הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

PCT וHCG

Batman1204

מושעה
362
77
נק' מוניטין:
-125
362
77
משבוע שלישי אני מתחיל להזריק פרנגיל אני לוקח ויאל ריק ומערבב פרנגיל עם מים סטרלים ובנזיל אלכוהול? כמה מזריקים לתוך השריר? מה דחיפות ההזרקה?( כל כמה זמן מקבלים זריקה ). צריך מזרק אינסולין?
500iu זה רשום על המזרק? כמה בעצם כמות של פרנגיל אני צריך בשביל סייקל ראשון ? לשמור במקרר?
שאלה נוספת משבוע 12 שבועיים אחרי הזריקה האחרונה של אנתת , לוקחים 40 טמוקסיפן כל כמה זמן לוקחים ? 40 = שתי כדורים? או כדור?
20= כדור אחד או חצי כדור ?
למה לסייקל ראשון לוקחים אסטר ארוך ולא פרופ שזה אסטר קצר ? נכון שמזריקים יום לא יום כן אבל הבנתי שיש פחות תופעות לוואי.
איזה מזרקים צריך בשביל טסט אנתת ? הבנתי שצריך מזרקים שבאים לבד כל מזרק בעטיפה סטרלית חד פעמי . השאלה איזה ? מה הסוג?
מישהו יכול לפרט טעויות בהזרקה ? למשל איפה לא להזריק, איך מזריקים ולאן, באיזה מקום הכי סטרילי להזריק וכד'.
סליחה על החפירה . האם יש עוד חומר שצריך לקחת ביחד עם טמוקסיפן ?

פרגניל בסייקל ראשון קלאסי של עד 500 מג טסט (יותר מידי בעיניי אבל זה לפעם אחרת) זה פשוט בזבוז של כסף .
שמור את זה לסייקלים מתקדמים יותר .
לעומת זאת תצטייד בai .
חומרים ארוכים עדיפים בגלל שתדירות הזריקות נמוכה יותר ,נותן לך זמן לתרגל קצת לפני שאתה עובר להזריק פרופ' כל יומיים או אייס כל יום.

פתחו פה לפחות 10 אשכולות על איך לערבב פרגניל עם מים בקטריוסטטים. תשתמש בשורת חיפוש זה יקל לך על החיים. דבר נוסף, אין פה כלל אצבע ללכת לפיו. אתה יכול ללכת על טמוקסיפן + כלומיד או רק על אחד מהם. יש אנשים שכלומיד גורם להם להרגיש חרא, יש אנשים שטמוקסיפן גורם להם להרגיש חרא. אולי אתה אחד מהם ואולי לא. אתה לא תדע עד שלא תנסה.
אני תכף מתחיל pct אחריי סייקל ראשון של 420 מג טסט ואני אשתמש רק בטמוקסיפן. לפעם הבאה אני כבר אדע האם זו הדרך הנכונה עבורי או לא. קח בחשבון שהרעיון הוא להפציץ את עצמך בכמה שפחות ״תרופות״ גם במהלך ה pct אז אם אפשר להתסדר נניח רק עם פרגניל וטמוקסי, למה לא?

לא ענו לי פה על אף שאלה.
עוד אנשים?

אמרתי לך שתעשה בפורום חיפוש, יש תשובות להכל.
אתה רוצה שיגישו לך הכל על מגש. אם אתה חושב על שימוש בסטרואידים המינימום שאתה יכול לעשות זה לקרוא ולחקור וללמוד עד כמה שניתן. תתחיל בזה.

יש לך את כל המידע הזה בפורום או באינטרנט
קשה להתייחס לזה ברצינות ,כל כך הרבה שאלות ,נראה כאילו כתבת את זה תוך כדי התקף חרדה .

תשמע אני משתדל להיות רציני פה בפורום לרוב, אבל שברת אותי מצחוק עם ההתקף חרדה... קבל מוניטין !

• פותח/ת השרשור
אמרתי לך שתעשה בפורום חיפוש, יש תשובות להכל.
אתה רוצה שיגישו לך הכל על מגש. אם אתה חושב על שימוש בסטרואידים המינימום שאתה יכול לעשות זה לקרוא ולחקור וללמוד עד כמה שניתן. תתחיל בזה.

כלומיד: משבוע 12
100 מג כלומיד כל יום שבועיים.
50 מג כלומיד כל יום שבועיים .
טמוקסיפן:
40 מג טמוקסיפן כל יום שבועיים.
20 מג טמוקסיפן כל יום שבועיים.
יוצא : שבועיים: 100/40 100/40
ושבועיים אחרונים: 50/20 50/20

כמה חפיסות זה יוצא?
פתחו פה לפחות 10 אשכולות על איך לערבב פרגניל עם מים בקטריוסטטים. תשתמש בשורת חיפוש זה יקל לך על החיים. דבר נוסף, אין פה כלל אצבע ללכת לפיו. אתה יכול ללכת על טמוקסיפן + כלומיד או רק על אחד מהם. יש אנשים שכלומיד גורם להם להרגיש חרא, יש אנשים שטמוקסיפן גורם להם להרגיש חרא. אולי אתה אחד מהם ואולי לא. אתה לא תדע עד שלא תנסה.
אני תכף מתחיל pct אחריי סייקל ראשון של 420 מג טסט ואני אשתמש רק בטמוקסיפן. לפעם הבאה אני כבר אדע האם זו הדרך הנכונה עבורי או לא. קח בחשבון שהרעיון הוא להפציץ את עצמך בכמה שפחות ״תרופות״ גם במהלך ה pct אז אם אפשר להתסדר נניח רק עם פרגניל וטמוקסי, למה לא?

זו לא הדרך הנכונה כי טמוקסיפן מונע תופעות לוואי של אסטרוגן.
וכלומיד זה כדי שהאשכים יחזרו לייצר טסט טבעי.
בכל מקרה רשום איך להזריק, רשום איך לערבב פרנגיל. אבל זה עדיין לא ברור לי אני צריך לראות את זה בעניים ולנסות בעצמי. צירפתי קובץ על כלומיד וזה ממש עזר לי להבין מה ההבדל ולמה חייב את שניהם וגם רשום בנעוץ שאסור לוותר על אף אחד מהם.

קבצים מצורפים

• Screenshot_2021-02-08-16-59-48-827_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-02-08-16-59-48-827_com.android.chrome.jpg
    KB 184 · צפיות: 32
כמה חפיסות זה יוצא?

כלומיד אין לי שמץ.
טמוקסיפן לפי הפרוטוקול שרשמת זה 2 חפיסות (אם הולכים לפי טמוקסי של טבע, לא מכיר חברות UG).

ולמה חייב את שניהם וגם רשום בנעוץ שאסור לוותר על אף אחד מהם.
אתה לא חייב את שניהם. הפרוטוקול הזה מחמיר מאוד לסייקל ראשון והוא נועד ללכת ״על בטוח״. כתבתי לך שיש אנשים שמגיבים רע מאוד לכלומיד נניח, אז מה ההיגיון לקחת תרופה שלא נועדה לשימושך כשהיא עושה לך רע? בנוסף אין פרוטוקל אחד ויחיד שהוא נכון. חלק ישתמשו בפרגניל תוך כדי הסייקל, חלק לפניי ה pct וחלק כלל לא יעשו שימוש בפרגניל בסייקל שכזה (400-500 מג טסט).

• פותח/ת השרשור
בחבילה יש 10 כדורים של 50 מג

בחבילה יש 30 כדורים של 20 מג

בהצלחה בחישוב

טמוקסיפן חבילה וחצי .
כלומיד 5-6 חבילות .
כלומיד אין לי שמץ.
טמוקסיפן לפי הפרוטוקול שרשמת זה 2 חפיסות (אם הולכים לפי טמוקסי של טבע, לא מכיר חברות UG).

אתה לא חייב את שניהם. הפרוטוקול הזה מחמיר מאוד לסייקל ראשון והוא נועד ללכת ״על בטוח״. כתבתי לך שיש אנשים שמגיבים רע מאוד לכלומיד נניח, אז מה ההיגיון לקחת תרופה שלא נועדה לשימושך כשהיא עושה לך רע? בנוסף אין פרוטוקל אחד ויחיד שהוא נכון. חלק ישתמשו בפרגניל תוך כדי הסייקל, חלק לפניי ה pct וחלק כלל לא יעשו שימוש בפרגניל בסייקל שכזה (400-500 מג טסט).
אז למה יש כל כך הרבה אשכולות של סייקלים פח ובסוף ההמלצה היא לקחת פרנגיל בסוף הסייקל (בגלל שהוא לא לקח במהלך הסייקל) ובכמויות גבוהות יותר. חוץ מזה עדיף ללכת על בטוח מאשר להדפק אחר כך .

חוץ מזה עדיף ללכת על בטוח מאשר להדפק אחר כך .

כשאתה אומר ״על בטוח״ אתה מתכוון לקחת 3 תרופות שכלל לא נועדו לשימוש עבורך או עבורי. לי זה לא נשמע בטוח כלל. אם אתה יכול להתאושש ללא פרגניל וכלומיד (נניח) למה שתיקח אותם?
הבדיקות שאני עשיתי (ואני לא אומר שאני איזה חכם גדול) הובילו אותי למסקנה שיש סיכוי טוב שאתאושש היטב מסייקל 400 מ״ג טסט׳ גם ללא פרגניל. אתה תעשה את הבדיקות שלך ותסיק את המסקנות שלך. רק אומר שוב, אל תיקח את הפרוטוקול בפורום ככלל אצבע.

תשמע אני משתדל להיות רציני פה בפורום לרוב, אבל שברת אותי מצחוק עם ההתקף חרדה... קבל מוניטין !

אני גם משתדל להיות רציני כמה שאפשר 😃
פשוט עייף מאנשים ,אני חקרתי שש שנים על חומרים לפני שעשיתי סייקל בגיל 31 ועדיין עשיתי כמה טעויות על הדרך ,הוא מגיע לפה בלי לעשות שיעורי בית מקבל טיפים ועוד מתחכם.
כשאתה אומר ״על בטוח״ אתה מתכוון לקחת 3 תרופות שכלל לא נועדו לשימוש עבורך או עבורי. לי זה לא נשמע בטוח כלל. אם אתה יכול להתאושש ללא פרגניל וכלומיד (נניח) למה שתיקח אותם?
הבדיקות שאני עשיתי (ואני לא אומר שאני איזה חכם גדול) הובילו אותי למסקנה שיש סיכוי טוב שאתאושש היטב מסייקל 400 מ״ג טסט׳ גם ללא פרגניל. אתה תעשה את הבדיקות שלך ותסיק את המסקנות שלך. רק אומר שוב, אל תיקח את הפרוטוקול בפורום ככלל אצבע.

אני בעד ש @frozen@Pharmacist יעשו ריענון דחוף לכל הנעוצים פה יש שם מלא שיט לא עדכני ומטעה.
ואני אתחיל ואתרום את שלי ,חצי גרם טסט בשבוע זה לא מינון מתחילים ודי עם השטות הזאת.
250-500 בשבוע בין אתה מתחיל או כריס במסטד זה לא משנה ,מי שאומר לכם אחרת הוא דביל או דילר ולרוב זה מגיע ביחד לצערנו.
טסט זה בסיס וטסט הורמון מלוכלך ופרימיטיבי less is more .

• פותח/ת השרשור
פשוט עייף מאנשים ,אני חקרתי שש שנים על חומרים לפני שעשיתי סייקל בגיל 31 ועדיין עשיתי כמה טעויות על הדרך ,הוא מגיע לפה בלי לעשות שיעורי בית מקבל טיפים ועוד מתחכם.

אני בעד ש @frozen@Pharmacist יעשו ריענון דחוף לכל הנעוצים פה יש שם מלא שיט לא עדכני ומטעה.
ואני אתחיל ואתרום את שלי ,חצי גרם טסט בשבוע זה לא מינון מתחילים ודי עם השטות הזאת.
250-500 בשבוע בין אתה מתחיל או כריס במסטד זה לא משנה ,מי שאומר לכם אחרת הוא דביל או דילר ולרוב זה מגיע ביחד לצערנו.

מה קשור מתחכם , אתה מסכים איתי שאי אפשר ללמוד נהיגה רק אם עברת תאוריה ? לגיטימי שלא יהיה לי ברור איך מערבבים פרגניל במים בקטריוסטטים, או איך לשאוב מויאל , איך להזריק וכ'ד זה אפילו לא קשור לסטרואידים זה דברים שאם לא היית חובש בצבא או שאתה אדם נורמטיבי אין סיבה שתדע לעשות את זה. לא הבנתי מה אתה עושה בפורום אם מעצבן אותך שאנשים שואלים שאלות לזה זה נועד . אם לא בא לך לענות אתה לא חייב לענות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית