אדם כמו בן גביר יכול לעשות מאוד טוב למערכת .אני יודע...
חושש מזה שהוא יעבור את אחוז החסימה!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אדם כמו בן גביר יכול לעשות מאוד טוב למערכת .אני יודע...
חושש מזה שהוא יעבור את אחוז החסימה!
יש מישהו שאתה מאמין שיכול לטפל בבאלגן שהולך בדרום ? לא מכליל אבל כל הנושא של הבדואים, ולדוגמא הנושא של הסודנים בת"א או בכלל.כגון?
אשמח לשמוע.
מזה משיחי ? מזה הומופוב ? ומזה שונא זרים ?אני מאוד מוטרד מזה שהוא משיחי, הומופוב,שונא זרים..
וזה שהוא רוצה להעביר חוק חסינות לנתניהו.
אני חושב שאתה צריך לחקור למה הם עושים את זהאבל ברגע שזה הופך להיות מקור לגאווה ותראו אותי ותהלוכות זה כבר יהיה משהו שיצאו נגד , כמו תהלוכה של מחללי שבת חלילה או של אנשים שהם מתעצבנים וכועסים כל דבר שהוא נוגד את התורה .
אני חושב שאם תפרט אני יוכל להגיב 😃 לחקור את מה ? ואם אתה יודע משהו שאני לא אז תחכים אותי במקום לשלוח אותי לעשות מחקרים . הכי קל לזרוק אתה מדבר שטויות/לבטל את הדברים שהאחר אומר בלי לנמק...אני חושב שאתה צריך לחקור למה הם עושים את זה
במקום לדבר שטויות.
תחקור למה הם עושים את מצעד הגאווה אין לזה שום קשר לדת או ללעג לדת אני גם דיי בטוח שהם קבוצות של דתיים שהולכים עם טלית ושלמים ען הזהות שלהם.אני חושב שאם תפרט אני יוכל להגיב 😃 לחקור את מה ? ואם אתה יודע משהו שאני לא אז תחכים אותי במקום לשלוח אותי לעשות מחקרים . הכי קל לזרוק אתה מדבר שטויות/לבטל את הדברים שהאחר אומר בלי לנמק...
לא הצלחתי להבין , אדם שהוא הומו למה הוא צריך לצאת לעשות מצעד גאווה ברחוב ? אני לא אומר לו להסתיר את זה , אני לא אומר לו לא להיות כזה , שיעשה מה שבא לו זה עניין שלו , אבל למה לעשות מצעדים ברחוב? וזה לא אומר שאדם נגד מצעד הוא הומופוב , זה גם לא תורם לקהילה שלהם וסתם מזיק להם .תחקור למה הם עושים את מצעד הגאווה אין לזה שום קשר לדת או ללעג לדת אני גם דיי בטוח שהם קבוצות של דתיים שהולכים עם טלית ושלמים ען הזהות שלהם.
זה כמו שאני יגיד לך למה אתה הולך עם כיפה בניו יורק? או חוגג בפומבי את החגים שלך , הרי אתה מהלך עם הזהות שלך לא? אל תפלא אך כך יצאו נגדך אנשים ויגידו לך לעשות את זה בבית שלך. (וכן שמעתי טיעונים אנטישמים כאלו בארצות הברית והם שווים ערך לטיעונים שלך)
מצעד הגאווהא הצלחתי להבין , אדם שהוא הומו למה הוא צריך לצאת לעשות מצעד גאווה ברחוב ? אני לא אומר לו להסתיר את זה , אני לא אומר לו לא להיות כזה , שיעשה מה שבא לו זה עניין שלו , אבל למה לעשות מצעדים ברחוב? וזה לא אומר שאדם נגד מצעד הוא הומופוב , זה גם לא תורם לקהילה שלהם וסתם מזיק להם .
הרי זה נחשב לדבר טבעי ורגיל אז ממתי עושים על דבר טבעי ורגיל מצעדים ברחוב ? שכל אחד יחיה את החיים שלו , אי אפשר להגיד לבנאדם מה לעשות , אבל לבוא לעשות מצעדים ברחוב לדעתי זה דבר לא ראוי לא משנה מה סיבת המצעד דרך אגב , גם אם יחליטו לעשות מצעד של גבר ואישה לא נשואים / נשואים שלא שומרים טהרה / מחללי שבת / אנשים שכועסים / לא יודע מה , שיעשו מה שהם רוצים בתוך המחשבות שלהם ובחיים שלהם במצעדים אין צורך וזה סתם מפלג
ויש היום מישהו שמתבייש לצאת מהארון ? ואם כן מצעד הגאווה זה מה שעוזר לו ? מזה עניין של הציבור למה אתה או מישהו אחר נמשך ?מצעד הגאווה
מכוון שהפעולה הפשוטה של לעשות גוגל מאוד קשה לך עשיתי את זה בשבליך
והנה ציטוט נחמד שאולי יסביר
כוונת הגאווה אותה מפגינה הקהילה באמצעות המצעד היא לשדר לכלל הציבור מספר מסרים:
ובכללי הם קצת מוחים על פשעי השנאה שיש כלפיהם והעובדה שלא נותנים להם את הזכות הבסיסית להתחתן או ליצור משפחה.
- השוני בנטייה המינית או בזהות המגדרית איננו חיסרון או בושה.
- עידוד יציאה מהארון והצהרה על כך שאלו הבוחרים לחיות מחוץ לארון, על אף הקשיים הכרוכים בכך, ראויים להתגאות בבחירתם.
- קריאה להשגת שוויון זכויות מלא לכולם בחוק ובפועל, ללא תלות בנטייה המינית או בזהות המגדרית.
מציע בכלל לקרוא על היסטוריה של המצעד ולמה הוא בכלל התחיל.
ושוב אני יכול להחליף את כול מה שאמרתה ביהודים אז כנראה שאסור לך לחבוש כיפה או לחגוג את שמחת התורה אין מה לעשות,זה מפלג.
אתה פאקניג רציני? ברור שכן זה שאתה לא רואה את זה לא הופך את זה ללא נכון.ויש היום מישהו שמתבייש לצאת מהארון ? ואם כן מצעד הגאווה זה מה שעוזר לו ? מזה עניין של הציבור למה אתה או מישהו אחר נמשך ?
היום זמר / זמרת או שחקן או מישהו בעבודה מתבייש בזה ? על מה אתה מדבר ? אם עוד כמה שנים יעשו מצעד לכאלה שנמשכים לנמוכים / גבוהים , רזים / שמנים . בהירים / כהים , שיער שחור / ג'נג' . גם תצדיק מצעד כזה ?
לדעתי זה לא ראוי ואין סיבה לדבר , אם יש אפליה ומרגישים שמקבלים יחס לא ראוי , זה אמור לעבור בחקיקה כלשהי ואמור להיות שיח ציבורי אבל מה קשור מצעד ? לא רואה סיבה הגיונית , אבל שוב פעם זה דיון אחד אני רק בא להדגיש שזה שאומר שהוא לא רואה סיבה הגיונית או שהוא נגד מצעד גאווה לא הופך את אותו אדם להומופוב , וזה טעות קריטית שקורה אצל הרבה אנשים ששומעים אנשים שהם נגד המצעד , הם נגד המצעד לא נגד ובטח לא שונאים אנשים שיש להם משיכה לגבר/אישה/צפרדע זה עניין שלהם .
שמע אתה לא כלכך מכיר אותי , אני חלק במדינה שאני לא מכיר ולא חוויתי והייתי לצערי ולשמחתי . כמעט כל סוגי האוכלסיות שאתה יכול לדמיין .אתה פאקניג רציני? ברור שכן זה שאתה לא רואה את זה לא הופך את זה ללא נכון.
ואיך זה אמור לעבור בחיקקה אם אין מודעות לכך?
אתה בחיים שלך לא שמעתה מישהו קורא למישהו הומו בתור קללה? אוכל בתחת? מתנחגל?
הפרזה שלך למצעד כול כך מגוחכת שקשה לי להתייחס אליה ברצינות .
ואם המצעד בא להגביר את המודעות ואת הרגשה של קבלה עצמית בקבלה אז מה הבעיה פה?
ואחלה אחי חוזרים להשוואה אנשים שאומרים לך לא לשים כיפה או להתפלל או לעשות בית כנסת בשכונה שלהם בניו יורק הם לא אנטישמים מה פתאום .אני חושב שהבעיה היא שאתה גר באיזה מין בועה וחסר לך ידע בסיסי על העולם שבחוץ מציע לך לחקור את הדברים האלו באמת
אתה מראה חוסר הבנה ובורות של מישהו שלא גר במדינה להגידשמע אתה לא כלכך מכיר אותי , אני חלק במדינה שאני לא מכיר ולא חוויתי והייתי לצערי ולשמחתי . כמעט כל סוגי האוכלסיות שאתה יכול לדמיין .
עוד הפעם כיפה זה פריט לבוש , בית כנסת זה משהו שעושים בתוך מבנה . לא חושב שזאת השוואה נכונה , בכל מיקרה אני רק אומר לך שאל תחשוב שכל אדם שהוא נגד מצעד הגאווה הוא הומופוב .
אין לי בעיה שתלך עם חולצה בצבעים של מצעד הגאווה , כל עוד אתה עושה לעצמך ולא סוגר רחובות ועושה מצעדים עניין שלך .אתה מראה חוסר הבנה ובורות של מישהו שלא גר במדינה להגיד
''מי מתייבש בזהות המינית שלו?'' סלח אבל זה פשוט טיפשי. יש לך עד היום אנשים מהקהילה הגאה שנרצחים אגב הזהות שלהם ועוד יותר שחוו התעללות בגלל הזהות שלהם. אני לא יודע באיזה עולם אתה חי בו אבל מת להיות בתוכו במקום האחד הזה.
השוואה מצוינת זה חלק מין הזהות שלך אתה מבטא את עצמך בזכותה ובזכות בית הכנסת תגיד למה אתה צריך לצאת ולנופף את הזהות שלך מול העיינים שלי?
אבל סוגרים לי גם רחובות בגלל שמחת תורה ופורים?אין לי בעיה שתלך עם חולצה בצבעים של מצעד הגאווה , כל עוד אתה עושה לעצמך ולא סוגר רחובות ועושה מצעדים עניין שלך .
אם אתה לא קשר בין זה שיש פעולות כמו המצעד שאמורים לעודד סבלנות וקבלה אז לי מה להגיד.ואישית אני הותקפתי מילולית עקב הזהות שלי כאדם חרדי לא פעם ולא פעמיים , מאמין שיש גם אנשים שהותקפו מהמגזר הערבי על זהותם , ויכול להיות שמאוד כמה מגזרים .
אתה יודע כמה פעמים ראיתי בעיניים שלי בזמן האחרון שיש כל ריב קטן על הכביש בין חרדי לחילוני זה הופך לקללה של מפיץ מחלות וכדו ? או טפיל משתמט וכדו' . לא רואה בזה הקשר למצעדים ובמידה ויהיה מצעדים , לא חושב שמי שיהיה נגד המצעד זה הופך אותו לאנטי חרדים
בוא נתחיל מזה שלך יש את כל הזכויות בניגוד לגיי מוצהר שרוצה להתחתן, להביא ילדים או לאמץ. יש עוד כל מיני הטבות לאנשים נשואים שלא ניכנס אליהם.אין לי בעיה שתלך עם חולצה בצבעים של מצעד הגאווה , כל עוד אתה עושה לעצמך ולא סוגר רחובות ועושה מצעדים עניין שלך .
ואישית אני הותקפתי מילולית עקב הזהות שלי כאדם חרדי לא פעם ולא פעמיים , מאמין שיש גם אנשים שהותקפו מהמגזר הערבי על זהותם , ויכול להיות שמאוד כמה מגזרים .
אתה יודע כמה פעמים ראיתי בעיניים שלי בזמן האחרון שיש כל ריב קטן על הכביש בין חרדי לחילוני זה הופך לקללה של מפיץ מחלות וכדו ? או טפיל משתמט וכדו' . לא רואה בזה הקשר למצעדים ובמידה ויהיה מצעדים , לא חושב שמי שיהיה נגד המצעד זה הופך אותו לאנטי חרדים
זה איזור ציבורי עם צורך של רבים שלא מפריע לתושבים כשזה בתוך חלל סגור .אבל סוגרים לי גם רחובות בגלל שמחת תורה ופורים?
למה?
ודרך אגב סוגרים את הרחובות כי יש פחד למפגע כמו זה:
הרצח במצעד הגאווה בירושלים
ובנוסף גם לפני זה היה
אם אתה לא קשר בין זה שיש פעולות כמו המצעד שאמורים לעודד סבלנות וקבלה אז לי מה להגיד.
ושוב אני חוזר להשוואה שלי לניו יורק למה צריך צריך להיות לי בית כנסת מול העיינים למה אתה לא יכול להתפלל בבית?
אני לא ניו נאצי אני פשוט אומר שאני לא רואה את הסיבה לכך.
אז זה מה שאני אומר לא חושב שמי שנגד ההפגנה הוא שונא את מי שעושה את ההפגנה , לא מדבר על זכויות ומי צריך להפגין ומי לא .בוא נתחיל מזה שלך יש את כל הזכויות בניגוד לגיי מוצהר שרוצה להתחתן, להביא ילדים או לאמץ. יש עוד כל מיני הטבות לאנשים נשואים שלא ניכנס אליהם.
המצעדים האלו התחילו כהפגנות, לכן חסימת כבישים ורחובות זה משהו לגטימי. כיום בתל אביב בלבד זה נהפך לפסטיבל אחד גדול בעוד בשאר הערים זה עדיין במסגרת הפגנה.
רוצה להפסיק לראות מצעדי גאווה ? תביא להם את כל הזכויות. כולל הכל.
חושב שחרדים מקבלים יחס רע ונטולי זכויות? בקשה, לך תעשה הפגנה.
זה איזור ציבורי עם צורך של רבים שלא מפריע לתושבים כשזה בתוך חלל סגור .
אני אומר שוב יש אנשים שמתביישים להגיד עם מי הם יוצאים בגלל העדה של אותו אדם או שהוא שייך למגזר אחר , יש גם אנשים שמתביישים לחזור בתשובה ולספר להורים ולחברים .
וזה שאדם קורא לך הומו , או קורא לאדם חרדי נניח חרדי מסריח , או להבדיל קורא למישהו נכה נו ??? אז אותו אדם רואה בהומו חיסרון או בחרדי חיסרון אבל אותו אדם שהוא חרדי או הומו יודע שבעיניו זה לא חיסרון אז מה אכפת לי מה הוא אומר? אתה יודע פעם מישהו אמר לי סע לאומן (אני לא ברסלב) או לדוגמא לך תלמד תורה , אמרתי לו שכוייח . הוא היה בטוח שהוא קילל אותי ואני בעיני זה סבבה זה כמו שאני יגיד לו לך תראה כדורגל או סע לאילת .
גם נניח אתה תגיד לי בוא נלך לאכול ונניח שאתה הומו , ואני יגיד לך אז בטח אני צריך לשלם כי אתה הומו , או אתה תגיד לי אז בטח אני צריך לשלם כי אתה חרדי אין לכם כסף . כל עוד אין לנו באמת שנאה אחד לשני ואני לא מזיק לך ואתה לא מזיק לי, כמובן בין חברים זה יאמר בצחוק , אבל מה הבעיה פה ? הגענו לזה בשיחה על בן גביר שדרך אגב אני לא מצביע לו , אבל הגענו לזה שקוראים לכל אדם שנגד המצעד הומופוב וזה לדעתי טעות
אתה בן אדם כזה בור.דרך אגב זה בעיניי אבסורד שזה דבר לגיטמי ומעודדים אנשים עד גיל צבא שזה טבעי להיות הומו / לסבית
כרגע זה כלפי צד אחד. אתם מתערבים לנו בחיים. בהכל כמעט. מחוסר תחבורה ציבורית בשבת ועד האופן בו צריך להתבצע חתונה. לקחתם את המילה 'כשר' כנחלת הרבנות ומבצעים טרור בסגנון של פרוטקציות כמו שעושים לבעלי האדמות החקלאיות. אל תבלבל לי את המוח.שאומרים שתעשו אתם מה שאתם רוצים ואנחנו נעשה מה שאנחנו רוצים אבל הקטע הזה שאנחנו נתערב לכם ואתם תתערבו לנו בעיני זה הכי גרוע .