הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשך ימין הסתובב???

• פותח/ת השרשור hehhd
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

hehhd

משתמש מתחיל
11
2
נק' מוניטין:
2
11
2
ביום שני האחרון שיחקתי כדורסל ואז הרגשתי כאב באזור היותר תחתון של הבטן לכיוון האגן, ביום רביעי האחרון הכאב עבר, קראתי על התופעה והבנתי שיכול להיות שהיה לי סיבוב בביצה חשוב לציין שהכאב הורגש גם באשך אבל הכאב באופן כללי לא היה כלכך חזק הוא היה פשוט של הרגשה לא נעימה.

השאלה שלי היא האם לפנות לרופא לגבי הכאבים שכבר חלפו??
דרך אגב שמתי לב שאם אני נוגע קצת באשך ימין זה טיפה כואב...
מה לעשות????

יש לי היכרות עם הנושא. אל תבזבז זמן ולך לרופא. אם זה באמת מה שקרה אתה יכול להיות עקר. אם הייתי אתה הייתי קם עכשיו עוזב הכל והולך לביקורופא/מיון. כל דקה יכולה להיות פה קריטית

יש לי היכרות עם הנושא. אל תבזבז זמן ולך לרופא. אם זה באמת מה שקרה אתה יכול להיות עקר. אם הייתי אתה הייתי קם עכשיו עוזב הכל והולך לביקורופא/מיון. כל דקה יכולה להיות פה קריטית

גם לך הסתובב האשך?

גם לך הסתובב האשך?
היה לי חשד לזה ב2009. איחרתי לחתונה של דוד שלי בגלל זה. רציני לגמרי. אין יותר כיף בתור ילד בן 14 מזה שביום אחד 7 רופאים שונים בוחנים לך את הזין והביצים ליד אבא

• פותח/ת השרשור
היה לי חשד לזה ב2009. איחרתי לחתונה של דוד שלי בגלל זה. רציני לגמרי. אין יותר כיף בתור ילד בן 14 מזה שביום אחד 7 רופאים שונים בוחנים לך את הזין והביצים ליד אבא
אשמח שתסביר איזה כאבים היו לך בדיוק בבקשה באיזה איזורים ורמת כאב....
גם לך הסתובב האשך?
סתם שאלה אם מורידים תאשך הביצה נשארת שאלה לידע

אשמח שתסביר איזה כאבים היו לך בדיוק בבקשה באיזה איזורים ורמת כאב....

סתם שאלה אם מורידים תאשך הביצה נשארת שאלה לידע
כאבים בביצה הימנית. זה היה לפני 12 שנה ככה שקשה לי לזכור בשביל לתאר לך את אופי הכאב, אבל זה היה כאב חזק מאד שלא היה אפשר להתעלם ממנו.

מה זה השאלות המפגרות האלה? לך לרופא דחוף.
תסביב אשך זה כאב שאמור להחמיר עם הזמן כך שלא הייתי מבזבז זמן, בגדול זה אומר שאספקת הדם לאשך נחסמת וככל שהזמן עובר האשך מאבד את ה"חמצן" שלו ופשוט מת. עדיף ללכת ולשמוע שזה כלום מאשר להסתכן.
אתה באמת רוצה שמישהו פה יאבחן אותך דרך האינטרנט? ועוד אנשים שהם לא רופאים? לך לרופא בהקדם.

היה לי חבר בחטיבה שעבר כריתת אשך בגלל תופעה של 'היפוך אשך'...
מאז אני בטראומה... ברצינות.
גם יצא לי לראות גבר עם שק אשכים עם ביצה אחת.. וזה נראה מוזר ביותר 😳

כואב לי האשכים מלקרוא את כל זה. ברצינות.
מה נטרק עם אנשים? דבר ראשון הם פונים לפורום ספורט על בעיה רפואית.
והם גם מתעלמים מהעיצות שהם מקבלים.

אחד עובר דירה, השני שבר עצם, השלישי לא משיג בחורה, והנה תסבוך אשך.

אני לא מפסיק להיות מופתע.

אולי אפתח נושא איזה צבע גרביים לקנות, וכמובן, בדומה לכל הפוסטרים המפגרים האלו, אני גם לא אשתף תמונות. תצטרכו לבחור מספר 1 או 2.

ולא תגיד שזה משתמשים וותיקים. אנשים אשכרה פותחים משתמש כדי לזיי** את השכל עם אשך בתסביך.

מה נקבע בסוף? ישר הלכת לרופא?
ישר הלכתי לרופא ובסוף היה בסדר. יש ל50% מהגברים איזה בליטה בביצה שנשארה באבולוציה והיא מיותרת ולפעמים גורמת לכאבים (כמו אפנדציט) וזה מה שגרם לכאב.

כואב לי האשכים מלקרוא את כל זה. ברצינות.
מה נטרק עם אנשים? דבר ראשון הם פונים לפורום ספורט על בעיה רפואית.
והם גם מתעלמים מהעיצות שהם מקבלים.

אחד עובר דירה, השני שבר עצם, השלישי לא משיג בחורה, והנה תסבוך אשך.

אני לא מפסיק להיות מופתע.

אולי אפתח נושא איזה צבע גרביים לקנות, וכמובן, בדומה לכל הפוסטרים המפגרים האלו, אני גם לא אשתף תמונות. תצטרכו לבחור מספר 1 או 2.

ולא תגיד שזה משתמשים וותיקים. אנשים אשכרה פותחים משתמש כדי לזיי** את השכל עם אשך בתסביך.
מידי פעם מגיעים לפורום טרולים.. עושה קצת עניין..

קבצים מצורפים

• 16131153701275409217908233155940.jpg
    16131153701275409217908233155940.jpg
    KB 94.1 · צפיות: 31
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית