המלצה להגדלת הידיים

• פותח/ת השרשור Yoti
  • פורסם בתאריך

Yoti

משתמש מתחיל
134
14
נק' מוניטין:
127
134
14
מה קורה רציתי לשאול כאן בפורום הזה מה באמת מומלץ להוסיף כדי לתת עוד דגש לידיים אצלי ידיים זה השריר הכי חלש מה אני צריך להוסיף כדי להגדיל ולתת עוד גודל

• פותח/ת השרשור
אוקי אז אני אגיד ככה התכנית אימון שלי הולכת מצוין.
והחזה הגב הכתפיים והרגליים נראים מצויין אבל דווקא ביידים הם השריר החלש שלי שהכי קשה לי לפתח אני עושה תרגילים מורכבים וגם מבודדים
בנוסף גם למה יש כאלו שמתאמנים חצי ממני ולא שמים דגש כמו שאני שם על התזונה השינה האימונים אני עושה הכל מקפיד לעלות משקלים והכל אבל עדיין יותר קשה לי לגדול יותר מאחרים

אוקי אז אני אגיד ככה התכנית אימון שלי הולכת מצוין.
והחזה הגב הכתפיים והרגליים נראים מצויין אבל דווקא ביידים הם השריר החלש שלי שהכי קשה לי לפתח אני עושה תרגילים מורכבים וגם מבודדים
בנוסף גם למה יש כאלו שמתאמנים חצי ממני ולא שמים דגש כמו שאני שם על התזונה השינה האימונים אני עושה הכל מקפיד לעלות משקלים והכל אבל עדיין יותר קשה לי לגדול יותר מאחרים

כשאמרתי פרטים אלייך התכוונת דברים כמו
גיל, משקל, גובה, ותק אימונים, פיצול אימון, תוכנית אימון, היקפים / א.ש (אם יש), מסה / חיטוב, מטרה?

ולא זה שהחזה שלך יותר גדול מהידיים.

• פותח/ת השרשור
גיל 17 משקל 66.5 ותק אימונים מתאמן הרבה זמן שנה וחצי בערך אימון a b עליון תחתון ארבע פעמים בשבוע מסה כרגע
תרגילים עושה מקבילים ובנץ בשיפוע לחזה מתח וחתירות לגב חשוב לציין שכל אלו מתבצעים בסופר סט מאחד לשני אחרי זה כתפיים לחיצת כתפיים הרחקת כתפיים פייס פולס יד אחורית שני תרגילים אחד פשיטה מאחורי הראש ואחד פשיטה רגילה לא יודע תשמות שלהם בסופר סט ובסוף ארבע סטים ליד קדמית משני תרגילים שניים מכפיפת מרפק ושתיים כפיפה באחיזה הפוכה עם מוט

גיל 17 משקל 66.5 ותק אימונים מתאמן הרבה זמן שנה וחצי בערך אימון a b עליון תחתון ארבע פעמים בשבוע מסה כרגע
תרגילים עושה מקבילים ובנץ בשיפוע לחזה מתח וחתירות לגב חשוב לציין שכל אלו מתבצעים בסופר סט מאחד לשני אחרי זה כתפיים לחיצת כתפיים הרחקת כתפיים פייס פולס יד אחורית שני תרגילים אחד פשיטה מאחורי הראש ואחד פשיטה רגילה לא יודע תשמות שלהם בסופר סט ובסוף ארבע סטים ליד קדמית משני תרגילים שניים מכפיפת מרפק ושתיים כפיפה באחיזה הפוכה עם מוט

פשי איזה רשימת תרגילים מה הבעיה לרשום שם תרגיל פלוס כמה סטים וחזרות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית