הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מי פרוטאין - 30 שח REFERRAL - מישהו צריך?

Ben098765

משתמש פעיל
648
96
נק' מוניטין:
172
648
96
עשיתי קנייה עם חבר במשתמש שלי ורצינו לעשות משתמש חדש להזמנה שנייה, קיצר ביטלו את ההזמנה השנייה כי נכנסתי עם המחשב שלי למשתמש הזה ושמתי את ה-REFERRAL שלי ( יצאנו דבעים, ידעתי שזה יקרה, אבל לא נורא ). ( הראשונה היה אשראי שלי, השני האשראי שלו ).
בקיצור, אמרתי לו שיפתח משתמש חדש ושאני לא אגע ב-IP, אבל אני אתן לו סתם קוד REFERRAL של מישהו שלא יבטלו.
יש כאן מישהו שרוצה 30שח REFERRAL? אם כן הראשון שירשום את הקוד שלו אני אגיד לו לשים את הקוד שיופיע.

מציין שאם לא יהיה מענה עוד שעה בערך אני סתם אקח משהו ישן פה מהחיפוש, אבל אם יש מישהו ספציפי שמחפש כרגע, אז אשמח להביא לו ( פשוט עוד שעה אנחנו מבצעים את ההזמנה )

• פותח/ת השרשור
שמעו, באמת סליחה בסוף.
אמרתי לו לעשות את ההרשמה וכו'.. שאל אותי מה זה נותן העובדה שאני שם את הקוד שלו והסברתי לו והוא לא רוצה לשים קוד של מישהו אחר.. הוא רוצה פשוט יענו לפתוח משתמש חדש וכו'.
באמת סליחה שוב, על האשכול שבסוף יצא מיותר ובסוף לא הזמנתי, כנראה גם לא יהיה פעם הבאה כי הוא ירצה כמובן לעשות REFERRAL מחדש.

סליחה שוב על הטרחה. ( על הציפיות )
ניסיתי להגיד לו, אבל שמעו אני לא אגיד לו שזה קוד של מישהו שהבטחתי לו באינטרנט, אז הייתי צריך להסכים איתו...
סורי שוב...

• פותח/ת השרשור
זה שהוא שם קוד נותן לו בנוסף לשאר ההנחות עוד 15% הנחה...
אם יש לו עוד זמן שיעשה את זה אחרת חבל תעדכן
לא הבנת, עשינו את זה, אבל הוא רצה לפתוח משתמש חדש וכביכול על המשתמש הזה לעשות REFERRAL בשביל הזמנה הבאה לקבל 30שח.
בהתחלה רציתי לעשות על שם אחד מכאן ( הסיבה שפתחתי את האשכול ), אבל אחרי כמה בירורים שלו הוא פשוט אמר שנעשה משתמש חדש ולא רציתי להגיד לו שהבטחתי למישהו מפורום כלשהו שאשתמש בקוד שלו, אז לא אתווכח איתו הרבה על זה.
אבל תודה על הדאגה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית