הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הסרת שיער בלייזר (מיקום ספציפי)

IdoCalisthenics

משתמש פעיל
545
78
נק' מוניטין:
87
545
78
היי
אז אני די שעיר לפי הכותרת, בעיקר בין הגבות (כל חודש צריך לעשות שעווה ולסדר אותן אחרת הן יתאחדו:P:).
השאלה שלי, האם קוסמטיקאית תוכל להפסיק את הצמיחה הזו לצמיתות? מה שקצת מלחיץ כאן זה הקטע שיש לי משקפיים וזה אזור די רגיש, לא?
כנ"ל גם בגוף, אם זה בבטן או בחזה. אין אפשרות לעשות עם זה משהו? סתם לדוגמא, ראיתי שכדורגלנים מורידים ברגליים. (בן 16)

לפי מה שידוע לי הורדת שיער אצל קוסמטיקאית זה אותו דבר כמו שתוריד שיער לבד.
הורדת שיער בלייזר אמורה לעזור להפחית את גידול השיער במקום הספציפי. לגבי כל הקטע של איזור רגיש, לדעתי תתייעץ עם רופא משפחה או משהו בסגנון.

לא הייתי עושה דבר כזה בחיים.
קודם כל לייזר לא מוריד שיער לצמיתות אלא רק מדלל את סיב השערה, זה גורם לשיער להיות פחות חזק ולנשור אבל חלק לגמרי זה אף פעם לא יהיה. גם צריך לחזור על טיפולים אחת לכמה זמן כי סיב השערה משתקם מהלייזר.
דבר שני מדובר באזור מאוד רגיש וגם קוסמטיקאית היא לא רופאה, טעות הכי קטנה ואתה יכול להיתקע עם כוויה באמצע הפנים או עם חצי גבה דלילה.
דבר שלישי לייזר אמנם מדלל את סיב השערה אבל הוא גם מעורר צמיחה במקומות שאין בהם שיער ככה שאם הגבה שלך לא מחוברת לגמרי זה יכול לעורר צמיחת שיער איפה שאין.

אני לפני כמה שנים שילמתי 15 אלף על לייזר לכל הגוף באמריקן לייזר אימכ**מם.
לא עזר לי אפילו במאום. טיפולים כואבים, הרבה הנחיות לא רלוונטיות

אבל..
יש היום טכנולוגיות חדשות בעיקר אצל הקוסמטיקאיות הפרטיות, שווה לנסות לעשות טיפול עם תשלום פר טיפול.
הבנתי שהטיפולים מאוד יעילים

• פותח/ת השרשור
@Shachar S @Avanti @Koko Yoko @McGregor

תודה.
לפי מה שהבנתי מכם, עדיף לא לעשות את כל המכשירים המוזרים האלו ובטח על הפנים. אם כך, זה אומר שתמיד יהיה לי את זה.
כלומר, אני אצטרך פעם בחודש חודשיים ללכת (ממש כמו לספר) 50שח לקוסמטיקאית, זה הפתרון? (אחותי ניסתה לעשות לי ולקח איזה שעה)

אנשים עושים לייזר בפי הטבעת ונשים עושות גם בפות..
אני בטוח שאפשר לעשות טיפולי לייזר גם בשיער פנים , צריך רק למצוא מכון מקצועי!!

@Shachar S @Avanti @Koko Yoko @McGregor

תודה.
לפי מה שהבנתי מכם, עדיף לא לעשות את כל המכשירים המוזרים האלו ובטח על הפנים. אם כך, זה אומר שתמיד יהיה לי את זה.
כלומר, אני אצטרך פעם בחודש חודשיים ללכת (ממש כמו לספר) 50שח לקוסמטיקאית, זה הפתרון? (אחותי ניסתה לעשות לי ולקח איזה שעה)

אלה לא מכשירים מוזרים, יש להם יעילות אבל לא יעילים מספיק כמו שאתה חושב וזה תלוי בהרבה יותר מדי משתנים כדי לדעת איך זה ישפיע עלייך.
יש אנשים עם שיער צפוף ועבה במיוחד שצריכים הרבה יותר טיפולים בעוצמה הרבה יותר גבוהה, יש אנשים עם שיער בהיר שעליהם הלייזר בכלל לא אפקטיבי כי קרני הלייזר לא קולטים את סיב השערה שצריכה להיות כמה שיותר שחורה בשביל שזה יקרה, יש אנשים שהלייזר מצמיח להם שיער במקומות שבהם אין להם שיער במידה ועוברים עליהם עם המכשיר, זה יותר תלוי גנטיקה מתלוי מכשיר. לכל אזור גם יש את זרימת הדם שלו וההורמונליות שלו, לייזר ברגליים זה לא כמו לייזר בחזה ובבטן או בפנים.
אני עשיתי בגוף וזה עזר לי, מנגד קונור אומר שלא עזר לו. בפנים לא הייתי נוגע כי אם זה ישתבש מכל סיבה שהיא (כוויה או שהגוף שלך לא יגיב לטיפול ויצמיח שיער במקומות שאין לך שיער) זה יהיה נורא מבחינת נראות. החיבור של הגבה זה אזור מאוד קטן, גם אם יש לך שם שיח שתי דקות של שעווה וגמרת את הסיפור. אני אישית מוציא עם פינצטה כי יש לי כמה שערות בודדות באמצע אבל זה אזור קטן וככה או ככה אתה תסיים איתו מהר ככה שאני לא חושב שלייזר שווה את הסיכון הזה.

יותר נחמד להסתובב עם לייזר כושל בחור של התחת מאשר בפנים.

פחות עניין של רגישות, יותר עניין של יעילות.
לייזר בפנים לרוב יותר יזיק מאשר יועיל (הזכירו פה צמיחה מוגברת והפיכה של שיער פלומתי לשיער קשה. דוגמה)
לגבי שאר האיזורים היעילות הכללית משתנה משמעותית מאזור לאיזור, מה גם שיש הבדלים גדולים בתגובה בין אנשים שונים.
זה כן עשוי לעזור לדלל ולדקק את השיער, איפה יותר ואיפה פחות. אם אתה בוחר לנסות לייזר לך למכון מקצועי קטן עם הרבה המלצות אמינות. ממה ששמעתי (סיפורים לא מעטים), המכונים הגדולים דוגמת אמריקן וקייר חרא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית