הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כיצד מצביעים נגד ביבי?

מצב
השרשור נעול
אבל אני תמיד בודק איפה רופא הוא הכי טוב אני משתמש בהיגיון פשוט , אנילא הולך עם בצורה עיוורת אחרי הרופא אלא שואל אותו וחוקר אותו בנושא.
זה לא מה שאתה עושה פה
וואי מחילה אחי אולי בגלל השעה אבל אני לא מבין מה אתה כותב ...
זה מה שאמרתי לך לעשות לחפש רב רציני גדול לבדוק איפה הכי טוב . לשבת לשאול ולחקור בנושא .

ואיך זה קשור לטכנולוגיה

וואי מחילה אחי אולי בגלל השעה אבל אני לא מבין מה אתה כותב ...
זה מה שאמרתי לך לעשות לחפש רב רציני גדול לבדוק איפה הכי טוב . לשבת לשאול ולחקור בנושא .

ואיך זה קשור לטכנולוגיה
תקשיב אני אומר את זה בכנות אני מפשט לך את הדברים שוב ושוב.
הדיון היה למה אלוהים מעניש העולם עם כמה אנשים לא לומדים תורה?
אתה עניתה הרבה סיסמאות שלא באמת עובדות כי אנחנו מדברים על ישות כול יכולה לפתור כול בעיה בנקישת אצבע.
הגנות וחוסר היגיון בהם-
למה אלוהים לא פשוט חושף את עצמו שובר את משבר האמונה ומוביל אותנו לגן עדן?- כי הוא רוצה שזה יבואו מאיתנו שאנחנו נעשה מבלי שהוא יכריח אותנו. לא עובד כי אם כך למה הוא בכלל התערב? הרי אם זה הדבר הטבעי לנו לעשות הרי שאנחנו אמורים לעשות זאת בכול זאת. או כדוגמה הממשלה תשים חוק לא לרצוח אבל תיישים זאת אכיפה על כך בכלל תערער על קיום של דבר כזה כממשלה בכך שלא תופיע מפני כול העם האם הממשלה לא אשמך בכך שאלפי אנשים נרצחו עקב כך שלא לקחה בידה את האחריות?

למה יש עדיין אנשים חרדים צדיקים שסובלים בעולם הזה? -כי אין באמת צדיקים אמיתיים. אז אם כך למה להקפיד לעשות כדברי התורה? הרי המקיסמום שתגיע עליו לא שווה כלום בסופו של דבר? - כן אבל אתה תקבל גמול בכך בעולם הבא. אבל כמו שאני צריך הוכחה כדיי להגיד שהחשמל עובר במחשב שלי כדיי להפעיל אותו, אני גם צריך הוכחה שיש עולם הבאה ואני יקבל תגמול על כך.
בקשר לטכנולוגיה
הצורה מחשבה שאתה מדבר עליה שהיא פשוט להאמין במה שתורה אומרת ללא ערבות היא היא בידיוק השיטה הפוכה מזאת שבזכותה יש לנו טכנולוגיה לכן הצורת מחשבה הזאת שגויה לפחות בדיונים לוגים

תקשיב אני אומר את זה בכנות אני מפשט לך את הדברים שוב ושוב.
הדיון היה למה אלוהים מעניש העולם עם כמה אנשים לא לומדים תורה?
אתה עניתה הרבה סיסמאות שלא באמת עובדות כי אנחנו מדברים על ישות כול יכולה לפתור כול בעיה בנקישת אצבע.
הגנות וחוסר היגיון בהם-
למה אלוהים לא פשוט חושף את עצמו שובר את משבר האמונה ומוביל אותנו לגן עדן?- כי הוא רוצה שזה יבואו מאיתנו שאנחנו נעשה מבלי שהוא יכריח אותנו. לא עובד כי אם כך למה הוא בכלל התערב? הרי אם זה הדבר הטבעי לנו לעשות הרי שאנחנו אמורים לעשות זאת בכול זאת. או כדוגמה הממשלה תשים חוק לא לרצוח אבל תיישים זאת אכיפה על כך בכלל תערער על קיום של דבר כזה כממשלה בכך שלא תופיע מפני כול העם האם הממשלה לא אשמך בכך שאלפי אנשים נרצחו עקב כך שלא לקחה בידה את האחריות?

למה יש עדיין אנשים חרדים צדיקים שסובלים בעולם הזה? -כי אין באמת צדיקים אמיתיים. אז אם כך למה להקפיד לעשות כדברי התורה? הרי המקיסמום שתגיע עליו לא שווה כלום בסופו של דבר? - כן אבל אתה תקבל גמול בכך בעולם הבא. אבל כמו שאני צריך הוכחה כדיי להגיד שהחשמל עובר במחשב שלי כדיי להפעיל אותו, אני גם צריך הוכחה שיש עולם הבאה ואני יקבל תגמול על כך.
בקשר לטכנולוגיה
הצורה מחשבה שאתה מדבר עליה שהיא פשוט להאמין במה שתורה אומרת ללא ערבות היא היא בידיוק השיטה הפוכה מזאת שבזכותה יש לנו טכנולוגיה לכן הצורת מחשבה הזאת שגויה לפחות בדיונים לוגים
לא אמרתי שעם כמה אנשים לא לומדים תורה אז הקבה מעניש את העולם. ועל השאר זה שוב לחזור על אותם דברים . תסתכל בהודעות שרשמץי למעלה ותעשה מה שבא לך צדיק . סתם לידע כללי אתה יכול לזעוק לאלוקים גם בלי לדפוק את הראש בקיר . ולחברנו הנוסף אם להאמין בבורא זה טרול בעינייך אז אקח את זה כמחמאה והלוואי שאזכה להאמין ולהידבק בקבה כמה שיותר .

התכוונתי לביטוי.
אני עכשיו קולט שזה אולי רק באנגלית. זה ביטוי של אדם שמחכה למי שיוריד את המטבע מהכתף שלו כדי לאתגר אותו לקרב.
אה לא מכיר ביטוי כזה, אתה מזכיר לי את עצמי עם "ברוסית זה נשמע יותר טוב" 😆

נערך לאחרונה:
אז נכון אתה באמת צודק שלצערנו יש היום חוסר חשיבות ויש אנשים שהולכים בחוסר צניעות ברחוב ולא שומרים שבת ופוגעים בכולנו בזמן שיש אנשים שנושאים בכל הנטל ולוקחים את כל האחריות עליהם ומוסרים נפש על התורה והקדושה
עם ישראל ערבים זה לזה , כמדומני שרבי שמעון בר יוחאי דימה את זה לאנשים המפליגים בספינה , ובא אדם ואומר זה החדר שלי אני אעשה בו מה שאני רוצה ומחליט לעשות חור קטן בחדר , בוודאי שאחרי כמה זמן הספינה טובעת .

ומכוון שכנראה אתה באמת טרול:
wubba lubba dub dub!
i want that mulan mcnugget sauce!
Im Pickle Ri-i-i-ick
lick my bells morty!

ומכוון שכנראה אתה באמת טרול:
טוב שהבנת, לי נפל האסימון איפשהו כאן:
איפה רשום שהיה דתות אחרות ?

ושוב לא מכיר מושג שהיה תקופה בעולם בלי אמונה וידיעה שיש אל אחד
שלא נדבר על כל מה שאחר כך.
@iziktan יש לציין שהוא הצליח במלאכתו איתך 😆😛
לימודי ליבה כבר אמרנו?
אנחנו בפורום של אימונים, יש כאן משמעות אחת למילה ליבה - הדבר הזה שכאשר הוא חלש הוא מונע ממך להרים מלנתאלפים פלטות בסקוואט ודדליפט

טוב שהבנת, לי נפל האסימון איפשהו כאן:

שלא נדבר על כל מה שאחר כך.
@iziktan יש לציין שהוא הצליח במלאכתו איתך 😆😛

אנחנו בפורום של אימונים, יש כאן משמעות אחת למילה ליבה - הדבר הזה שכאשר הוא חלש הוא מונע ממך להרים מלנתאלפים פלטות בסקוואט ודדליפט
כאילו עשיתם הסכם ביניכם שיש משהו שאתם יודעים מדברים ביניכם ולא מגלים . הכוונה לדתות אחרות שכתבתי זה מתי היה תקופה שלא היה אמונה באלוהים אחד . תעבור על ספר בראשית דבר איתי אחי . נכון היה עבודה זרה אבל מנגד היה אנשים שהאמינו באל אחד

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית