הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כיצד מצביעים נגד ביבי?

מצב
השרשור נעול

Yonatann

משתמש משקיע
2,213
729
נק' מוניטין:
953
2,213
729
ישנה מטרת על ברורה עבורי שביבי לא יהיה ראש הממשלה.

מי המפלגה שהכי כדאי להצביע עבורה?
יש עתיד? החרדים יצטרפו אליו בכלל?
גנץ? כדאי שהקולות שלו לא ילכו לפח? מה דעתכם?

בנט ישב עם ביבי, כנ''ל החרדים, גנץ לא ישב עם ביבי (אני מאמין לאחר כל מה שעשו לו, אבל איתו אי אפשר כבר לדעת)
לדעתי לפיד או ליברמן

• פותח/ת השרשור
בנט ישב עם ביבי, כנ''ל החרדים, גנץ לא ישב עם ביבי (אני מאמין לאחר כל מה שעשו לו, אבל איתו אי אפשר כבר לדעת)
לדעתי לפיד או ליברמן

גנץ לא יכול אפילו להסתכל לכיוון של ביבי במליאה, השאלה האם הוא יעבור, והאם שווה להצביע לו בשביל שאכן הקולות שלו לא יתבזבזו.

אם ביבי ימני, ההגיון אומר להצביע שמאל.

אחלה תפיסה פוליטית מאוד עמוקה ומחושבת
אתה יכול להציע למשותפת הם וודאי לא ישבו עם ביבי, כל השאר קח בחשבון שיכולים לאכזב אותך. כבר אחד גזר בשידור חי את השפם ואז הלך לשבת עם ביבי.
החרדים יצטרפו אליו בכלל?
כמו לשאול אם השמש תזרח מחר בבוקר

ישנה מטרת על ברורה עבורי שביבי לא יהיה ראש הממשלה.

מי המפלגה שהכי כדאי להצביע עבורה?
יש עתיד? החרדים יצטרפו אליו בכלל?
גנץ? כדאי שהקולות שלו לא ילכו לפח? מה דעתכם?
בנט, הוא אמר בפירוש שהוא לא ימליץ על ביבי. אני לא רואה אף אחד חוץ ממנו שיכול יהיה לסדר את כל הברדאק שהממשלה הזו עושה.
אני רק רוצה דבר אחד שיורידו מיסים ושיהיה זול יותר לחיות פה.
הוא גם היחיד שלא יהסס לתקוף את הכורים באיראן, כי תכלס הוא לא שם *** על ממשל ביידן או האמריקאים ויעשה זאת בשעת האמת. ואם בנט כן ימליץ עליו זאת תהיה יריקה בפנים לציבור שלו ואני לא מאמין שהוא יעשה זאת. בכל מקרה נבוא איתו חשבון בבחירות מספר 5

נערך לאחרונה:
בנט, הוא אמר בפירוש שהוא לא ימליץ על ביבי. אני לא רואה אף אחד חוץ ממנו שיכול יהיה לסדר את כל הברדאק שהממשלה הזו עושה.
הוא גם היחיד שלא יהסס לתקוף את הכורים באיראן, כי תכלס הוא לא שם *** על ממשל ביידן או האמריקאים ויעשה זאת בשעת האמת. ואם בנט כן ימליץ עליו זאת תהיה יריקה בפנים לציבור שלו ואני לא מאמין שהוא יעשה זאת. בכל מקרה נבוא איתו חשבון בבחירות מספר 5

מספר 2 שלו הצהירה שהם לא פוסלים ישיבה עם ביבי.
בנט לא הצהיר באופן מוחלט שהוא פוסל את ביבי, בגלל זה בכל הסקרים הוא מחושב בגוש של ביבי.

מספר 2 שלו הצהירה שהם לא פוסלים ישיבה עם ביבי.
בנט לא הצהיר באופן מוחלט שהוא פוסל את ביבי, בגלל זה בכל הסקרים הוא מחושב בגוש של ביבי.
בנט אדם של מילה, חוץ מזה בצוק איתן הוא היחיד שבא לקבינט ונתן הוראה להשמיד את המנהרות שחדרו לישראל...
תנחש מי השתיים שסירבו בהתחלה להצעה שלו, הלא הם הליצנים ביבי וגנץ

בנט אדם של מילה, חוץ מזה בצוק איתן הוא היחיד שבא לקבינט ונתן הוראה להשמיד את המנהרות שחדרו לישראל...
תנחש מי השתיים שסירבו בהתחלה להצעה שלו, הלא הם הליצנים ביבי וגנץ
מציע לך בחום לבדוק מה הוא ואיילת שקד אומרים על ישיבה עם ביבי.

בנט הוא אחד השקרנים הכי גדולים בפוליטיקה הישראלית, אולי שני רק לביבי.
כמו שזה נראה ההימור הכי טוב יהיה יש עתיד

אבל אלחנן אתה לא פוליטיקאי טפשון, הרי אתה הגון
אני מתחיל דיקטטורה.
דמוקרטיה הוכיחה את עצמה כישלון חרוץ, שחיתות וגועל.
אני לעומת זאת, מלך המשיח שיביא את הגאולה, ויבנא את בית המקדש.

מי שמצביע לי אני מבטיח חנינה ממוות, ואני גם מבטיח לקיים *כפוף לתקנון.

אני מתחיל דיקטטורה.
דמוקרטיה הוכיחה את עצמה כישלון חרוץ, שחיתות וגועל.
אני לעומת זאת, מלך המשיח שיביא את הגאולה, ויבנא את בית המקדש.

מי שמצביע לי אני מבטיח חנינה ממוות, ואני גם מבטיח לקיים *כפוף לתקנון.
ובאותיות הקטנות פשוט כתוב *לכו זדיינו*🤣😆

אני לא מצביע משנאת ביבי אלא מאהבת המדינה, אני ממש לא מחסידי ביבי אבל חושב שלמרות המגרעות הענקיות שלו הוא עדיין לא האופציה הכי גרועה על השולחן וזה אומר הכול על "האלטרנטיבות" שלו.
אני באופן אישי מצביע לגדעון סער אחרי שלא הצבעתי באף אחד משלושת הסבבים שבאו אחרי הסבב הראשון, האג'נדה שלו כמעט זהה לשלי, יש לו ניסיון ועשייה ובנוסף אהבתי מאוד את הרשימה שלו שבאופן מפתיע מייצגת את האג'נדה הרוויזיוניסטית בלי איזה מסתנן שמנסה לתפוס טרמפ לכנסת וגם אין בה אנשים מתלהמים ומביכים כמו במפלגת האם.
הדבר היחיד שגרם לי להסס זה המצע שלו בנושאי דת ומדינה והעבר שלו בעניין חקיקה שנוגעת לנושא הזה כמו חוק המרכולים, שמעתי ממנו כמה ראיונות מעודדים בנושא הזה ולא נראה שהוא מתכוון למשוך לכיוון כפייה דתית. מקווה שלא אצטער על הבחירה הזאת, הייתי מצביע לגנץ כאות הערכה על המהלך האמיץ שלו בניסיון לסיים את טירוף הבחירות הזה, הוא הוכיח לי שטובת ישראל באמת עומדת לנגד עיניו אבל אני לעולם לא אתן את הקול שלי ל"שותף טבעי" של מפא"י ומרצ.
לא שאני מצביע לו בגלל זה אבל ראיתי שהוא התחייב בכתב לא לשבת עם ביבי והוא נחשב לנמסיס שלו כבר שנים עוד לפני שעזב את הליכוד, אז אם זה מדאיג אותך הוא אופציה טובה עבורך.

למה? מתי היא שיקר בצורה כל כך בוטה?
כשהוא הצהיר שהוא בעד שיוויון זכויות לקהילה הגאה ובפועל היה מהמקדמים הגדולים ביותר של חקיקה נגד הקהילה.
שהוא קרץ לציבור החילוני אבל בפועל כשר חינוך קידם את ההדתה במערכת החינוך בצורה מטורפת, ועוד משקר שוב ושוב שזה לא הוא.
שהוא יוצא למחות נגד הממשלה שהוא חבר בה כדי לקטוף קולות.
הוא היה אחד השרים הכי פעילים למען הכנסת הדת בחיי האזרחים, והכל תוך כדי טענה שהוא לא עושה זאת ושהוא יפעל למען החילונים

גנץ לא ישב עם ביבי (אני מאמין לאחר כל מה שעשו לו, אבל איתו אי אפשר כבר לדעת)
גנץ לא יכול אפילו להסתכל לכיוון של ביבי במליאה, השאלה האם הוא יעבור, והאם שווה להצביע לו בשביל שאכן הקולות שלו לא יתבזבזו.
גנץ לא היה ממש נגד ביבי בכל הבחירות הקודמות? עם המפלגה שלו שכל הקמפיין שלו התבסס על "אני לא ביבי תבחרו בי ונוריד את ביבי", והוא לא בא לביבי תוך שהוא מכשכש בזנב כשביבי זרק לו עצם? וואלה לא הייתי מצביע לו אם המטרה שלך זה "לא ביבי"

גנץ לא היה ממש נגד ביבי בכל הבחירות הקודמות? עם המפלגה שלו שכל הקמפיין שלו התבסס על "אני לא ביבי תבחרו בי ונוריד את ביבי", והוא לא בא לביבי תוך שהוא מכשכש בזנב כשביבי זרק לו עצם? וואלה לא הייתי מצביע לו אם המטרה שלך זה "לא ביבי"
גנץ והמפלגה שלו שרופים פוליטית, לא הייתה מפלגה שבגדה בבוחריה כמו המפלגה שלו, וזה עוד בתור הדבר הראשון שהם עשו כשהם נכנסו לפוליטיקה.
אם הם עוברים את אחוז החסימה זה נס בשבילם

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית