הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלן וטיפולי פוריות

MariuszMuscle

מושעה
156
8
נק' מוניטין:
-24
156
8
היי,

אני כרגע התחלתי בטיפולי פוריות אצל רופא, ואני מטופל כרגע בזריקות FSH וגם HCG ,אני בחיטוב ואני לוקח קלבונטרול כל פעם 15 ימים עם ו 15 ימים בלי במינון 80mcg עד 120mcg,
אני שוקל 86 ק"ג, האם זה שאני לוקח קלבונטרול יכול לפגוע לי בתהליך הפוריות ולהתנגש עם התרופות FSH וגם HCG ולפגוע ביעילות שלהם אם אני משתמש גם בקלבונטרול?
מישהו?

הלו שחר, מה אתה עושה בפורום סטרואידים?😉
מורן????????
חזרת לפורום? הייתכן?
אגב לשאלתך אני מעשיר את הידע שלי בזמן האחרון בנוגע לחומרים. חשבתי לעשות סייקל בעתיד אבל כל עניין המחטים, דרך ההזרקה וכו' גרם לי לוותר מהר מאוד. 😆

חתלתול שנכנס לפורום סטרואידים סתם כדי לברר במערכה ראשונה... מנגב את הישבן עם פד אלכוהולי בשלישית..
ראה הוזהרת:79nb:
עם כל הפחד שיש לי ממחטים אני בהחלט לא הולך להזריק/לבלוע(לא מה שאתם חושבים) כלום.
יש גם את הקטע שאתה מזריק, צריך לשאוב קצת לראות אם נכנס דם ואם כן צריך עוד פעם ובלאגן שלא בישבילי 😆😆
החלק הכיפי בסייקל זה המחטים!!!
🏋️
על איזה מחטים אנחנו מדברים? 👉👌

עזבו אני רואה הפורום הזה לא רציני ולא בא לעזור
יש לך רופא שרשם לך תרופות ואתה מחליט על דעת עצמך לקחת תרופות נוספות ואתה מחפש אישור מאיתנו? לך לרופא שלך תשאל אותו את זה ימצחיק

תאמינו לי אין מנהל פה בפורום, הכל פה זה גנון, מרחיק אנשים מהפורום
מנהל זה טייטאל!
יש פה אנשים שמבינים ומוכנים לעזור!
אבל אם יש לך מרשם והפנייה מרופא,מי אנחנו שנגיד לך מה לעשות או לייעץ לך?

ולפע דעתי @frozen בדרך לנהל כאן תעיינינים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית