הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרגילי משקל גוף - מספיקים?

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
היי לכולם, שאלה:

האם אפשר להגיע לתוצאות יפות, מתרגילי משקל גוף בלבד ?

שאני מתכוון משקל גוף אני מתכוון לתרגילים כמו PullUp, Pushup, סקוואט ללא משקל, וכו'..

לדוגמא 3 סטים של פוש אפס, כל סט 15 חזרות..

וכמובן בשילוב עם תזונה נכונה.

תודה.

השריר שלך ״לא יודע״ אם אתה מרים משקולות או עושה תרגילי משקל גוף
מה שמשנה בעיקר זה הנפח ,העצימות וההתקדמות שלך מאימון לאימון

אם היית רגיל במכון לעשות בנץ כבד,בוא נגיד 100 קילו סט עבודה ל8 חזרות
סביר להניח ש3 סטים של 15 שכיבות שמיכה לא יגרו מספיק את השריר שלך(אלא אם אתה שוקל 150 קילו:s49:

אבל אם באותו אימון תוסיף עוד כמה תרגילים לחזה, בעצימות גבוהה ונפח זהה או קרוב למה שהיית רגיל ולאורך זמן , כלומר כל כמה אימונים תעלה בהתנגדות (מספר חזרות/ משקל/ rpe..) סביר להניח שהאימוני יהיה אפקטיביים

שורה תחתונה- תדאג לתת מספיק ״התייחסות״ לשרירים- מספיק גירוי, לא לשכוח התאוששות ואין סיבה לא להתקדם

• פותח/ת השרשור
השריר שלך ״לא יודע״ אם אתה מרים משקולות או עושה תרגילי משקל גוף
מה שמשנה בעיקר זה הנפח ,העצימות וההתקדמות שלך מאימון לאימון

אם היית רגיל במכון לעשות בנץ כבד,בוא נגיד 100 קילו סט עבודה ל8 חזרות
סביר להניח ש3 סטים של 15 שכיבות שמיכה לא יגרו מספיק את השריר שלך(אלא אם אתה שוקל 150 קילו:s49:

אבל אם באותו אימון תוסיף עוד כמה תרגילים לחזה, בעצימות גבוהה ונפח זהה או קרוב למה שהיית רגיל ולאורך זמן , כלומר כל כמה אימונים תעלה בהתנגדות (מספר חזרות/ משקל/ rpe..) סביר להניח שהאימוני יהיה אפקטיביים

שורה תחתונה- תדאג לתת מספיק ״התייחסות״ לשרירים- מספיק גירוי, לא לשכוח התאוששות ואין סיבה לא להתקדם

תודה על התגובה.

אז אם אקח לדוגמא את תרגיל הפושאפס, אז להוסיף מס' חזרות כל פעם בכל סט מאימון לאימון?

• פותח/ת השרשור
יש לי איזה ווסט שאני יכול להוסיף עליו משקל.
אני מניח שזה יעזור בתרגילים כמו Pushup ו-PullUp, אבל האם הווסט הזה יעזור לי בתרגיל כמו סקוואט? או מקבילים על כיסא?

היי לכולם, שאלה:

האם אפשר להגיע לתוצאות יפות, מתרגילי משקל גוף בלבד ?

שאני מתכוון משקל גוף אני מתכוון לתרגילים כמו PullUp, Pushup, סקוואט ללא משקל, וכו'..

לדוגמא 3 סטים של פוש אפס, כל סט 15 חזרות..

וכמובן בשילוב עם תזונה נכונה.

תודה.
מרגליים אתה יכול לשכוח.
לגבי פלג גוף עליון אתה יכול לפתח גוף יפה אם תחליט שאתה מתקדם למנופים מורכבים יותר, להישאר רק עם מתח ושכיבות, גם עם קשב פנימי להרבה זמן זה לא יועיל...

מרגליים אתה יכול לשכוח.
לגבי פלג גוף עליון אתה יכול לפתח גוף יפה אם תחליט שאתה מתקדם למנופים מורכבים יותר, להישאר רק עם מתח ושכיבות, גם עם קשב פנימי להרבה זמן זה לא יועיל...

זה לא נכון
אתה יכול לבנות רגליים חזקות
לא צורה מכובדת אך נאה אם תתאמץ

זה לא נכון
אתה יכול לבנות רגליים חזקות
לא צורה מכובדת אך נאה אם תתאמץ
זה משהו שאני לא הולך להתווכח עליו.
בהצלחה!
נ.ב. אם אתה רוצה תגובה יותר צינית
גם תרוץ הרבה כדי לחזק אותם, רק סקוואט משקל גוף לא מספיק!

בהצלחה!

אתה צודק אבל, זה תלוי מאוד
אם לצורך הדוגמא, הבן אדם הוא מתחיל עם מסת שריר נמוכה שבחיים לא דרך בחדר כושר- אימוני רגליים ״רציניים״ תוך כדי שהוא מקפיד על עקרונות בסיסיים כמו פרוגרסיב אוברלואוד, מספיק נפח....
יכולים לעזור לו ולפתח מסה ברגליים(כמובן לא ברמה כמו סקוואטים כבדים או כל תרגיל עם משקולות)

אבל, אם האדם עם ניסיון או אפילו מתאמן ממוצע, יהיה קשה מאוד, אפילו בלתי אפשרי להתקדם בעזרת תרגילי משקל גוף (אלא אם הוא עושה סקוואט עם דוד שלו על הגב)

אתה צודק אבל, זה תלוי מאוד
אם לצורך הדוגמא, הבן אדם הוא מתחיל עם מסת שריר נמוכה שבחיים לא דרך בחדר כושר- אימוני רגליים ״רציניים״ תוך כדי שהוא מקפיד על עקרונות בסיסיים כמו פרוגרסיב אוברלואוד, מספיק נפח....
יכולים לעזור לו ולפתח מסה ברגליים(כמובן לא ברמה כמו סקוואטים כבדים או כל תרגיל עם משקולות)

אבל, אם האדם עם ניסיון או אפילו מתאמן ממוצע, יהיה קשה מאוד, אפילו בלתי אפשרי להתקדם בעזרת תרגילי משקל גוף (אלא אם הוא עושה סקוואט עם דוד שלו על הגב)
בהצלחה

בהצלחה!

בטוח שאי אפשר?
@Elidor20 סרטון מעולה של תרגילים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית