הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדר כושר מתחת ל16

• פותח/ת השרשור Shem
  • פורסם בתאריך
אז לא החלמת מקורונה, זה שיש לך בדיקת נוגדנים חיובית לא אומר הרבה כי הבדיקה הזאת התבררה כלא מספיק אמינה ובגלל זה אף אחד כבר לא מקבל תעודת מחלים על סמך הבדיקה הזאת.
אף אחד לא עושה לך דווקא, אם כבר מונעים ממך מלהפוך לשפן ניסיונות ולקבל חיסון שלא נוסה על בני גילך.
לגבי לא הייתי חולה - לא יודע נבדקתי יום אחרי אבא שלי ויצאתי שלילי אבל כמה ימים אחרי פיתחתי תסמינים והקופח לא הפנתה לבדיקה כי כבר קיבלתי
הבדיקה הסרולוגית זו בדיקת דם זהה, ההבדל הוא שמדינת ישראל לא מכירה בתוצאות של בדיקות פרטיות. גם במשטח pcr שאתה יכול לעשות בצורה אמינה בחברה פרטית המדינה לא תכיר בו.
לא אמרתי שעושים לי דווקא בשום מקום
בכל מקרה עשיתי סרולוגית גם בקופח אז כן יש סיכוי שאקבל תעודת מחלים

לגבי לא הייתי חולה - לא יודע נבדקתי יום אחרי אבא שלי ויצאתי שלילי אבל כמה ימים אחרי פיתחתי תסמינים והקופח לא הפנתה לבדיקה כי כבר קיבלתי
הבדיקה הסרולוגית זו בדיקת דם זהה, ההבדל הוא שמדינת ישראל לא מכירה בתוצאות של בדיקות פרטיות. גם במשטח pcr שאתה יכול לעשות בצורה אמינה בחברה פרטית המדינה לא תכיר בו.
לא אמרתי שעושים לי דווקא בשום מקום
בכל מקרה עשיתי סרולוגית גם בקופח אז כן יש סיכוי שאקבל תעודת מחלים

מקסימום אם אתה לא מקבל תעודה ומנסה להיכנס למכון, אם אומרים לך משהו תגיד לפקידה שזה By order of the peaky blinders.

הכללה מפגרת נכון.

בסופו של דבר יש רוב האוכלוסייה לא מתחת לגיל 16 ואני מעדיף שהם יתאמנו מאשר המיעוט הרועש.

ואני מתאמן בבית בלי קשר.

בכל מקרה לכל מי שמפר הנחיות מאחל לו דוח של 1000 שקל ותיק במשטרה. אתם פוגעים בכלל האוכלוסייה כתוצאה מחוסר האחראיות האישית שלכם.

רוצים להתאמן? תעשו בדיקות קורונה ותתתאמנו.
לא טוב לכם? אפשרי אימונים אישיים בכל גיל בסטודיו .
אני אישית לא מפר הנחיות
לא בכל מקום נותנים להיכנס עם בדיקת קורונה שלילית
אתה מודע למחירים של אימונים אישיים בסטודיו? במקרה הטוב כ150 שקל לאימון, כפול 3 אימונים בשבוע כפול 4~ שבועות בחודש...
פתרון רק לטחונים, לא לכולם יש כסף לזה

• פותח/ת השרשור
אני אישית לא מפר הנחיות
לא בכל מקום נותנים להיכנס עם בדיקת קורונה שלילית
אתה מודע למחירים של אימונים אישיים בסטודיו? במקרה הטוב כ150 שקל לאימון, כפול 3 אימונים בשבוע כפול 4~ שבועות בחודש...
פתרון רק לטחונים, לא לכולם יש כסף לזה
מת ועוד תחשוב יש הרבה אנשים שזה לא מסתכם רק בשלושה אימונים בשבוע, ממשלה מגוחכת
לא מבין מה @Whale מנסה להגיד כמעט אף אחד פה לא אמר שהוא מפר הנחיות
זה לא יפריע לאף אחד שילדים מתחת ל16 יכנסו למכון, זה לא אוכלוסייה ענקית במיוחד ובנוסף לכך כל מי שנכנס הוא מחלים מחוסן או שלילי לקורונה בטווח של 72 שעות (והאנשים האלה הם היחידים שבאמת יכולים להדבק)

מאוד מטומטם מצד המדינה להגיד מצד אחד לא התחסנת אתה לא נכנס כמעט לשום מקום אבל מצד שני אתה לא יכול לשלוט על מתי אתה תתחסן כי אתה לא יכול והם אפילו לא מדברים על אנשים בגיל 13-15 כאילו אנחנו אוויר, ואני מבין לגמרי שיש סדרי עדיפויות לממשלה אבל זה פשוט אבסורד

מת ועוד תחשוב יש הרבה אנשים שזה לא מסתכם רק בשלושה אימונים בשבוע, ממשלה מגוחכת
לא מבין מה @Whale מנסה להגיד כמעט אף אחד פה לא אמר שהוא מפר הנחיות
זה לא יפריע לאף אחד שילדים מתחת ל16 יכנסו למכון, זה לא אוכלוסייה ענקית במיוחד ובנוסף לכך כל מי שנכנס הוא מחלים מחוסן או שלילי לקורונה בטווח של 72 שעות (והאנשים האלה הם היחידים שבאמת יכולים להדבק)

מאוד מטומטם מצד המדינה להגיד מצד אחד לא התחסנת אתה לא נכנס כמעט לשום מקום אבל מצד שני אתה לא יכול לשלוט על מתי אתה תתחסן כי אתה לא יכול והם אפילו לא מדברים על אנשים בגיל 13-15 כאילו אנחנו אוויר, ואני מבין לגמרי שיש סדרי עדיפויות לממשלה אבל זה פשוט אבסורד

תשמע אני כל כך מבין את הבאסה... תתעודד שאתה בן <16
הרבה אנשים היו שמחים לחזור לגיל שלך

• פותח/ת השרשור
תשמע אני כל כך מבין את הבאסה... תתעודד שאתה בן <16
הרבה אנשים היו שמחים לחזור לגיל שלך
גיל נחמד
היה הרבה יותר נחמד אם היה לי מכון
הדבר היחיד שמחזיק אותי שפוי כרגע זה העובדה שיש לי עוד דברים בעולם הזה חוץ מלהתאמן ושיהיה קיץ כיף אחושרמוטה כי יהיה מכון ובנוסף הדברים שכבר יש כרגע
לא יכול לתאר כמה סרטים יש בראש לאנשים בגיל 14+- שעוד רק התחילו להתאמן..

גיל נחמד
היה הרבה יותר נחמד אם היה לי מכון
הדבר היחיד שמחזיק אותי שפוי כרגע זה העובדה שיש לי עוד דברים בעולם הזה חוץ מלהתאמן ושיהיה קיץ כיף אחושרמוטה כי יהיה מכון ובנוסף הדברים שכבר יש כרגע
לא יכול לתאר כמה סרטים יש בראש לאנשים בגיל 14+- שעוד רק התחילו להתאמן..

אם הבנתי נכון פייזר בוחנים את החיסון על ילדים שגילם 12 ומעלה, ככה שאפילו מישהו בן 12 יוכל בטח להתאמן בחודשים הקרובים

• פותח/ת השרשור
אם הבנתי נכון פייזר בוחנים את החיסון על ילדים שגילם 12 ומעלה, ככה שאפילו מישהו בן 12 יוכל בטח להתאמן בחודשים הקרובים
עם כל החרא שהממשלה הזאת האכילה אותנו בשנה האחרונה מעדיף לצפות לגרוע ביותר, אולי יפתיעו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית