הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה נסגר עם מיי פרוטין ?

אלון זמיר

משתמש מתחיל
47
7
נק' מוניטין:
10
47
7
עשיתי מהם הזמנה של 3 פריטים לפני יותר משבוע(ביום רביעי ה24 בפברואר) ועד היום עדיין לא שלחו והסטטוס עדיין על "Order placed".
דיברתי איתם בצ'אט כמה פעמים והם אמרו שהם עשו איזשהם שדרוגים לתשתיות שקשורות למשלוחים(לא לגמרי הבנתי את הכוונה),
לעוד מישהו זה קרה ? זה אומר שעלולים לבטל לי ? או לא ?

הזמנתי ביום רביעי והסטטוס כבר בDispatched, אולי זה תלוי במוצר שהזמנתם.
גם אצלי הסטטוס Dispatched אבל המוצרים לא נשלחו. תבדוק אם יש אופציה למעקב, אם זה נשלח יופיע לך track order מעל כל מוצר.

חברים תלמדו להזמין מלאי גדול. ככה תזמינו ואם לא נשלח תוך חודש, עדיין יש לכם חלבון.
@nlr666 תסביר להם בובי
מסכים
אבל האוכלי נבלות ושותי תה האלה עשו עיכוב בלתי צפוי..

גם אצלי הסטטוס Dispatched אבל המוצרים לא נשלחו. תבדוק אם יש אופציה למעקב, אם זה נשלח יופיע לך track order מעל כל מוצר.
היה לי בdispatched בלי קישור וזה על processing עכשיו. אני באמת לא מבין מה הקטע, אני כבר רוצה להזמין שוב

אני הזמנתי ב 25.2 , אחת לכל כמה ימים שלחו מייל מעודכן שיש עיכוב, בסוף נמאס לי ושלחתי להם מייל ביטול כי כבר הזמנתי מiherb, הם התעלמו ושלחו לי שזה בטיפול, שלחתי להם שוב הודעת ביטול ולמרבה חוצפה אתמול בערב הם שלחו לי מייל שהמשלוח יצא וחייבו אתמול את הכרטיס אשראי שלי (מזל אני מקבל sms על כל עסקה בכרטיס), ישר היום בבוקר הרמתי טלפון לאמריקן אקספרס וישר חסמו להם את החיוב

אני הזמנתי ב 25.2 , אחת לכל כמה ימים שלחו מייל מעודכן שיש עיכוב, בסוף נמאס לי ושלחתי להם מייל ביטול כי כבר הזמנתי מiherb, הם התעלמו ושלחו לי שזה בטיפול, שלחתי להם שוב הודעת ביטול ולמרבה חוצפה אתמול בערב הם שלחו לי מייל שהמשלוח יצא וחייבו אתמול את הכרטיס אשראי שלי (מזל אני מקבל sms על כל עסקה בכרטיס), ישר היום בבוקר הרמתי טלפון לאמריקן אקספרס וישר חסמו להם את החיוב
@nlr666
הם מתחילים לאכזב עם הבעיות שלהם

לי ולחבר יש אגב גם הזמנה עוד מה-20 לפברואר ועוד לא שלחו..
כל הזמן אמרו סליחה סליחה, בסוף ביום שישי שולחים הודעה יש בעיה עם האשראי...
והם עוד מעזים להוריד מחירים בתקופה שהם על הפנים....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית