דווקא מהפוסט הייתי לוקח מוטיבציהכבר הרבה זמן עובר לי בראש לפרוש
נכון שלא תקום שוורצנגר,אבל שאיפה למשהו עדיפה מפרישה
אגב, ה @the Raccoon באמת מוטיביצה (שלי)
יש לי את כל הפוסטרים שלו..
בוא לMMAאלך לשיעורי בלט עדיף
עם האגרוף הנכון זה חוסך ניתוחי אף
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דווקא מהפוסט הייתי לוקח מוטיבציהכבר הרבה זמן עובר לי בראש לפרוש
בוא לMMAאלך לשיעורי בלט עדיף
וגם גנטיקההגיל משחק פה תפקיד חשוב,כנראה משפיע ישירות על התאוששות וכו (טסט נמוך ובלה בלה)
בקיצור אתה אומר לרוץ לכביש וזהווגם גנטיקה
realistic expectations זה שם המשחק
לא כולם נולדו להרים 300 ק''ג ולהראות כמו מקררים
לאלרוץ
אחי,התבוסתנות הזאת לא תעזור לךבקיצור אתה אומר לרוץ לכביש וזהו
גנטיקה, המילה הכי vague במילון.וגם גנטיקה
realistic expectations זה שם המשחק
לא כולם נולדו להרים 300 ק''ג ולהראות כמו מקררים
אני שמן אבא, נוזלים זה רק חלק מהבעיה.תשמע יש לך מסת שריר מפלצתית אבל גם איזה 5 קילו נוזלים מיותרים
100%גנטיקה, המילה הכי vague במילון.
אין לאף אחד מהמשתמשים במילה הזאת הבנה איך זה עובד, זה פשוט תירוץ כשנתקעים לומר הגנטיקה דפוקה.
מה זה גנטיקה? איזה חומר בשריר שקיבלת מנה מסוימת מההורים לכל החיים?
וגם אותם אנשים שיודעים את הפירוש של המילה, לא יכולים לחזות למי יש גנטיקה טובה או דפוקה, שזה בכלל הסיבה שצריך להיות סקפטי לגבי התירוץ הזה.
זה מושג שמשתמשים בו להמעיט במאמץ של המוצלח, ולרכך את הכאב של הכושל.
נראה לך שלי לא היה תירוצי גנטיקה עם הקרוהן שלי? ולא הייתי חזק במיוחד לפני שהתאמנתי.
אשמח לשמוע הסבר מניח את הדעת איך גנטיקה אשם.
אני יכול לתת הסבר איך תוכנית, טכניקה, תזונה, התאוששות, שינה, הורמונים קשורים לתוצאות שלך, ואני יכול לחזות על פי אותם דברים איך וכמה תתקדם. תראה לי דבר דומה עם גנטיקה.
מגיל אפס תמיד הייתי הרבה יותר מסיבי, הרבה יותר חזק מכל הסביבה שלי.הסוד
איך אפשר לחיות עם ״מיצוי עצמי״ שאתה לא מרוצה ממנו?!100%
יותר ממסכים איתך
הכוונה שלי היא:
גם אם אני ארצה מאוד, אני לא אגיע לפיזיק של @the Raccoon . לא כי הגנטיקה שלי גרועה, או כי חסר לי טסט אלא כי אני פשוט לא בנוי ככה. באותה מידה, הרקון לא יגיע לעולם לפיזיק של רוני קולמן. זה לא טוב\רע\האשמה של הגנטיקה - זה ציון עובדה.
אני מייחס לזה 0 חשיבות, התגובה הייתה לבן שחולם להגיע לגוף הזה ובכלל לא צריך לחלום הזה אלא להתעסק במיצוי העצמי שלו במקום להתעסק בהשוואה עם אחרים. תמיד יהיה מישהו יותר טוב\חזק\מהיר\יפה ממך.
מבין בהחלט.מגיל אפס תמיד הייתי הרבה יותר מסיבי, הרבה יותר חזק מכל הסביבה שלי.
אני לא דוגמה לכלום בבניית מסת שריר.
ואין מה להתבאס מזה.
הלוואי שהייתי חריף כמו שאני חריג שרירית.
היו לי חיים בתואר נגיד.
האם אני אוכל את הלב שכמו רוב האנשים, אין לי חיים בתואר של הנדסת מחשבים? כן, אבל לא ברמה שזה עושה לי חולשת דעת וגורם לי לעבוד פחות קשה. כנראה שאפילו להיפך.
להיות עצוב כי מישהו מוכשר ממך במשהו, זה אף פעם לא קשור לעצם הנושא שאתה עסוק בו. זאת בעיה בחיווט המנטאלי, שאתה לא מצליח ליהנות מהחיים והעשייה שלך. וזה חתיכת פספוס רציני ונצחי.
מקווה שאתה מבין את הלוגיקה שאני מנסה להצביע עליה
מנושי אתה אהבת חיי אבאאגב, ה @the Raccoon באמת מוטיביצה (
רמות הורמונים הם בחלקם גנטיקההורמונים קשורים לתוצאות שלך
לא יודע בן כמה אתה, אבל אני מתפלא שלא נחשפת לתיאור הזה, של מכניזם האושר.איך אפשר לחיות עם ״מיצוי עצמי״ שאתה לא מרוצה ממנו?!
ואתה עושה הכל למען המטרה,אבל לא משיג אותה
הוא כן,אתה לא.הרקון לא יגיע לעולם לפיזיק של רוני קולמן
קרא לי אמאמנושי אתה אהבת חיי אבא
בתור אחד שמשחק בלגו ופאזלים גם בגיל 29,זה אף פעם לא מגיע ל'שלמות' (מילה כבדה חביבי)אז הפאזל לא מושלם אם חסרה חתיכה אחת
הוא מכיר את העניין ממזרח העיר@nlr666 צריך לקחת את הרקון לעזרא ובניו,הוא מוצא חן בעיני
אז אתה צריך לסדר מחדש את הסט של הערכים.שיש דברים בחיים שאתה מצליח לנתב בדרך שלך,ולכבוש אותם.
ויש דברים כגון(גוף) שאתה לא מצליח ״לנצח״
ופה אתה מרגיש פספוס.
מ ו נ י ט י ןאז אתה צריך לסדר מחדש את הסט של הערכים.
אתה האדם היחיד שהחליט שזה נורא שאין לך גוף של מישהו אחר.
אתה חווה את זה כקטסטרופה, אבל אין שם כמעט כלום.
אתה אדם מאומן, אז תהנה מהתוכן הזה שיצרת, במראה ובכשירות.
לגבי האימונים עצמם, ממש בקצרה, מה ששינה לי את ההבנה לגמרי זה העניין שאתה יכול להוסיף נפח באופן הרבה יותר חופשי מאשר משקל למוט. אז צריך לבנות לעצמך תבנית שבה אתה בונה את השרירים שלך, ותוך כדי זה מוסיף משקלי עבודה. כאילו התהליך מזין את עצמו.
כרגע אני מתקדם יחסית לאט במשקלים אבל עושה המון נפח ביחס למה שהורגלתי אי פעם שזה כמעט לא להתאמן, וללכת הביתה.
לא כזה קל להגיע לאימון יתר מאימוני בילדינג, בטח אם אתה זורק הרבה עבודה על הגב העליון שהוא יצור רעב שלא הולך אח"כ לבגוד בך בדדליפט או משהו. מבחינתי הגב העליון הוא בולען עבודה ואני לא יכול לפחד להגזים איתו, שלא כמו בלחיצות שם אני כן רוצה להתקדם במשקלי עבודה כל שבוע ולכן אסור להגזים.
אז אם אתה לא גדל טוב פשוט תוסיף נפח עבודה.
זה לא הגיוני שאם אתה באמת עושה הכל נכון ויש לך גנטיקה ממוצעת, לא תצליח להגיע למסת שריר גדולה.
ושוב אני אומר לך, אני מגיל אפס הוקסמתי משוורצנגר ושות, וחייתי את החלום בתור נער כל בוקר שקמתי שרירי ולא הצלחתי לעכל שהגשמתי משהו שנראה כ"כ רחוק, ועדיין היו שנים ארוכות שלא התאמנתי, או הזנחתי את הגוף. כי הגעתי לפיק שלי והוא כבר לא ממש עניין אותי.
בשנים האחרונות הדרייב שלי מגיע דווקא בגלל שאני מרשה לעצמי להיראות כמו זבל ואז אני עובד על שינוי. אחרת לא הייתה לי מוטיבציה.
כנראה שמפריע לך שאתה מרגיש מוגבל, מתחת לעניין הספציפי של אימונים, אבל בסהכ זאת מציאות שלנו, מוגבלת מאוד, ועדיין יש כ"כ הרבה ממה ליהנות.
מידי פעם מדבר איתו.. הוא עדיין זוכר את כת ריפטו שהייתה פה עם ביסט וכל השאר 😆כמה ארנונה אתה משלם על הגב הזה? 😱
ולהקשיב לריפטו זה מסוכן כמו שאתה אומר, אבל לא פחות מסוכן להקשיב לו חלקית. הנה דוגמא של אחד מנפגעי ריפטו שעקב אחרי המלצותיו אבל לא שתה 4 ליטר חלב ביום
צפה בקובץ המצורף 64471
אתם צריכים לדבר עם STARDUST ולהצטרף לאגודה שלו - אגודת נפגעי ריפטו
הוא פריק גנטי , לא נושם את האוויר שאנחנו נושמיםלראות תוצאה כזאת של @the Raccoon
גורם לי שוב לשבור תראש
באמת
אולי אני עוד פעם לא עושה תדברים כמו שצריך...
כמובן שאי אפשר להשוות בין אדם לאדם
אבל בונאה אני קורע את עצמי ולא מגיע לקמצוץ מזה.
מה הסוד ?