הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלן

Batman1204

מושעה
362
77
נק' מוניטין:
-125
362
77
מספר שאלות:

האם אפשר להשתמש בקלן לפי המינון שבנעוץ מ40-120 לגבר במשך שבועיים לאחר סייקל ראשון?
אם כן מתי? לאחר הpct או במהלכו?
האם ניתן להשתמש בקלן באחוז שומן גבוהה זאת אומרת אם הוא יעבוד בכלל על אחוז שומן 14-15% ?
האם אני חייב להיות בגרעון קלורי כאשר אני משתמש בקלן ? (נכון שבגרעון קלורי יורדים במשקל, אבל יש גם הרכב הגוף) אני יכול להשאר באותו משקל אבל לשנות את הרכב הגוף (נוזלים, שומנים,שריר).
וסתם שאלה לא קשורה:
איזה ויטמנים צריך לקחת בסייקל ראשון ? אבץ, מגנזיום וויטמין D ?

קלן יעבוד בכל אחוז שומן ,רצוי לשמור אותו לפוש האחרון של סייקל חיטוב .
אחרי סייקל זה נחמד אף פעם לא מצאתי את הטעם.
קלן לא מאבד אפקטיביות אחרי שבועיים והכי חשוב לא צריך כל כך הרבה אתה יכול להתחיל מחצי כדור אפילו ולהעלות כל ארבעה ימים עוד חצי כדור עד שתגיע ל60-80 לכל היותר ,120 זה המון סתם יתן לך יותר רעידות וחרדות ותגמור שטוח כמו a4.

• פותח/ת השרשור
קלן יעבוד בכל אחוז שומן ,רצוי לשמור אותו לפוש האחרון של סייקל חיטוב .
אחרי סייקל זה נחמד אף פעם לא מצאתי את הטעם.
קלן לא מאבד אפקטיביות אחרי שבועיים והכי חשוב לא צריך כל כך הרבה אתה יכול להתחיל מחצי כדור אפילו ולהעלות כל ארבעה ימים עוד חצי כדור עד שתגיע ל60-80 לכל היותר ,120 זה המון סתם יתן לך יותר רעידות וחרדות ותגמור שטוח כמו a4.

אבל ההמלצה בנעוץ לקחת רק שבועיים כי זה מנוון את הרצפטורים מסוג בטה במוח וצריך לתת להם להתאושש. וההתאוששות כאורך הסייקל.
אם אני לא במאזן קלורי שלילי הקלן לא עובד ?

אבל ההמלצה בנעוץ לקחת רק שבועיים כי זה מנוון את הרצפטורים מסוג בטה במוח וצריך לתת להם להתאושש. וההתאוששות כאורך הסייקל.
אם אני לא במאזן קלורי שלילי הקלן לא עובד ?

בהמלצות האלה כתוב מלא שטויות ,שבועיים זה לא מספיק זמן לנוון כלום .
עשיתי קלן גם לשלושה חודשים על מינון של 80 לא ממליץ בכלל אבל סתם דוגמא לכמה זה לא משמעותי .
אתה יכול להשיג קטיטופן ,בעיניי חרטא.
אם לא תיהיה בגרעון לא תמקסם את הפוטנציאל .

• פותח/ת השרשור
בהמלצות האלה כתוב מלא שטויות ,שבועיים זה לא מספיק זמן לנוון כלום .
עשיתי קלן גם לשלושה חודשים על מינון של 80 לא ממליץ בכלל אבל סתם דוגמא לכמה זה לא משמעותי .
אתה יכול להשיג קטיטופן ,בעיניי חרטא.
אם לא תיהיה בגרעון לא תמקסם את הפוטנציאל .
אז שורה תחתונה אפשר לרדת באחוזי שומן גם במסה זה נשמע לא הגיוני

א. אתה כבר לא טבעי נשמה שלי
החוקים האלה לא חלים עלייך ,אתה יכול להעלות שריר ולרדת בשומן במקביל (עד גבול מסויים אבל סייקל ראשון ? אתה תעוף)
ב.איפה כתבתי את זה ?

• פותח/ת השרשור
א. אתה כבר לא טבעי נשמה שלי
החוקים האלה לא חלים עלייך ,אתה יכול להעלות שריר ולרדת בשומן במקביל (עד גבול מסויים אבל סייקל ראשון ? אתה תעוף)
ב.איפה כתבתי את זה ?

אז איפה אתה ממליץ לשלב את הקלן בPCT או במהלך הסייקל ? או אחרי pct . מעדיף להיות על כמה שפחות חומרים במכה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית