הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדר כושר מתחת ל16

• פותח/ת השרשור Shem
  • פורסם בתאריך

Shem

משתמש פעיל
669
373
נק' מוניטין:
555
669
373
יש לי חבר שלאבא שלו יש מכון והוא אמר שהוא אמר לו שרק מי שיש לו דרכון ירוק יכול להכנס
ומחלימים מקורונה
אני יכול להתחסן רק במאי, מישהו יודע מה קורה עם זה?

יהיה לי 16 במאי

אז נכון לעכשיו.. רק בחודש שישי תוכל לחזור להתאמן במכון...
אתה צריך לקבל 2 מנות חיסון בהפרש של 21 ימים , ושבוע לאחר המנה השנייה אתה ראשי לקבל "דרכון ירוק".
זה אומר שמי שאין לו 16 לא יכול להכנס?

כן..
מי שכבר החלים מקורונה גם מקבל דרכון ירוק
ניתן להציג בדיקת קורונה שלילית עד 72 שעות.. (לא ראלי לעשות בדיקה כל כמה ימים..)

• פותח/ת השרשור
אז נכון לעכשיו.. רק בחודש שישי תוכל לחזור להתאמן במכון...
אתה צריך לקבל 2 מנות חיסון בהפרש של 21 ימים , ושבוע לאחר המנה השנייה אתה ראשי לקבל "דרכון ירוק".

כן..
מי שכבר החלים מקורונה גם מקבל דרכון ירוק
ניתן להציג בדיקת קורונה שלילית עד 72 שעות.. (לא ראלי לעשות בדיקה כל כמה ימים..)
מייאש אחי

זאת הבעיה הכי גדולה בכל החקיקה הזאת שאין לה מענה וזה נמצא בשטח אפור.
אני מאמין שייתנו לאנשים מתחת לשכבת הגיל הזו להיכנס בהצגת בדיקת קורונה שלילית לפרק זמן מסוים כמו שייתנו למתנגדי חיסונים, קצת מבאס לעשות בדיקה כל כמה ימים כדי להיכנס למכון אבל אין באמת פיתרון אחר כי החיסון הזה לא נוסה על ילדים מתחת לגיל 16.

• פותח/ת השרשור
זאת הבעיה הכי גדולה בכל החקיקה הזאת שאין לה מענה וזה נמצא בשטח אפור.
אני מאמין שייתנו לאנשים מתחת לשכבת הגיל הזו להיכנס בהצגת בדיקת קורונה שלילית לפרק זמן מסוים כמו שייתנו למתנגדי חיסונים, קצת מבאס לעשות בדיקה כל כמה ימים כדי להיכנס למכון אבל אין באמת פיתרון אחר כי החיסון הזה לא נוסה על ילדים מתחת לגיל 16.
לא ריאלי אחי
מעניין אם זה תופס אם שני ההורים שלי ואחותי מחוסנים

לא ריאלי אחי
מעניין אם זה תופס אם שני ההורים שלי ואחותי מחוסנים

זה לא תופס, אתה בפני עצמך פוטנציאל לשאת את הנגיף ולהדביק בו גם אנשים מחוסנים שיכולים להמשיך הלאה את השרשרת הזאת לאנשים לא מחוסנים.
זה פיתרון מאוד בעייתי אבל חייב לספק פיתרון לאנשים כי למרות שאני בעד מגבלות התו הירוק אי אפשר לחלוק על זה שהתקנות האלה לא דמוקרטיות.

זה לא תופס, אתה בפני עצמך פוטנציאל לשאת את הנגיף ולהדביק בו גם אנשים מחוסנים שיכולים להמשיך הלאה את השרשרת הזאת לאנשים לא מחוסנים.
זה פיתרון מאוד בעייתי אבל חייב לספק פיתרון לאנשים כי למרות שאני בעד מגבלות התו הירוק אי אפשר לחלוק על זה שהתקנות האלה לא דמוקרטיות.
מה ההבדל בינו לאדם מחוסן? שניהם יכולים לשאת את הנגיף ולהעביר אותו הלאה. פשוט הוא על הדרך גם יהיה חולה יותר.

אם הוא יכול להעביר את זה למחוסנים, באותה קלות הם יכולים לקבל את זה בכל מקום ולהעביר הלאה.

אין הגיון, אתה אומר שמחוסן עדיין יכול לשאת את הנגיף, אז למה מונעים מאנשים לא מחוסנים להתאמן? כי גם הם מעבירים את הנגיף? לא מבין.

• פותח/ת השרשור
מה ההבדל בינו לאדם מחוסן? שניהם יכולים לשאת את הנגיף ולהעביר אותו הלאה. פשוט הוא על הדרך גם יהיה חולה יותר.

אם הוא יכול להעביר את זה למחוסנים, באותה קלות הם יכולים לקבל את זה בכל מקום ולהעביר הלאה.

אין הגיון, אתה אומר שמחוסן עדיין יכול לשאת את הנגיף, אז למה מונעים מאנשים לא מחוסנים להתאמן? כי גם הם מעבירים את הנגיף? לא מבין.
שמע אני יכול להבין את הממשלה הסיכויים להדבק כשאתה מחוסן כל כך יותר נמוכים
אני ממש אשמח שיעשו מחקרים כבר על מתחת ל16 בשביל לקבל את החיים שלי חזרה
המכון שלי קטן אולי יתנו לי להתאמן אבל מקווה שלא אצטרך אותם ומחוסנים מרופאים ומתחת ל16 יוכלו להתאמן

עושה רושם שכעת גם צעירים עלולים לחלות באופן קשה, לכן אחת מן המשמעויות של החיסון הינה הקניית הביטחון שלא יהיה עומס על בתי החולים.
אילו תתן לאנשים שלא עברו חיסון להתקהל, כמו שאמרת
פשוט הוא על הדרך גם יהיה חולה יותר.

ובכך עלול להיות עומס על בתי החולים

שמע אני יכול להבין את הממשלה הסיכויים להדבק כשאתה מחוסן כל כך יותר נמוכים
אני ממש אשמח שיעשו מחקרים כבר על מתחת ל16 בשביל לקבל את החיים שלי חזרה
המכון שלי קטן אולי יתנו לי להתאמן אבל מקווה שלא אצטרך אותם ומחוסנים מרופאים ומתחת ל16 יוכלו להתאמן
אולי אני טועה, אבל לא יורד הסיכוי להידבק אחרי חיסון.
עושה רושם שכעת גם צעירים עלולים לחלות באופן קשה, לכן אחת מן המשמעויות של החיסון הינה הקניית הביטחון שלא יהיה עומס על בתי החולים.
אילו תתן לאנשים שלא עברו חיסון להתקהל, כמו שאמרת

ובכך עלול להיות עומס על בתי החולים
נשמע הגיוני בסך הכל.

• פותח/ת השרשור

נשמע הגיוני בסך הכל.
הוא קיים אבל הוא הרבה יותר קטן
אין לי את המחקרים לספק לך אבל ראיתי סרטון שאומר שזה מפחית ב92%
בכל מקרה נראה מה הממשלה תעשה

עובדתית על פי מחקרים מחוסן בעל סיכוי הרבה יותר נמוך להידבק בנגיף וגם להדביק אחרים, אני מדבר על פער של עשרות אחוזים ברמה שזה כמעט אפסי שדבר כזה יקרה למחוסן. פשוט תיאורטית זה אפשרי, ההבדל הוא שבסיכוי קלוש ביחס לאדם לא מחוסן.
עם כמה שזה קשה לך לראות את זה מנקודת מבטך החוק הזה נועד בעיקר כדי לשמור על הלא מחוסנים, הם בקלות יכולים לפתח תחלואה קשה בעקבות הידבקות בנגיף גם אם הם שוהים ליד מחוסנים וזה יכול להקשות משמעותית על קטיעת שרשרת ההדבקה והיפטרות מהנגיף הזה.
מתנגדי חיסונים צריכים להבין שהאנושות התמודדה עם מאות נגיפים לאורך ההיסטוריה וגם תמשיך להתמודד איתם אחרי הקורונה, הדרך היחידה שלנו לשרוד כאנושות זה חיסונים, בלי זה האנושות כבר הייתה נכחדת ע"ע אדוארד ג'נר.

לחיסון לקורונה יש יעילות של בערך 95% שזה הרבה יותר מהמון חיסונים לאורך ההיסטוריה.

אתה טועה
מחקר ענק של כללית: יעילות החיסון במניעת מחלה - 94%
מחקרים מאששים: החיסונים גם מפחיתים הדבקה – אך לא מונעים אותה לחלוטין
מחקר בריטי: החיסונים מפחיתים משמעותית גם את ההדבקה בקורונה
ממצאים מעודדים: החיסון גם מונע תחלואה וגם מפחית משמעותית הסיכון להדביק

אבל עזוב, כולם משקרים.

פשוט הוא על הדרך גם יהיה חולה יותר.
הפשוט הזה עולה במיטה בבית חולים בהרבה מקרים. מיטה ועוד מיטה ועוד מיטה ויש עומס. עומס יגרום לטיפול לא מיטבי (לא רק בחולי קורונה).

עובדתית על פי מחקרים מחוסן בעל סיכוי הרבה יותר נמוך להידבק בנגיף וגם להדביק אחרים, אני מדבר על פער של עשרות אחוזים ברמה שזה כמעט אפסי שדבר כזה יקרה למחוסן. פשוט תיאורטית זה אפשרי, ההבדל הוא שבסיכוי קלוש ביחס לאדם לא מחוסן.
עם כמה שזה קשה לך לראות את זה מנקודת מבטך החוק הזה נועד בעיקר כדי לשמור על הלא מחוסנים, הם בקלות יכולים לפתח תחלואה קשה בעקבות הידבקות בנגיף גם אם הם שוהים ליד מחוסנים וזה יכול להקשות משמעותית על קטיעת שרשרת ההדבקה והיפטרות מהנגיף הזה.
מתנגדי חיסונים צריכים להבין שהאנושות התמודדה עם מאות נגיפים לאורך ההיסטוריה וגם תמשיך להתמודד איתם אחרי הקורונה, הדרך היחידה שלנו לשרוד כאנושות זה חיסונים, בלי זה האנושות כבר הייתה נכחדת ע"ע אדוארד ג'נר.

לחיסון לקורונה יש יעילות של בערך 95% שזה הרבה יותר מהמון חיסונים לאורך ההיסטוריה.
קודם כול, לא קשה לי לראות ולהבין את החוק, שיחוקקו מה שמתחשק להם, זה לא מפריע לי.

דבר שני, רק רציתי לנסות להבין את ההגיון של החוק, ו @Yonatann נתן הסבר מניח את הדעת.

אם זה נכון שמחוסן לא נדבק ב95%, אז באמת אין הגיון לפתוח את המכון למחוסנים בלבד. אם יש לך מכון עם רוב מחוסנים, והם לא יכולים להידבק, מי שלא מחוסן, אפילו את עצמו לא מסכן שם. ממי הוא ידבק ואת מי הוא ידביק?

אני מבין שלא ירצו התקהלות של הרבה אנשים לא מחוסנים במקום אחד, וזה בעצם מה שיונתן כתב. אבל את הטיעון שלך אני לא מבין.
קודם כול, 93% הצלחה זה גם בלי חיסון. אדם לא מחוסן עומד על סיכוי לקבל קורונה 7%. תראה את קצב התפשטות הנגיף.

זה שבדקו וראו שרק 7% מהמחוסנים נדבקו לא מוכיח יעילות, גם בלי חיסון זה המספר.

אבל עזוב, יש לך אתר שאומר להתחסן, איך אפשר להתווכח בכלל.
הפשוט הזה עולה במיטה בבית חולים בהרבה מקרים. מיטה ועוד מיטה ועוד מיטה ויש עומס. עומס יגרום לטיפול לא מיטבי (לא רק בחולי קורונה).
אם החיסון עובד כל כך טוב, מי שלא מחוסן במכון כושר של מחוסנים לא יוכל להידבק שם. זה עוד יותר בטוח מהבית.

קודם כול, 93% הצלחה זה גם בלי חיסון. אדם לא מחוסן עומד על סיכוי לקבל קורונה 7%. תראה את קצב התפשטות הנגיף.

זה שבדקו וראו שרק 7% מהמחוסנים נדבקו לא מוכיח יעילות, גם בלי חיסון זה המספר.
מה?
תסביר מה הכוונה שלך ותביא רפרנס כלשהו

אבל עזוב, יש לך אתר שאומר להתחסן, איך אפשר להתווכח בכלל.
יש לי רופאים מומחים ומדענים שאימתו את הנתונים האלה, ועכשיו הנתונים האלה מאומתים בשטח.
מה לך יש חוץ מדעה עיקשת וכל מיני נתונים שאתה מספר לעצמך?
אם החיסון עובד כל כך טוב, מי שלא מחוסן במכון כושר של מחוסנים לא יוכל להידבק שם. זה עוד יותר בטוח מהבית.
מי שלא מחוסן במכון כושר של מחוסנים עדיין יכול להדבק ולהדביק את חבריו הלא מחוסנים.
כל כך טוב זה יחסי, הוא עובד דיי טוב.
אם זה נכון שמחוסן לא נדבק ב95%, אז באמת אין הגיון לפתוח את המכון למחוסנים בלבד. אם יש לך מכון עם רוב מחוסנים, והם לא יכולים להידבק, מי שלא מחוסן, אפילו את עצמו לא מסכן שם. ממי הוא ידבק ואת מי הוא ידביק?

כן?
ואם יש במכון 20 מחוסנים, ו2 לא מחוסנים. לאחד הלא מחוסנים יש קורונה והוא מדביק את השני כשהוא שומר עליו בבנץ'. האחריות שהוא לא יגיע לבית חולים אתה לוקח? האחריות שהוא לא הולך אחריי זה למסיבה \הפגנה\כל דבר ומדביק עוד לא מחוסנים אתה לוקח?

מה זה מכון עם רוב מחוסנים? אני מזכיר לך שאם הרוב היו בדעה שלך לא היה רוב מחוסנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית