אחד כמוך..
מאחל לך בהצלחה חמוד.

ואגב לכל הסלט שציינת קודם הוספת גם דקה קצר במינון של 450 מג אבל זה פרט "שולי"..לא חשוב לציין(הרי אין לזה שום קשר לגינקומסטיה שסיימת איתה כנראה)

שמע אתה ממש מטומטם אחי אתה מתעקש ממש להכניס לי מילים לפה ,יאללה סיימתי איתך .

ואם הוא חי על זה רצוף? למה קבעת לו שהוא עושה סייקל של 12 שבועות?
הוא לא היה צריך יותר מזה בשביל להגיע לטופ. הוא היה צריך gh ואינסולין כנראה, ואת הטסט רק כבסיס הורמונאלי תחזוקתי בזמן שהוא נותן חיזוקים של פרימו או מאסטרון.

לא צריך מינונים מטורפים בשביל להראות ככה, צריך את המבנה גוף המתאים ואת הdna המתאים.

קח לדוגמה את לארי ווילס,שמשתמש במינונים נמוכים יותר מרוב האנשים בפורום,או את ארנולד שהיה לו גוף פצצה במינונים שהיום הם נחשבים לכלום ושום דבר

זה בוודאי
זרקת פה כמה שמות של אנשים שטוענים בתוקף שהם על מינונים נמוכים הגיעו לטופ שבטופ.
אתייחס לזה שסטרואידים זה אחד הנושאים הכי שנויים במחלוקת ולרוב בנאדם ממוצע יתבייש להודות שהוא לוקח ואם כבר יודה בשימוש, תמיד יסלף ותמיד יגיד שהוא לוקח פחות ממה שהוא לוקח ....

יש משוואה כמעט ישרה בין עלות הסייקל לתוצאות. כמובן עד גבול מסויים - לא אומר שצריך לעשות סייקלים של 2 גרם טסט בשבוע אבל יש הבדל בין סייקל של 300 טסט ל12 שבועות עם נגיעות של פרימו
לבין סייקל של 1000 טסט + 600 דקה / טרן
עם שילוב 4-6 יח gh ביום למשך 20 שבועות.

תיקח בנאדם תן לו לרוץ על בלאסט & קרוז כזה במשך כמה שנים , ותיקח אדם אחר ותן לו לעשות פעמיים בשנה במשך 12 שבועות את הסייקל של 300 טסט וטיפה פרימו וראד ברקע.
כך את שניהם ותן להם משטר אימונים+תזונה זהה ואת תבין את ההבדל שיהיה ביניהם

אתייחס לזה שסטרואידים זה אחד הנושאים הכי שנויים במחלוקת ולרוב בנאדם ממוצע יתבייש להודות שהוא לוקח ואם כבר יודה בשימוש, תמיד יסלף ותמיד יגיד שהוא לוקח פחות ממה שהוא לוקח ....

יש משוואה כמעט ישרה בין עלות הסייקל לתוצאות. כמובן עד גבול מסויים - לא אומר שצריך לעשות סייקלים של 2 גרם טסט בשבוע אבל יש הבדל בין סייקל של 300 טסט ל12 שבועות עם נגיעות של פרימו
לבין סייקל של 1000 טסט + 600 דקה / טרן
עם שילוב 4-6 יח gh ביום למשך 20 שבועות.

תיקח בנאדם תן לו לרוץ על בלאסט & קרוז כזה במשך כמה שנים , ותיקח אדם אחר ותן לו לעשות פעמיים בשנה במשך 12 שבועות את הסייקל של 300 טסט וטיפה פרימו וראד ברקע.
כך את שניהם ותן להם משטר אימונים+תזונה זהה ואת תבין את ההבדל שיהיה ביניהם

הטענה שלי היא שאם אתה hyper responsive לאימונים משמע עם גנטיקה משובחת ,אתה לא צריך באמת את החומרים הכי חזקים שיש בשביל להראות טוב .
אני מכיר אנשים על בית מרקחת שלם שנראים זוועה ואנשים על פרימו/אנאבר שנראים נפלא
אם אתה שם תועלת מול מחיר הרי שהחומרים הכבדים יותר יקחו אותך מהר יותר למטרה שלך השאלה באיזה מחיר .
עשיתי סייקל אחד של טרן וזה היה מדהים ,אבל לא שווה את הנזק לגוף ואת העצבים שזה הביא לי
מה רע בלקחת חומרים פחות אלימים שתוכל ליהנות מהחיים בזמן הסייקל .

דרך אגב המינונים של הפרימו והראד ממש לא נמוכים
שתיהם מאוד עדינים ויקרים וזה הdownside העיקרי

• פותח/ת השרשור
מה יש ללארי ווילס לסלף? הוא וחברה שלו כל היום מצטלמים ערומים והיא מעלה לאינסטגרם סרטונים של לארי בשירותים. לא מעניין אותו ביקורת ולא מעניין אותו מה חושבים עליו. בנוסף לזה הוא היחיד שמדבר פתוח וגלוי על השימוש שלו.

אין שום סיבה להאמין שהוא משקר

שמע אתה ממש מטומטם אחי אתה מתעקש ממש להכניס לי מילים לפה ,יאללה סיימתי איתך .
לא שהויכוח איתך מאתגר אותי.
אבל סתם מסקרן אותי להבין את יכולת ניתוח הטקסט שלך...
איזה מילים הכנסתי לך לפה?? חח
מה כתבתי שלא אמרת פה?? חח

מה יש ללארי ווילס לסלף? הוא וחברה שלו כל היום מצטלמים ערומים והיא מעלה לאינסטגרם סרטונים של לארי בשירותים. לא מעניין אותו ביקורת ולא מעניין אותו מה חושבים עליו. בנוסף לזה הוא היחיד שמדבר פתוח וגלוי על השימוש שלו.

אין שום סיבה להאמין שהוא משקר
אין לי מושג מי זה באמת שאין לי.
בכל מקרה אני מגיע מנוקדת מבט שרק המשתמש יודע באמת באיזה מינון הוא משתמש- כל השאר זה ספקולציות.
ואם נלך לפי קונצנזוס בעולם השרירים אז נבין שכדי להיות מר ישראל לא תוכל להגיע לשם על ראד ואמפולה וחצי של אנטט בשבוע
אני מכיר אנשים על בית מרקחת שלם שנראים זוועה ואנשים על פרימו/אנאבר שנראים נפלא
הכל תלוי המה אתה מחשיב נפלא וזועה.
ואיכשהו אני מכיר גם אנשים שחיים עשורים על בית מרקחת ונראים חרא אבל זה לא " בגלל החומר " זה בגלל אורח החיים הדפוק שלהם.
אולי בגלל החומר הם עדין נראים כמו מתאמנים ולא כמו מדוזות
וכן נכון אם תיקח ספורטאי בכל רמח איבריו ותן לו פעם בה... סייקלון של סארמס הוא יראה טוב ויהיה די שרירי עם א"ש נמוך.
אבל בוא נהיה ריאליים
לא ראיתי בודי בילדר , הכוונה מישהו על 100 ק"ג לפחות עם פחות 10 אחוז שומן שחיי על נגיעות של ראד פעם בכמה חודשים
בוא נעשה סדר
להראות טוב אפשר גם עם מינון נמוך של טסט וסארמס וכל מי שיט, ואפילו אפשר להיות עם גוף חטוב ושרירי לא סטרואידים.... !!!
אבל כדי להיות בודי בילדר אצה חייב אבל חייב " לחיות על טסט "

לא מבין את המושג ״נראה טוב״
גם אחיין שלי בן 15 נראה טוב שחיף עם קוביות שבסטירה אחת אני מעלף אותו.
יש מינונים של מקצוענים/מתחרים..
ויש מינונים של כאלה שסתם רוצים להראות קצת או יותר טוב...ואז הכל בעיני המתבונן.
להגיע לגוף של בילדר או מתחרה עם קצת מסטרון ו300mg טסט זה באינסטגרם אולי קיים...לא בחיים

יש מינונים של מקצוענים/מתחרים..
ויש מינונים של כאלה שסתם רוצים להראות קצת או יותר טוב...ואז הכל בעיני המתבונן.
להגיע לגוף של בילדר או מתחרה עם קצת מסטרון ו300mg טסט זה באינסטגרם אולי קיים...לא בחיים
מסכים איתך סוף סוף....
מי שנכנס לפוסט הזה וקורא את התגובה של ויקינג יכול פתאום לפתח ציפיות שהוא יהיה מר ישראל אחרי 3 סייקלים של 12 שבועות על אמפולה וחצי של טסטווירון דיפו וכמה כדורים של ראד ....דבר שרחוק מהמציאות.
כדי להגיע לגוף של מתחרה , לא אלוף - גוף של בודי בילדר צריך לחיות על טסט - לחיות זה אומר סייקל רצוף של כמה שנים !!! לא 10 שבעות סייקל פיסיטי ואז מנוחה חצי שנה... לא ממש לא!!!

ומיתוסים מהתקופה שוורצנגר היה מר אולימפיה
אגב שמעתי הרצאה של anabolic doc שהוא מדבר שם על אבולוצית פיתוח הגוף והשימוש בסטרואידים... דווקא בשנות ה60-70 רוב המתחרים היו על trt של סוסטנון 250 מג פעם בשבוע או 5 ימים והיו עושים בלאסט פה ושם על 500 מג שבועי בשילוב עם 30 מג מיטן - דיאנבול של ימינו.
מה ששונה היום הקרוזים הם כבר על 500-750 טסט בשבוע והבלאסט מגיע ל1500 ואפילו יותר. כמובן בשילוב של עוד מספר חומרים כאשר הgh הוא בסיס.
והכן ניתן לראות את ההבדלים בסטנדרטים של המתחרים היום אך מול לפני 50 שנה , אגב גם בארץ ניתן לראות שינויי אדיר ב20 השנה האחרונות, לפני 20 שנה המתחרים שלנו נראו פח ועם הפיזיקה שלהם אז היום לא היו עולים על במה אפילו במר דרום של היום

מישהו פה יכול לצוטט פעם אחת איפה אמרתי שאני לא משתמש בטסט? או שאני מטיף לא להשתמש בטסט ? או שאמרתי שאני או הבחור שמייעץ לי יורדים מטסט או בכלל מחומרים כל השנה ?

כל מה שאמרתי זה שהמינונים העולים מסייקל לסייקל זאת טיפשות /חוסר הבנה
לטסט יש מקום אבל רק כבסיס
מחפש תוספת אנאבולית לסייקל ? יש שפע מזה כנל לגבי תוספת אנדרוגנית לסייקל .
בעיניי יש הרבה יותר הגיון לבלאסטים ארוכים עם חומרים עדינים מאשר בלסאטים קלאסיים של שלושה חודשים עם טרן ושיט .

מישהו פה יכול לצוטט פעם אחת איפה אמרתי שאני לא משתמש
בבקשה
טסט זה אוברייטד , הורמון פרימיטיבי ומלוכלך .
לפני שרצים לקחת חומרים חשוב להבין את התפקיד של כל אחד מהם .
אני עושה סייקלים על 200-300 טסט
אני כרגע בקרוז על 250-300 אננט שבועי - מה אני אגיד לך... לא מרגיש שום סממנים של סייקל אנבולי מלבד השמירה על השייפ אחרי הסייקל...
קרוז ראשון אגב...
ורוצה לשמוע מאיזה סייקל יצאתי לקרוז ???
פרופ + מסטרון 100 מג כל יומיים משניהם

ואני שואל איפה אמרתי לא להשתמש?
אני על trt כבר כמה שנים
פשוט רוצה שאנשים ילמדו מהטעויות שלי לפני שהם רצים לדחוף לעצמם גרם טסט בסייקל השלישי .

כן 200/300 מג בשבוע.
שזה סוג של trt ולא באמת סייקל אנבולי.

מה שנקרא משבית את הציר ולא נהנה מעלייה במסה וכוח
ועוד מהגרסה ה"פרמיטיבית..מלוכלכת...אוברייטד"
ואני שואל איפה אמרתי לא להשתמש?
אני על trt כבר כמה שנים
פשוט רוצה שאנשים ילמדו מהטעויות שלי לפני שהם רצים לדחוף לעצמם גרם טסט בסייקל השלישי .
מי אמר שאם הוא חושב שזה בדיחה לקרוא ל300mg/wk סייקל ...זה אומר שלתקוע 1000mg/wk זה טוב???

אם בעינך זה חכם להשבית ציר ב300 לשבוע לזמן ארוך בשביל כמעט כלום ושום דבר אז באמת מדובר בויכוח סרק

כן 200/300 מג בשבוע.
שזה סוג של trt ולא באמת סייקל אנבולי.

מה שנקרא משבית את הציר ולא נהנה מעלייה במסה וכוח

זה trt של בילדרים
Trt שרופא ירשום לך הרבה יותר נמוך ,אלה אם אתה בארהב שם הם נורא ליברלים במינון
איזה ציר אתם מדברים לעזאל ?
אני אומר לכם אני לא יורד מטסט כבר כמה שנים זה לא רלוונטי עבורי כל הדיבור הזה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית