הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פשוט לא מתקדם..

Bodyfat31

משתמש מתחיל
62
4
נק' מוניטין:
7
62
4
היי, אני צריך הכוונה קטנה.
דבר ראשון, במיינד שלי אני מרגיש שאני לא יכול לגדול. אני מתאמן בפארקים עוד מהסגר השני ופשוט לא גודל. לא השתניתי. בעברי הייתי מאוד שמן ועכשיו מאוד רזה. בקושי התקדמתי במספר החזרות או שאולי ציפיתי ליותר מדי. כל טמבל היום מצליח להעלות שריר ואני לא. לגבי ערכים, ספרתי קלוריות כמו משוגע עד לפני שבועיים בערך ברמה של גרם שמן, הפסקתי עם זה. בכללי אני רוצה להתקדם כרגע באימונים בפארק אבל כבר חסר מוטיבציה, מי היה ממשיך אם הוא לא מתקדם כבר (כמה זמן אנחנו בלי חד"כ, חצי שנה?). אני יודע מה זה פרוגרסיב אוברלואד אבל זה כנראה פשוט לא רוצה להתקיים אצלי או משהו. שוב מציין, תמיד מקפיד על מספיק חלבון ושינה טובה. עד לפני שבועיים על קלוריות. היום כבר פחות. אוכל לפי רעב +-.
תודה.

אתה מעלה תמונות אבל מול מה נשווה אותם?

ממה שאתה כותב כמה דברים
זה ש"במיינד" אתה מרגיש שאתה לא יכול לגדול זה יריה בראש למוטיבציה. אמנם החשיבה הזו לא תשפיע באופן ישיר על גדילת שריר או לא אבל באופן עקיף צורת החשיבה הזאת תתקע אותך באותו מקום.

אתה לא מתאמן מספיק זמן כדי שתיהיה לך את הפריוולגיה להגיד "אני לא גדל" אבל חצי שנה זה מספיק זמן כדי לראות שינויים אפילו אם מינוריים ביותר.
כל טמבל היום מצליח להעלות שריר ואני לא.

אתה צריך להבין, יש אנשים שיש לך גנטיקה הרבה יותר טובה משלך לפיתוח שריר. זאת אומרת הם יעשו מה שאתה עושה ואולי אפילו הרבה פחות אבל יראו תוצאות מרשימות יותר. תתבאס על זה 5 דקות ואז תבין שגנטיקה "מנצחים" עם הרבה ידע ובעיקר הרבה השקעה. אתה צריך לעבוד פי כמה יותר קשה.
אני יודע מה זה פרוגרסיב אוברלואד אבל זה כנראה פשוט לא רוצה להתקיים אצלי
אין דבר כזה.

כשיהיה לך ידע מספק בנוגע לתזונה ואימונים ותעבוד קשה יותר משאר האנשים אתה תראה תוצאות הרבה יותר טובות. בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אתה מעלה תמונות אבל מול מה נשווה אותם?

ממה שאתה כותב כמה דברים
זה ש"במיינד" אתה מרגיש שאתה לא יכול לגדול זה יריה בראש למוטיבציה. אמנם החשיבה הזו לא תשפיע באופן ישיר על גדילת שריר או לא אבל באופן עקיף צורת החשיבה הזאת תתקע אותך באותו מקום.

אתה לא מתאמן מספיק זמן כדי שתיהיה לך את הפריוולגיה להגיד "אני לא גדל" אבל חצי שנה זה מספיק זמן כדי לראות שינויים אפילו אם מינוריים ביותר.

אתה צריך להבין, יש אנשים שיש לך גנטיקה הרבה יותר טובה משלך לפיתוח שריר. זאת אומרת הם יעשו מה שאתה עושה ואולי אפילו הרבה פחות אבל יראו תוצאות מרשימות יותר. תתבאס על זה 5 דקות ואז תבין שגנטיקה "מנצחים" עם הרבה ידע ובעיקר הרבה השקעה. אתה צריך לעבוד פי כמה יותר קשה.

אין דבר כזה.

כשיהיה לך ידע מספק בנוגע לתזונה ואימונים ותעבוד קשה יותר משאר האנשים אתה תראה תוצאות הרבה יותר טובות. בהצלחה

עבודה קשה יותר מתבטאת גם ביותר אימונים? 4 במקום 3? האם זה ברמה של הדברים האלה?

עבודה קשה יותר מתבטאת גם ביותר אימונים? 4 במקום 3? האם זה ברמה של הדברים האלה?
זה מתבטא בכל פרט באימון שלך וברצון שלך להעשיר את הידע שלך.
3 או 4 אימונים זה עניין טכני ולפעמים 3 עדיף מ4. העבודה הקשה לא צריכה לבוא על חשבון עבודה חכמה, זה צריך ללכת ביחד.
ודבר אחרון ששכחתי לכתוב - תשווה את עצמך אך ורק לעצמך הקודם, לא לאנשים אחרים.

• פותח/ת השרשור
זה מתבטא בכל פרט באימון שלך וברצון שלך להעשיר את הידע שלך.
3 או 4 אימונים זה עניין טכני ולפעמים 3 עדיף מ4. העבודה הקשה לא צריכה לבוא על חשבון עבודה חכמה, זה צריך ללכת ביחד.
ודבר אחרון ששכחתי לכתוב - תשווה את עצמך אך ורק לעצמך הקודם, לא לאנשים אחרים.

תודה על העזרה. מתייג אותך בתוכנית החדשה שיצרתי שלדעתי יותר חכמה מבעבר, אשמח לדעה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית