הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

היי אשמח לעזרה HGH

EndenNewguy

משתמש מתחיל
21
2
נק' מוניטין:
2
21
2
היי לכולם אני בן 18 מתאמן מאז גיל 12 בערך אחי הקטן מקבל זריקה כל לילה של נורדיטרופין 15
ויש לי אופציה לקנות גם ולהשתמש בשלו.
חשבתי לעשות סייקל לא ארוך מדי ועם כמויות די נמוכות מישהו יכול לעזור לי בזה? לא מעוניין להיות על טסט באותו הזמן, רק ההורמון גדילה לבד.
אנחנו משפחה נמוכה ואני לא קיבלתי הורמון ואני 1.65 זה תוקע אותי די עמוק ברצון עז לפצות על זה בשימוש קצר של ההורמון תוך כדי עזרה של מישהו עם הפעולות הנכונות והמינונים הנכונים בשבילי
אני יודע שאני לא אגבהה מזה או משהו וזה גם לט המטרה שלי. אני רק רוצה להעצים את הגוף בכוח ולשפר כביכול את הביצועים. אשמח אם מישהו שמבין יבוא איתי לפרטי ויעזור לי בייעוץ גם אם מדובר בכסף.!
אשמח לעזרה חברים יקרים אני חושב להתחיל 2 IU ביום

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 129.9 · צפיות: 466
  • פותח/ת השרשור
ומה עם 5iu למה לא להשתמש.?
איזה סיבה אני רק מחפש עזרה אני יודע שאני צעיר וזה נובע ממקום לשפר את הגנטיקה המעפנה שלי

• פותח/ת השרשור
יש 2 ידיים 2 רגליים וטסטוסטרון בנורמה?

כן הכל בסדר איתי בסהכ. פשוט גנטיקה לא כל כך טובה הייתי צריך לקבל הורמון גדילה בגיל קטן לא קיבלתי. והיום שסיימתי את הגדילה חשבתי לעשות סייקל של חצי שנה עד שנה שאולי יתן לי בוסט

כן הכל בסדר איתי בסהכ. פשוט גנטיקה לא כל כך טובה הייתי צריך לקבל הורמון גדילה בגיל קטן לא קיבלתי. והיום שסיימתי את הגדילה חשבתי לעשות סייקל של חצי שנה עד שנה שאולי יתן לי בוסט
מסי,זה אתה?

• פותח/ת השרשור
חחח... אם בכל מקרה תוכל לעזור לי או לייעץ לי אני אשמח נורא אחי❤️

חחח... אם בכל מקרה תוכל לעזור לי או לייעץ לי אני אשמח נורא אחי❤️
מייעץ לך,אל תתעסק עם זה

חג שמח

• פותח/ת השרשור
אני רוצה להשתמש בזה בקצב איטי ולאורך הרבה זמן והסיבה העיקרית היא שאני עובד פיזית ומתאמן קשה אני עובד מ6 בבוקר עד 6 בערב במוסך כל היום מרים דברים כבדים ואז עוד אחרי זה מתאמן כמו חמור זה די גומר ואפילו שאני צעיר זה לא אותו דבר
דבר שני האיכות של ההורמון גדילה רפואית רק בגלל זה חשבתי על האופציה הזאת בכלל .שפה אני לא מסתכן להכניס משהו מחברה לא ידועה
אני חושב איפשהו שהבוסט היומיומי הזה עם הזמן יגרום לי להגיע לאימונים חזקים יותר ולמסה טובה יותר מבלי להיהרג נטו מהעבודה ואז לעשות אימון צולע
החברה פה שמבינים די הרבה אומרים לרדת מזה ויש הרבה סיבות לכך את חלקם אני יודע חלקם לא
בטח! אחלה תוצאות!
עור חלק יותר וקצת יותר עייפות.

למה ציפית?
אתה לא תגבה יותר נשמה
אני יודע שאני לא אגבהה אני גם לא מצפה לגבוהה
והסיבה העיקרית היא שאני עובד פיזית ומתאמן קשה אני עובד מ6 בבוקר עד 6 בערב במוסך כל היום מרים דברים כבדים ואז עוד אחרי זה מתאמן כמו חמור זה די גומר ואפילו שאני צעיר זה לא אותו דבר
דבר שני האיכות של ההורמון גדילה רפואית רק בגלל זה חשבתי על האופציה הזאת בכלל .שפה אני לא מסתכן להכניס משהו מחברה לא ידועה
אני חושב איפשהו שהבוסט היומיומי הזה עם הזמן יגרום לי להגיע לאימונים חזקים יותר ולמסה טובה יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית