עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לי חבר שלאבא שלו יש מכון והוא אמר שהוא אמר לו שרק מי שיש לו דרכון ירוק יכול להכנס
ומחלימים מקורונה
אני יכול להתחסן רק במאי, מישהו יודע מה קורה עם זה?
יהיה לי 16 במאילמה רק במאי?
יש לי חבר שלאבא שלו יש מכון והוא אמר שהוא אמר לו שרק מי שיש לו דרכון ירוק יכול להכנס
ומחלימים מקורונה
זה אומר שמי שאין לו 16 לא יכול להכנס?נכון , לפי תקנות התו הירוק.
יהיה לי 16 במאי
זה אומר שמי שאין לו 16 לא יכול להכנס?
מייאש אחיאז נכון לעכשיו.. רק בחודש שישי תוכל לחזור להתאמן במכון...
אתה צריך לקבל 2 מנות חיסון בהפרש של 21 ימים , ושבוע לאחר המנה השנייה אתה ראשי לקבל "דרכון ירוק".
כן..
מי שכבר החלים מקורונה גם מקבל דרכון ירוק
ניתן להציג בדיקת קורונה שלילית עד 72 שעות.. (לא ראלי לעשות בדיקה כל כמה ימים..)
מייאש אחי
לא ריאלי אחיזאת הבעיה הכי גדולה בכל החקיקה הזאת שאין לה מענה וזה נמצא בשטח אפור.
אני מאמין שייתנו לאנשים מתחת לשכבת הגיל הזו להיכנס בהצגת בדיקת קורונה שלילית לפרק זמן מסוים כמו שייתנו למתנגדי חיסונים, קצת מבאס לעשות בדיקה כל כמה ימים כדי להיכנס למכון אבל אין באמת פיתרון אחר כי החיסון הזה לא נוסה על ילדים מתחת לגיל 16.
לא ריאלי אחי
מעניין אם זה תופס אם שני ההורים שלי ואחותי מחוסנים
מה ההבדל בינו לאדם מחוסן? שניהם יכולים לשאת את הנגיף ולהעביר אותו הלאה. פשוט הוא על הדרך גם יהיה חולה יותר.זה לא תופס, אתה בפני עצמך פוטנציאל לשאת את הנגיף ולהדביק בו גם אנשים מחוסנים שיכולים להמשיך הלאה את השרשרת הזאת לאנשים לא מחוסנים.
זה פיתרון מאוד בעייתי אבל חייב לספק פיתרון לאנשים כי למרות שאני בעד מגבלות התו הירוק אי אפשר לחלוק על זה שהתקנות האלה לא דמוקרטיות.
שמע אני יכול להבין את הממשלה הסיכויים להדבק כשאתה מחוסן כל כך יותר נמוכיםמה ההבדל בינו לאדם מחוסן? שניהם יכולים לשאת את הנגיף ולהעביר אותו הלאה. פשוט הוא על הדרך גם יהיה חולה יותר.
אם הוא יכול להעביר את זה למחוסנים, באותה קלות הם יכולים לקבל את זה בכל מקום ולהעביר הלאה.
אין הגיון, אתה אומר שמחוסן עדיין יכול לשאת את הנגיף, אז למה מונעים מאנשים לא מחוסנים להתאמן? כי גם הם מעבירים את הנגיף? לא מבין.
לא מבין
פשוט הוא על הדרך גם יהיה חולה יותר.
אולי אני טועה, אבל לא יורד הסיכוי להידבק אחרי חיסון.שמע אני יכול להבין את הממשלה הסיכויים להדבק כשאתה מחוסן כל כך יותר נמוכים
אני ממש אשמח שיעשו מחקרים כבר על מתחת ל16 בשביל לקבל את החיים שלי חזרה
המכון שלי קטן אולי יתנו לי להתאמן אבל מקווה שלא אצטרך אותם ומחוסנים מרופאים ומתחת ל16 יוכלו להתאמן
נשמע הגיוני בסך הכל.עושה רושם שכעת גם צעירים עלולים לחלות באופן קשה, לכן אחת מן המשמעויות של החיסון הינה הקניית הביטחון שלא יהיה עומס על בתי החולים.
אילו תתן לאנשים שלא עברו חיסון להתקהל, כמו שאמרת
ובכך עלול להיות עומס על בתי החולים
הוא קיים אבל הוא הרבה יותר קטןאולי אני טועה, אבל לא יורד הסיכוי להידבק אחרי חיסון.
נשמע הגיוני בסך הכל.
מה ההבדל בינו לאדם מחוסן? שניהם יכולים לשאת את הנגיף ולהעביר אותו הלאה. פשוט הוא על הדרך גם יהיה חולה יותר.
אם הוא יכול להעביר את זה למחוסנים, באותה קלות הם יכולים לקבל את זה בכל מקום ולהעביר הלאה.
אין הגיון, אתה אומר שמחוסן עדיין יכול לשאת את הנגיף, אז למה מונעים מאנשים לא מחוסנים להתאמן? כי גם הם מעבירים את הנגיף? לא מבין.
אולי אני טועה, אבל לא יורד הסיכוי להידבק אחרי חיסון.
אתה טועהאולי אני טועה, אבל לא יורד הסיכוי להידבק אחרי חיסון.
הפשוט הזה עולה במיטה בבית חולים בהרבה מקרים. מיטה ועוד מיטה ועוד מיטה ויש עומס. עומס יגרום לטיפול לא מיטבי (לא רק בחולי קורונה).פשוט הוא על הדרך גם יהיה חולה יותר.
קודם כול, לא קשה לי לראות ולהבין את החוק, שיחוקקו מה שמתחשק להם, זה לא מפריע לי.עובדתית על פי מחקרים מחוסן בעל סיכוי הרבה יותר נמוך להידבק בנגיף וגם להדביק אחרים, אני מדבר על פער של עשרות אחוזים ברמה שזה כמעט אפסי שדבר כזה יקרה למחוסן. פשוט תיאורטית זה אפשרי, ההבדל הוא שבסיכוי קלוש ביחס לאדם לא מחוסן.
עם כמה שזה קשה לך לראות את זה מנקודת מבטך החוק הזה נועד בעיקר כדי לשמור על הלא מחוסנים, הם בקלות יכולים לפתח תחלואה קשה בעקבות הידבקות בנגיף גם אם הם שוהים ליד מחוסנים וזה יכול להקשות משמעותית על קטיעת שרשרת ההדבקה והיפטרות מהנגיף הזה.
מתנגדי חיסונים צריכים להבין שהאנושות התמודדה עם מאות נגיפים לאורך ההיסטוריה וגם תמשיך להתמודד איתם אחרי הקורונה, הדרך היחידה שלנו לשרוד כאנושות זה חיסונים, בלי זה האנושות כבר הייתה נכחדת ע"ע אדוארד ג'נר.
לחיסון לקורונה יש יעילות של בערך 95% שזה הרבה יותר מהמון חיסונים לאורך ההיסטוריה.
קודם כול, 93% הצלחה זה גם בלי חיסון. אדם לא מחוסן עומד על סיכוי לקבל קורונה 7%. תראה את קצב התפשטות הנגיף.
אם החיסון עובד כל כך טוב, מי שלא מחוסן במכון כושר של מחוסנים לא יוכל להידבק שם. זה עוד יותר בטוח מהבית.הפשוט הזה עולה במיטה בבית חולים בהרבה מקרים. מיטה ועוד מיטה ועוד מיטה ויש עומס. עומס יגרום לטיפול לא מיטבי (לא רק בחולי קורונה).
מה?קודם כול, 93% הצלחה זה גם בלי חיסון. אדם לא מחוסן עומד על סיכוי לקבל קורונה 7%. תראה את קצב התפשטות הנגיף.
זה שבדקו וראו שרק 7% מהמחוסנים נדבקו לא מוכיח יעילות, גם בלי חיסון זה המספר.
יש לי רופאים מומחים ומדענים שאימתו את הנתונים האלה, ועכשיו הנתונים האלה מאומתים בשטח.אבל עזוב, יש לך אתר שאומר להתחסן, איך אפשר להתווכח בכלל.
מי שלא מחוסן במכון כושר של מחוסנים עדיין יכול להדבק ולהדביק את חבריו הלא מחוסנים.אם החיסון עובד כל כך טוב, מי שלא מחוסן במכון כושר של מחוסנים לא יוכל להידבק שם. זה עוד יותר בטוח מהבית.
אם זה נכון שמחוסן לא נדבק ב95%, אז באמת אין הגיון לפתוח את המכון למחוסנים בלבד. אם יש לך מכון עם רוב מחוסנים, והם לא יכולים להידבק, מי שלא מחוסן, אפילו את עצמו לא מסכן שם. ממי הוא ידבק ואת מי הוא ידביק?