עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
החיסרון בה שהשמן בקושי זז במזרקחברה מפתיע לטובה - מגנוס !
אולי שורף מעטכואב
אולי שורף מעט
ובוםכן זה גם מה שאמרתי לה על אנאלי
ואוו. בהחלט!!!@BeN35
כשלקחת בזמנו טסט של בייר, זכור לך כאבים באזור ההזרקה ?
באייר זה לא שאלה בכלל אם כן או לא....הכי בטוח הכי נקי!שלום לכולם,
מתכנן סייקל ראשון למאי הקרוב של טסט'.
אשמח לקבל המלצה על החברות
פארמה טק
פיור פלטינום
בייר (הרופאי)
סיגמה פארמה
הסיבה שאני לא רץ לבייר, כי הבנתי שהחומר כואב.
תודה לעונים
הדילר אמר שאין לו בעיה להשיג לי בייר, אבל הוא הכין אותי שזה יכול לכאוב. מאוד.באייר זה לא שאלה בכלל אם כן או לא....הכי בטוח הכי נקי!
רק שחוץ מטסטווירון ופירמו אין להם כלום..
השמן שלהם סמיך יותר מרוב הברנדים שאתה מכיר..אבל החומר לא כואב..לפחות לא לי ולמכרים שלוקחים.הדילר אמר שאין לו בעיה להשיג לי בייר, אבל הוא הכין אותי שזה יכול לכאוב. מאוד.
דרך אגב, זה מה שרציתי בהתחלה. כל מה שאפשר להשיג בצורה רפואית זה עדיף גם אם מוסיפים עוד כמה שקלים.השמן שלהם סמיך יותר מרוב הברנדים שאתה מכיר..אבל החומר לא כואב..לפחות לא לי ולמכרים שלוקחים.
קח בחשבון שזה אמפולה, צריך ללמוד לשבור ולהתעסק עם זה שלא ייפלו זכוכיות לתוך השמןכל מה שאפשר להשיג בצורה רפואית זה עדיף
אם לא,יהפוך ל'גלאס-מן'קח בחשבון שזה אמפולה, צריך ללמוד לשבור ולהתעסק עם זה שלא ייפלו זכוכיות לתוך השמן
זה אינדיבידואלי..אז האחות אמרה לי שאפשר לשים את האמפולה,מעט לפני השימוש בכוס עם מים חמימים
*זה לא שינה כלום(בכל אופן לי)
טוב, השתכנעתי.. נתחיל מבאייר. מקריאה באינטרנט pip ניתן למנוע (שנגרם כתוצאה מפירוק החומר בשריר ולא זריקה לא טובה).זה אינדיבידואלי..
אם כי זה דיי חדש לי לשמוע תלןנות על כאבים מבאייר
לא יודע אם התנסית אגב גם בug...
בכל מה שקשור למינונים..ניקיון ואיכות לא תמצא טוב יותר גם בחברות המובילות!
אני מסכים אגב לגבי מה שכתבו כאן על מאגנום..
ללא ספק מספקים את הסחורה...אם כי לי כשלקחתי(לא בשלוש השנים האחרונות) היה קצת דיי מסורבל לשבור אמפ שלהם בשונה ממה שחוויתי באמפ של חברות ug אחרות.
בעניין זה...בדומה לאמפ של פרגניל הרפואי..לא היו לי אמפ ששברתי בקלות הנאה וחיוך כמו אלה הרפואיות..
לגבי הסמיכות..אם זה ממש מפריע..פותח האשכול יוכל למצוא (במחיר אטרקטיבי בהרבה מבאייר אצל דילר) באלפה או בלקן למשל חומר ברמה גבוהה מאוד (זמין גם באמפ)
אז גם לא תגביל את עצמך מבחינת נגזרות כי שוב..באייר זה רק טסטווירון ופרימו..אין שום אופציה אחרת.
עם 23g אין בעיה...עם 25 כן.טוב, השתכנעתי.. נתחיל מבאייר. מקריאה באינטרנט pip ניתן למנוע (שנגרם כתוצאה מפירוק החומר בשריר ולא זריקה לא טובה).
לגבי הסמיכות של החומר, תהיי בעיה להזריק עם 23g או 25g ?
אלפא פארמה אזמין רק מחול, בסייקל שני 😉
אם זה סייקל ראשון...אז באייר שתי אמפ בחודש אתה מסודר...למרות ששוב יש גם אופציות ug טובות מאוד זולות ונוחות יותר להזרקה,בהן תוכל להזריק בקלות גם במחטים בעובי 25g...אלפא פארמה אזמין רק מחול, בסייקל שני 😉
ממה שקראתי אפשר להוסיף שמן סטרילי (אפשר לקנות באמזון) בשביל לדלל מה שימנע pip אפשרי.לא ברור איזה שמנים אתה מתכוון לשלב עם הבאייר
עירבוב עם חומר נוסף ידלל את הסמיכות של השמן
של סטרואידים ראשון. אם נחשיב את ההיסטוריה של השימוש שלי בסארמס אז חמישי.זה סייקל ראשון?
חודש או שבוע ?אז באייר שתי אמפ בחודש אתה מסודר
יש לי גישה, כרגע, למה שרשמתי למעלה.למרות ששוב יש גם אופציות ug טובות מאוד זולות ונוחות יותר להזרקה...
הכל שאלה של אם יש לך גישה לכאלה או לא.
בשבוע כמובן.ממה שקראתי אפשר להוסיף שמן סטרילי (אפשר לקנות באמזון) בשביל לדלל מה שימנע pip אפשרי.
של סטרואידים ראשון. אם נחשיב את ההיסטוריה של השימוש שלי בסארמס אז חמישי.
חודש או שבוע ?
יש לי גישה, כרגע, למה שרשמתי למעלה.
תלוי לאן, כתפיים בכיף 25. יש גם אנשים שנותנים ברגליים 25, תלוי באחוז שומן.לגבי הסמיכות של החומר, תהיי בעיה להזריק עם 23g או 25g ?