עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
1)אני חושב שעדיף פשוט לאכול נכון אם הרבה חלבונים וכך לשמור על מסת השריר ללא קריאטין
2)אם אתה כבר הולך על T3 אז עדיף לשלב את זה אם טסט כי T3 שורף הכל בלי יוצא מן הכלל גם ם זה שריר וגם אם זה שומן וטסט שומר על השריר
1. אפשר לשלב אפדרןי וקראיטין ביחד אבל זה לא יתן הרבה מבחינת שמירה על מסת השריר אם אתה בגירעון מטרורף ו% שומן נמוך1. האם ניתן לשלב אפדרין וקריאטין מונו ביחד בזמן חיטוב כדי לשמור על מסת שריר, כי ידוע שלאפדרין יש אפקט אנאבולי(אמנם מזערי) וגם לקריאטין.
2. בסייקל של T3+יהומבין, איך ניתן לשלב ביניהם על מנת למקסם תוצאות(בחינת מינונים, תיזמון לקיחה וכ'ו)
תודה.
ממתי אפדרין אנאבולי???
התכוונת אולי לקלן והוא אנטיקטאבולי אבל לא אנאבולי
ב"דכ T3 משלבים עם קלן וטסט לשמירה על השריר
ממתי אפדרין אנאבולי???
התכוונת אולי לקלן והוא אנטיקטאבולי אבל לא אנאבולי
ב"דכ T3 משלבים עם קלן וטסט לשמירה על השריר
1. אפשר לשלב אפדרןי וקראיטין ביחד אבל זה לא יתן הרבה מבחינת שמירה על מסת השריר אם אתה בגירעון מטרורף ו% שומן נמוך
2. סייקל קלאסי זה T3+קלן כי T3 מפרק שריר וקלן הוא "אנאבולי" אז הם הולכים יחד, T3 לא ממש הולך עם יהומבין, אפשר לעשות את הסייקל אבל עדיף את הגירסה הקלאסית.
בעניין המינונים, עד 50 מק"ג T3 אפשר בפירמידה, יהומבין אותם הכללים.
אפדרין יכול לשמור על השריר אבל בגלל שזמן מחצית החיים שלו ממש קטן אז זה לא משהו ששמים אליו לב.
תרד מT3 אין לך למה
ל8% אתה יכול להגיע יפה מאוד גם בלי כלום
אז יהומבין אם בא לך זה מספיק
נראה לי שהוא גם ככה לוקח בגלל בעיה בבלוטת התריס.
אממממממ לא שואל אותך...לאפדרין יש תכונות אנאבוליות (*) אז אל תעשה לי סימני שאלה כאילו זרקתי כאן פצצה.
קלן הוא אנאבולי(**), מה זה החרטה הזה של אנטיקטבולי מאיפה הבאת את זה?
ואין מה לשלב טסט' עם מינון 25 מק"ג של T3 לא יהיה פירוק של שום שריר!
ובבקשה אל תגיב לי לפוסטים אם אין לך תשובה שהיא 100% בטוחה.
תודה.
------------------------
* . Astrup A, Buemann B, Christensen NJ, Toubro S, et al. The effect of ephedrine/caffeine mixture on energy expenditure and body composition in obese women. Metabolism 1992 Jul;41(7):686-688
**. Choo J, Horan M, Litlle R, and Rothwell N. Anabolic effects of Clenbuterol on skeletal muscle are mediated by beta2-adrenoreceptor activation. Am J Physiol 1992; 263:E50-E56
---------- התגובה התווספה ב 22:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:50 ----------
אוקיי, תודה.
T4 הופך ל T3כן, זה מה שאעשה, אבל סתם שאלתי בשביל ידע כללי.
---------- התגובה התווספה ב 22:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:55 ----------
T4 לא 3
אממממממ לא שואל אותך...
T4 הופך ל T3
ברור, אבל עדיין זה קורה. יש כדורים שמכילים כבר T4 ו T3 ביחד ביחס שונה.
חחחח נכון אני הדוגמא הקלאסית..... 😃אתה הדוגמא ל"מדריכי כושר מוסמכים! " המופלאים שיש לנו בארץ.
---------- התגובה התווספה ב 04:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 04:37 ----------
בסדר, אבל אתה לא יודע מ-100 מק"ג אלטרוקסין כמה מק"ג T3 הגוף מקבל, עדיין זה שונה ברגע שאתה מכניס לגוף T3 ישירות.
אתה מטריל פוסט רציני ילד סרוחרועי, במקומך הייתי נזהר במילותי. הוא עוד ימצא את הפייסבוק שלך ויאיים בהודעות פרטיות ש"חכה חכה שתיפול לי לידיים" ושהוא יצוד אותך.