עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תצביע לי.
זה דף לבן שאתה רושם עליו אלחנן.
בנט ישב עם ביבי, כנ''ל החרדים, גנץ לא ישב עם ביבי (אני מאמין לאחר כל מה שעשו לו, אבל איתו אי אפשר כבר לדעת)
לדעתי לפיד או ליברמן
כמו לשאול אם השמש תזרח מחר בבוקרהחרדים יצטרפו אליו בכלל?
בנט, הוא אמר בפירוש שהוא לא ימליץ על ביבי. אני לא רואה אף אחד חוץ ממנו שיכול יהיה לסדר את כל הברדאק שהממשלה הזו עושה.ישנה מטרת על ברורה עבורי שביבי לא יהיה ראש הממשלה.
מי המפלגה שהכי כדאי להצביע עבורה?
יש עתיד? החרדים יצטרפו אליו בכלל?
גנץ? כדאי שהקולות שלו לא ילכו לפח? מה דעתכם?
בנט, הוא אמר בפירוש שהוא לא ימליץ על ביבי. אני לא רואה אף אחד חוץ ממנו שיכול יהיה לסדר את כל הברדאק שהממשלה הזו עושה.
אני רק רוצה דבר אחד שיורידו מיסים ושיהיה זול יותר לחיות פה.
הוא גם היחיד שלא יהסס לתקוף את הכורים באיראן, כי תכלס הוא לא שם *** על ממשל ביידן או האמריקאים ויעשה זאת בשעת האמת. ואם בנט כן ימליץ עליו זאת תהיה יריקה בפנים לציבור שלו ואני לא מאמין שהוא יעשה זאת. בכל מקרה נבוא איתו חשבון בבחירות מספר 5
בנט אדם של מילה, חוץ מזה בצוק איתן הוא היחיד שבא לקבינט ונתן הוראה להשמיד את המנהרות שחדרו לישראל...מספר 2 שלו הצהירה שהם לא פוסלים ישיבה עם ביבי.
בנט לא הצהיר באופן מוחלט שהוא פוסל את ביבי, בגלל זה בכל הסקרים הוא מחושב בגוש של ביבי.
מציע לך בחום לבדוק מה הוא ואיילת שקד אומרים על ישיבה עם ביבי.בנט אדם של מילה, חוץ מזה בצוק איתן הוא היחיד שבא לקבינט ונתן הוראה להשמיד את המנהרות שחדרו לישראל...
תנחש מי השתיים שסירבו בהתחלה להצעה שלו, הלא הם הליצנים ביבי וגנץ
בנט הוא אחד השקרנים הכי גדולים בפוליטיקה הישראלית, אולי שני רק לביבי.בנט, הוא אמר בפירוש שהוא לא ימליץ על ביבי. אני לא רואה אף אחד חוץ ממנו שיכול יהיה לסדר את כל הברדאק שהממשלה הזו עושה.
אני רק רוצה דבר אחד שיורידו מיסים ושיהיה זול יותר לחיות פה.
הוא גם היחיד שלא יהסס לתקוף את הכורים באיראן, כי תכלס הוא לא שם *** על ממשל ביידן או האמריקאים ויעשה זאת בשעת האמת. ואם בנט כן ימליץ עליו זאת תהיה יריקה בפנים לציבור שלו ואני לא מאמין שהוא יעשה זאת. בכל מקרה נבוא איתו חשבון בבחירות מספר 5
אבל אלחנן אתה לא פוליטיקאי טפשון, הרי אתה הגוןתצביע לי.
זה דף לבן שאתה רושם עליו אלחנן.
אני מתחיל דיקטטורה.אבל אלחנן אתה לא פוליטיקאי טפשון, הרי אתה הגון
ובאותיות הקטנות פשוט כתוב *לכו זדיינו*🤣😆אני מתחיל דיקטטורה.
דמוקרטיה הוכיחה את עצמה כישלון חרוץ, שחיתות וגועל.
אני לעומת זאת, מלך המשיח שיביא את הגאולה, ויבנא את בית המקדש.
מי שמצביע לי אני מבטיח חנינה ממוות, ואני גם מבטיח לקיים *כפוף לתקנון.
בנט הוא אחד השקרנים הכי גדולים בפוליטיקה הישראלית, אולי שני רק לביבי
כשהוא הצהיר שהוא בעד שיוויון זכויות לקהילה הגאה ובפועל היה מהמקדמים הגדולים ביותר של חקיקה נגד הקהילה.למה? מתי היא שיקר בצורה כל כך בוטה?
גנץ לא ישב עם ביבי (אני מאמין לאחר כל מה שעשו לו, אבל איתו אי אפשר כבר לדעת)
גנץ לא היה ממש נגד ביבי בכל הבחירות הקודמות? עם המפלגה שלו שכל הקמפיין שלו התבסס על "אני לא ביבי תבחרו בי ונוריד את ביבי", והוא לא בא לביבי תוך שהוא מכשכש בזנב כשביבי זרק לו עצם? וואלה לא הייתי מצביע לו אם המטרה שלך זה "לא ביבי"גנץ לא יכול אפילו להסתכל לכיוון של ביבי במליאה, השאלה האם הוא יעבור, והאם שווה להצביע לו בשביל שאכן הקולות שלו לא יתבזבזו.
גנץ והמפלגה שלו שרופים פוליטית, לא הייתה מפלגה שבגדה בבוחריה כמו המפלגה שלו, וזה עוד בתור הדבר הראשון שהם עשו כשהם נכנסו לפוליטיקה.גנץ לא היה ממש נגד ביבי בכל הבחירות הקודמות? עם המפלגה שלו שכל הקמפיין שלו התבסס על "אני לא ביבי תבחרו בי ונוריד את ביבי", והוא לא בא לביבי תוך שהוא מכשכש בזנב כשביבי זרק לו עצם? וואלה לא הייתי מצביע לו אם המטרה שלך זה "לא ביבי"