הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה לא כדאי להקשיב לריפטו ועדיף בילדינג

האם ריפטו שרמו**?

• סה"כ מצביעים
    25
כבר הרבה זמן עובר לי בראש לפרוש
דווקא מהפוסט הייתי לוקח מוטיבציה

נכון שלא תקום שוורצנגר,אבל שאיפה למשהו עדיפה מפרישה

אגב, ה @the Raccoon באמת מוטיביצה (שלי)
יש לי את כל הפוסטרים שלו..
אלך לשיעורי בלט עדיף
בוא לMMA
עם האגרוף הנכון זה חוסך ניתוחי אף

בקיצור אתה אומר לרוץ לכביש וזהו
אחי,התבוסתנות הזאת לא תעזור לך

תתקדם לפי הקצב שלך,בהתאם לשיט שלך (משפחה/ילדים/טסט בבייצל'ך)

זהו,נגמרה הרצינות.

וגם גנטיקה

realistic expectations זה שם המשחק
לא כולם נולדו להרים 300 ק''ג ולהראות כמו מקררים
גנטיקה, המילה הכי vague במילון.
אין לאף אחד מהמשתמשים במילה הזאת הבנה איך זה עובד, זה פשוט תירוץ כשנתקעים לומר הגנטיקה דפוקה.
מה זה גנטיקה? איזה חומר בשריר שקיבלת מנה מסוימת מההורים לכל החיים?

וגם אותם אנשים שיודעים את הפירוש של המילה, לא יכולים לחזות למי יש גנטיקה טובה או דפוקה, שזה בכלל הסיבה שצריך להיות סקפטי לגבי התירוץ הזה.

זה מושג שמשתמשים בו להמעיט במאמץ של המוצלח, ולרכך את הכאב של הכושל.

נראה לך שלי לא היה תירוצי גנטיקה עם הקרוהן שלי? ולא הייתי חזק במיוחד לפני שהתאמנתי.

אשמח לשמוע הסבר מניח את הדעת איך גנטיקה אשם.
אני יכול לתת הסבר איך תוכנית, טכניקה, תזונה, התאוששות, שינה, הורמונים קשורים לתוצאות שלך, ואני יכול לחזות על פי אותם דברים איך וכמה תתקדם. תראה לי דבר דומה עם גנטיקה.

• פותח/ת השרשור
תשמע יש לך מסת שריר מפלצתית אבל גם איזה 5 קילו נוזלים מיותרים
אני שמן אבא, נוזלים זה רק חלק מהבעיה.

בכל מקרה התחלתי על אותו משקל, לחזור לאימונים, ומשמן שמן, נהייתי שמן מאוד שרירי.
מתכוון לבנות כמה שריר שרק אוכל כדי להמשיך להתחטב על המשקל הזה

גנטיקה, המילה הכי vague במילון.
אין לאף אחד מהמשתמשים במילה הזאת הבנה איך זה עובד, זה פשוט תירוץ כשנתקעים לומר הגנטיקה דפוקה.
מה זה גנטיקה? איזה חומר בשריר שקיבלת מנה מסוימת מההורים לכל החיים?

וגם אותם אנשים שיודעים את הפירוש של המילה, לא יכולים לחזות למי יש גנטיקה טובה או דפוקה, שזה בכלל הסיבה שצריך להיות סקפטי לגבי התירוץ הזה.

זה מושג שמשתמשים בו להמעיט במאמץ של המוצלח, ולרכך את הכאב של הכושל.

נראה לך שלי לא היה תירוצי גנטיקה עם הקרוהן שלי? ולא הייתי חזק במיוחד לפני שהתאמנתי.

אשמח לשמוע הסבר מניח את הדעת איך גנטיקה אשם.
אני יכול לתת הסבר איך תוכנית, טכניקה, תזונה, התאוששות, שינה, הורמונים קשורים לתוצאות שלך, ואני יכול לחזות על פי אותם דברים איך וכמה תתקדם. תראה לי דבר דומה עם גנטיקה.
100%
יותר ממסכים איתך

הכוונה שלי היא:
גם אם אני ארצה מאוד, אני לא אגיע לפיזיק של @the Raccoon . לא כי הגנטיקה שלי גרועה, או כי חסר לי טסט אלא כי אני פשוט לא בנוי ככה. באותה מידה, הרקון לא יגיע לעולם לפיזיק של רוני קולמן. זה לא טוב\רע\האשמה של הגנטיקה - זה ציון עובדה.

אני מייחס לזה 0 חשיבות, התגובה הייתה לבן שחולם להגיע לגוף הזה ובכלל לא צריך לחלום הזה אלא להתעסק במיצוי העצמי שלו במקום להתעסק בהשוואה עם אחרים. תמיד יהיה מישהו יותר טוב\חזק\מהיר\יפה ממך.

• פותח/ת השרשור
מגיל אפס תמיד הייתי הרבה יותר מסיבי, הרבה יותר חזק מכל הסביבה שלי.
אני לא דוגמה לכלום בבניית מסת שריר.
ואין מה להתבאס מזה.
הלוואי שהייתי חריף כמו שאני חריג שרירית.
היו לי חיים בתואר נגיד.
האם אני אוכל את הלב שכמו רוב האנשים, אין לי חיים בתואר של הנדסת מחשבים? כן, אבל לא ברמה שזה עושה לי חולשת דעת וגורם לי לעבוד פחות קשה. כנראה שאפילו להיפך.

להיות עצוב כי מישהו מוכשר ממך במשהו, זה אף פעם לא קשור לעצם הנושא שאתה עסוק בו. זאת בעיה בחיווט המנטאלי, שאתה לא מצליח ליהנות מהחיים והעשייה שלך. וזה חתיכת פספוס רציני ונצחי.
מקווה שאתה מבין את הלוגיקה שאני מנסה להצביע עליה

100%
יותר ממסכים איתך

הכוונה שלי היא:
גם אם אני ארצה מאוד, אני לא אגיע לפיזיק של @the Raccoon . לא כי הגנטיקה שלי גרועה, או כי חסר לי טסט אלא כי אני פשוט לא בנוי ככה. באותה מידה, הרקון לא יגיע לעולם לפיזיק של רוני קולמן. זה לא טוב\רע\האשמה של הגנטיקה - זה ציון עובדה.

אני מייחס לזה 0 חשיבות, התגובה הייתה לבן שחולם להגיע לגוף הזה ובכלל לא צריך לחלום הזה אלא להתעסק במיצוי העצמי שלו במקום להתעסק בהשוואה עם אחרים. תמיד יהיה מישהו יותר טוב\חזק\מהיר\יפה ממך.
איך אפשר לחיות עם ״מיצוי עצמי״ שאתה לא מרוצה ממנו?!
ואתה עושה הכל למען המטרה,אבל לא משיג אותה
מגיל אפס תמיד הייתי הרבה יותר מסיבי, הרבה יותר חזק מכל הסביבה שלי.
אני לא דוגמה לכלום בבניית מסת שריר.
ואין מה להתבאס מזה.
הלוואי שהייתי חריף כמו שאני חריג שרירית.
היו לי חיים בתואר נגיד.
האם אני אוכל את הלב שכמו רוב האנשים, אין לי חיים בתואר של הנדסת מחשבים? כן, אבל לא ברמה שזה עושה לי חולשת דעת וגורם לי לעבוד פחות קשה. כנראה שאפילו להיפך.

להיות עצוב כי מישהו מוכשר ממך במשהו, זה אף פעם לא קשור לעצם הנושא שאתה עסוק בו. זאת בעיה בחיווט המנטאלי, שאתה לא מצליח ליהנות מהחיים והעשייה שלך. וזה חתיכת פספוס רציני ונצחי.
מקווה שאתה מבין את הלוגיקה שאני מנסה להצביע עליה
מבין בהחלט.
כתבת מדוייק

• פותח/ת השרשור
איך אפשר לחיות עם ״מיצוי עצמי״ שאתה לא מרוצה ממנו?!
ואתה עושה הכל למען המטרה,אבל לא משיג אותה
לא יודע בן כמה אתה, אבל אני מתפלא שלא נחשפת לתיאור הזה, של מכניזם האושר.
אדם רוצה את מה שאין, עובד בשביל מה שאין. ההישג הוא אף פעם לא המטרה. הוא מטרה זמנית.
מכיר מישהו שעצר אחרי המיליון הראשון?

מכיר מישהו שהגיע לגוף החלומות שלו והמשיך להתרגש?
אחרי שנים שהייתי חטוב וחתיך וזיין מה אתה חושב שקרה? פשוט הפסקתי להתלהב מה"הישגים" האלה.
בהיבטים שמגיעים בהם למיצוי, פשוט משתעממים מהפסגה.
בקיצור, הרעב מחייה אותנו ומניע אותנו לעשייה. אז תלמד לשמוח במה שיש לך.
טכניקה טובה שסם האריס הזכיר היא לדמיין את מה שיש לך ביחס להיעדר שלו. תדמיין שאין. ואז היש ירגש אותך מחדש, כמובן עד כמה שאתה מצליח עם התרגילים הקוגניטיביים האלה.

בכל מקרה חצי הסנט שלי היא שמעבר לכל ההשקעה שלך במטרות אתה אמור ליהנות ולאהוב את הקיום שלך, בצורה בסיסית וראשונית, בנחת. משם ממשיכים לכל השאר. אל תהפוך את היוצרות

@the Raccoon
אח אני מודה על הכל,זו לא הכוונה שלי
הכוונה היא
שיש דברים בחיים שאתה מצליח לנתב בדרך שלך,ולכבוש אותם.
ויש דברים כגון(גוף) שאתה לא מצליח ״לנצח״
ופה אתה מרגיש פספוס...
אז הפאזל לא מושלם אם חסרה חתיכה אחת

הרקון לא יגיע לעולם לפיזיק של רוני קולמן
הוא כן,אתה לא.

קנאית שכמותך!

מנושי אתה אהבת חיי אבא
קרא לי אמא
התחלתי להניק לא מזמן..
אז הפאזל לא מושלם אם חסרה חתיכה אחת
בתור אחד שמשחק בלגו ופאזלים גם בגיל 29,זה אף פעם לא מגיע ל'שלמות' (מילה כבדה חביבי)

@nlr666 צריך לקחת את הרקון לעזרא ובניו,הוא מוצא חן בעיני
הוא מכיר את העניין ממזרח העיר
אבל בכיף

• פותח/ת השרשור
שיש דברים בחיים שאתה מצליח לנתב בדרך שלך,ולכבוש אותם.
ויש דברים כגון(גוף) שאתה לא מצליח ״לנצח״
ופה אתה מרגיש פספוס.
אז אתה צריך לסדר מחדש את הסט של הערכים.
אתה האדם היחיד שהחליט שזה נורא שאין לך גוף של מישהו אחר.
אתה חווה את זה כקטסטרופה, אבל אין שם כמעט כלום.
אתה אדם מאומן, אז תהנה מהתוכן הזה שיצרת, במראה ובכשירות.

לגבי האימונים עצמם, ממש בקצרה, מה ששינה לי את ההבנה לגמרי זה העניין שאתה יכול להוסיף נפח באופן הרבה יותר חופשי מאשר משקל למוט. אז צריך לבנות לעצמך תבנית שבה אתה בונה את השרירים שלך, ותוך כדי זה מוסיף משקלי עבודה. כאילו התהליך מזין את עצמו.
כרגע אני מתקדם יחסית לאט במשקלים אבל עושה המון נפח ביחס למה שהורגלתי אי פעם שזה כמעט לא להתאמן, וללכת הביתה.
לא כזה קל להגיע לאימון יתר מאימוני בילדינג, בטח אם אתה זורק הרבה עבודה על הגב העליון שהוא יצור רעב שלא הולך אח"כ לבגוד בך בדדליפט או משהו. מבחינתי הגב העליון הוא בולען עבודה ואני לא יכול לפחד להגזים איתו, שלא כמו בלחיצות שם אני כן רוצה להתקדם במשקלי עבודה כל שבוע ולכן אסור להגזים.
אז אם אתה לא גדל טוב פשוט תוסיף נפח עבודה.
זה לא הגיוני שאם אתה באמת עושה הכל נכון ויש לך גנטיקה ממוצעת, לא תצליח להגיע למסת שריר גדולה.
ושוב אני אומר לך, אני מגיל אפס הוקסמתי משוורצנגר ושות, וחייתי את החלום בתור נער כל בוקר שקמתי שרירי ולא הצלחתי לעכל שהגשמתי משהו שנראה כ"כ רחוק, ועדיין היו שנים ארוכות שלא התאמנתי, או הזנחתי את הגוף. כי הגעתי לפיק שלי והוא כבר לא ממש עניין אותי.
בשנים האחרונות הדרייב שלי מגיע דווקא בגלל שאני מרשה לעצמי להיראות כמו זבל ואז אני עובד על שינוי. אחרת לא הייתה לי מוטיבציה.
כנראה שמפריע לך שאתה מרגיש מוגבל, מתחת לעניין הספציפי של אימונים, אבל בסהכ זאת מציאות שלנו, מוגבלת מאוד, ועדיין יש כ"כ הרבה ממה ליהנות.

אז אתה צריך לסדר מחדש את הסט של הערכים.
אתה האדם היחיד שהחליט שזה נורא שאין לך גוף של מישהו אחר.
אתה חווה את זה כקטסטרופה, אבל אין שם כמעט כלום.
אתה אדם מאומן, אז תהנה מהתוכן הזה שיצרת, במראה ובכשירות.

לגבי האימונים עצמם, ממש בקצרה, מה ששינה לי את ההבנה לגמרי זה העניין שאתה יכול להוסיף נפח באופן הרבה יותר חופשי מאשר משקל למוט. אז צריך לבנות לעצמך תבנית שבה אתה בונה את השרירים שלך, ותוך כדי זה מוסיף משקלי עבודה. כאילו התהליך מזין את עצמו.
כרגע אני מתקדם יחסית לאט במשקלים אבל עושה המון נפח ביחס למה שהורגלתי אי פעם שזה כמעט לא להתאמן, וללכת הביתה.
לא כזה קל להגיע לאימון יתר מאימוני בילדינג, בטח אם אתה זורק הרבה עבודה על הגב העליון שהוא יצור רעב שלא הולך אח"כ לבגוד בך בדדליפט או משהו. מבחינתי הגב העליון הוא בולען עבודה ואני לא יכול לפחד להגזים איתו, שלא כמו בלחיצות שם אני כן רוצה להתקדם במשקלי עבודה כל שבוע ולכן אסור להגזים.
אז אם אתה לא גדל טוב פשוט תוסיף נפח עבודה.
זה לא הגיוני שאם אתה באמת עושה הכל נכון ויש לך גנטיקה ממוצעת, לא תצליח להגיע למסת שריר גדולה.
ושוב אני אומר לך, אני מגיל אפס הוקסמתי משוורצנגר ושות, וחייתי את החלום בתור נער כל בוקר שקמתי שרירי ולא הצלחתי לעכל שהגשמתי משהו שנראה כ"כ רחוק, ועדיין היו שנים ארוכות שלא התאמנתי, או הזנחתי את הגוף. כי הגעתי לפיק שלי והוא כבר לא ממש עניין אותי.
בשנים האחרונות הדרייב שלי מגיע דווקא בגלל שאני מרשה לעצמי להיראות כמו זבל ואז אני עובד על שינוי. אחרת לא הייתה לי מוטיבציה.
כנראה שמפריע לך שאתה מרגיש מוגבל, מתחת לעניין הספציפי של אימונים, אבל בסהכ זאת מציאות שלנו, מוגבלת מאוד, ועדיין יש כ"כ הרבה ממה ליהנות.
מ ו נ י ט י ן

כמה ארנונה אתה משלם על הגב הזה? 😱
ולהקשיב לריפטו זה מסוכן כמו שאתה אומר, אבל לא פחות מסוכן להקשיב לו חלקית. הנה דוגמא של אחד מנפגעי ריפטו שעקב אחרי המלצותיו אבל לא שתה 4 ליטר חלב ביום
צפה בקובץ המצורף 64471
אתם צריכים לדבר עם STARDUST ולהצטרף לאגודה שלו - אגודת נפגעי ריפטו
מידי פעם מדבר איתו.. הוא עדיין זוכר את כת ריפטו שהייתה פה עם ביסט וכל השאר 😆

לראות תוצאה כזאת של @the Raccoon
גורם לי שוב לשבור תראש
באמת
אולי אני עוד פעם לא עושה תדברים כמו שצריך...
כמובן שאי אפשר להשוות בין אדם לאדם
אבל בונאה אני קורע את עצמי ולא מגיע לקמצוץ מזה.
מה הסוד ?
הוא פריק גנטי , לא נושם את האוויר שאנחנו נושמים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית