הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תיבול מעניין לחזה עוף?

לחתוך חזה עוף לרצועות, לשים בקערה, על זה כף וחצי של ברביקיו ( כ 30 קלוריות לכל התוהים) לערבב טוב טוב (מומלץ עם כפפה למניעת ריחות בידיים) ולמחבת

לא צריך יותר מזה והחזה עוף סוף סוף טעים למאכל.

• פותח/ת השרשור
לחתוך חזה עוף לרצועות, לשים בקערה, על זה כף וחצי של ברביקיו ( כ 30 קלוריות לכל התוהים) לערבב טוב טוב (מומלץ עם כפפה למניעת ריחות בידיים) ולמחבת

לא צריך יותר מזה והחזה עוף סוף סוף טעים למאכל.

דווקא ברביקיו אין לי. אקנה להבא, טריאקי וכאלה תופס?

אפשר ברביקיו כמו שאמרו, אם אתה אוכל גם אורז בארוחה אתה יכול לחתוך את החזה עוף לרצועות ולהקפיץ אותו עם סויה או טריאקי כף סויה (5 קלוריות אבל תלוי בסויה, כף טריאקי פחות מ30 קלוריות) ואם אתה בכלל רוצה "להתפנק" אתה יכול להוסיף גם טיפה שעועית ירוקה וירקות

אני משאיר את החזה עוף במרנידה של סויה וצ'ילי. ואז לפני האפייה אני מתבל במלח, פלפל, אבקת שום, תיבול איטלקי, פפריקה/גריל עוף וטיפה קינמון.

• פותח/ת השרשור
אפשר ברביקיו כמו שאמרו, אם אתה אוכל גם אורז בארוחה אתה יכול לחתוך את החזה עוף לרצועות ולהקפיץ אותו עם סויה או טריאקי כף סויה (5 קלוריות אבל תלוי בסויה, כף טריאקי פחות מ30 קלוריות) ואם אתה בכלל רוצה "להתפנק" אתה יכול להוסיף גם טיפה שעועית ירוקה וירקות

באמת אוכל היום עם אורז, תודה על הרעיון!

אם נמאס לך אתה יכול לקנות חזה טחון, לשים ביצה על כל חצי קילו, תבלינים בנאליים לפי הטעם, בצל קצוץ, אפשר גם שום ועשבי תיבול אם אוהב, לגלגל קציצות ולתנור.
זה יצא ממש רך ונעים לאכילה, אפשר גם להקפיא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית