עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בייר מקורי אם יש לך גישה תביא אותו מהבית מרקחת כן. עובד מצוין ולא כואב. המחיר יותר גבוה מכל חברה אחרת אבל יעבוד 100%.שלום לכולם,
מתכנן סייקל ראשון למאי הקרוב של טסט'.
הסיבה שאני לא רץ לבייר, כי הבנתי שהחומר כואב.
תודה לעונים
ההתייחסות לחימום היא לא לאופן השבירה!בבאייר לא צריך לא סכין...לא חימום..לא נייר לא מגבת ולא באטיח...
לא מבין הרבה מהדברים שעולים פה בפוסט..
כולה שבירת אמפולה ועוד רפואית
ברור...לא חשבתי אחרתההתייחסות לחימום היא לא לאופן השבירה!
אלא לפיזור השמן טוב יותר בגוף
לפעמים הזווית שבירה לא מוצלחת,ואז נשארת חתיכה שיכולה לשרוט קצתמגבת
באמפ של ug ..כןלפעמים הזווית שבירה לא מוצלחת,ואז נשארת חתיכה שיכולה לשרוט קצת
ברורנדיר שמה שתיארת קורה
קורה,בעיקר שזורקים ז' בשבירהאבל יתכן שזה קורה לעיתים נדירות
את זה תאכל בחתונה שלךבאמפ של ug
יש חןמרים מעולים באמפ של ug...בחברות מסויימותברור
כמו הסיכוי לחצות מעבר חצייה ובדיוק ייפול עלייך פסנתר כנף לבן..
קורה,בעיקר שזורקים ז' בשבירה
בכללי זה לא קורה כמעט
את זה תאכל בחתונה שלך
לא אמרתי שאין..יש חןמרים מעולים באמפ של ug...בחברות מסויימות
חחח שמע אתה צודק ב-100% מתי שמדובר בבן אדם מיומן שיודע ושובר כל הזמן אמפולות. בן אדם שזה הפעם הראשונה שלו זה יכול להגמר כמו נסיעה באופנוע כבד בלי רישיון. אז בפעם הראשונה עדיף לחתוך קצת נגד כיוון של הנקודה ולשבור את ראש אמפולה בעזרת חתיכת בד וכו' לא לכולם זה קל כמו שזה נשמע. וכך גם הראש נשבר בקלות וגם אף אחד לא יחתך מזכוכיות. והכל יעבור חלק.בבאייר לא צריך לא סכין...לא חימום..לא נייר לא מגבת ולא באטיח...
לא מבין הרבה מהדברים שעולים פה בפוסט..
כולה שבירת אמפולה ועוד רפואית
אני לא כזה מיומן...חחח שמע אתה צודק ב-100% מתי שמדובר בבן אדם מיומן שיודע ושובר כל הזמן אמפולות. בן אדם שזה הפעם הראשונה שלו זה יכול להגמר כמו נסיעה באופנוע כבד בלי רישיון. אז בפעם הראשונה עדיף לחתוך קצת נגד כיוון של הנקודה ולשבור את ראש אמפולה בעזרת חתיכת בד וכו' לא לכולם זה קל כמו שזה נשמע. וכך גם הראש נשבר בקלות וגם אף אחד לא יחתך מזכוכיות. והכל יעבור חלק.
אני דווקא אוהב יותר אמפ...אמפולות זה חרא של דבר, יש אחלה חברות ug עם טסט מעולה, לא חושב שהתוצאות יהיו כאלו שונות.
ידעתי שאת אוהבת את זה קינקי..כמובן שאפשר להעזר בחתיכת נייר טואלט או רצועת בד דקה ליתר ביטחון
גם רצועה עם כדור טניס עושה את העבודהידעתי שאת אוהבת את זה קינקי..
לפרטים בפרטי?