הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצות לאוזניות (jabra)

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
שלום לכולם!
מתעניין לגבי אוזניות של jabra פשוט לא יודע על איזה דגם ללכת, אשמח לשמוע איזה דגם הכי מומלץ ומה ההבדל בעצם בין הדגמים, תודה.

לא מזמן רכשתי 65T מבחינת איכות שמע הן אחלה, והן גם לא נופלות, אבל לי הפלסטיק של האוזניה עושה כאבים רציניים באוזן לא משנה איך אני מניח אותם

אה ועוד משהו חשוב שלדעתי הם לא טורחים להזכיר, אתה לא יכול להשתמש רק באוזניה שמאל לבד (לפחות ב65T)

כלומר אם אתה משתמש רק באוזניה ימין ונגמר לה הסוללה אתה לא יכול לעבור לשמאל

• פותח/ת השרשור
האמת שממש המליצו לי על ה65, אבל מעדיף לבדוק עם חבר'ה שיש להם ניסיון עם זה ויודעים מה ההבדלים בין הדגמים

גם לי יש אליט אקטיב 75T
איכות סאונד פשוט נהדרת, לא יודע עד כמה זה משתווה לאוזניות קשת אבל אם מדברים על אלחוטיות In-Ear אלו בהחלט אוזניות נהדרות
עוצמה גם סבבה לגמרי
פשוט אוזניות, אין משהו מיוחד, ההיר טרו די טוב אבל באופן כללי הן לא סופר אטומות(לא אטמי אוזניים) אלא אם כן אתה שם מוזיקה

צריך גם לקחת בחשבון שלפני חודש אוזנייה אחת פשוט נדפקה ולאחריות שלהם בארץ(בי-קונקט) לקח 3 שבועות להחזיר לי וכששאלתי מה היה בהם זה היה מתסכל רצח ולקח המון זמן להשיג אותם, ועד שהשגתי אותם הם פשוט אמרו לי שהאוזניות עברו "ניקוי"
אז השירות לקוחות שלהם בארץ לא וואו, אבל האוזניות עצמן נהדרות
לא יודע עד כמה באמת "עמידות למים" אז תמנע כמה שיותר

והקישוריות של האוזניות לא וואו, לוקח קצת זמן וצריך לשחק עם זה כדי להשתמש באוזניה אחת בלבד והן נוטות להתנתק מעצמן לפעמים, אם אני לא טועה גם אי אפשר להשתמש רק בשמאל אבל אני לא בטוח

שמע לא יודע על ה75 למרות שאין ספק שאקנה אותם

לי יש את ה65 כבר שנתיים ולא היה לי תקלה אחת, אני מאוד מרוצה מהסאונד, מהסוללה ( נוסע המון לאילת ומספיק לי כל הדרך) מהאיכות, וגם מהחוזק

התקלחתי איתן פעם אחת אבל אחרי זה היה נראה שנכנס להן קצת מים אז לא עשיתי שוב, אבל יש לי חבר שמתקלח איתן קבוע, לי הן נפלו וכמה פעמים יכול להיות שבגלל זה.. בכל אופן הן נוחות באוזן לעיתים רחוקות קצת מציקות ואין לי איתן ניתוקים או משהו כזה.. כן אי אפשר רק בשמאל אבל לי זה לא קריטי, עד שלא קראתי פה את התגובות לא חשבתי על זה בכלל

החיסרון היחיד שכשאתה בשיחות טלפון פשוט שומעים כל דבר ואנשים שדיברו איתי אמרו שזה ממש מציק, ברמה שהלכתי בבית ושמעו את זה.. אז זה החלטה שלך

בכל אופן אני ממליץ מאוד ואין ספק שאקנה אותם או את המשודרגות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית