הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מס' שאלות על שילוב חומרים

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך

roei

משתמש משקיע
2,542
3
נק' מוניטין:
2,879
2,542
3
1. האם ניתן לשלב אפדרין וקריאטין מונו ביחד בזמן חיטוב כדי לשמור על מסת שריר, כי ידוע שלאפדרין יש אפקט אנאבולי(אמנם מזערי) וגם לקריאטין.

2. בסייקל של T3+יהומבין, איך ניתן לשלב ביניהם על מנת למקסם תוצאות(בחינת מינונים, תיזמון לקיחה וכ'ו)

תודה.

1)אני חושב שעדיף פשוט לאכול נכון אם הרבה חלבונים וכך לשמור על מסת השריר ללא קריאטין
2)אם אתה כבר הולך על T3 אז עדיף לשלב את זה אם טסט כי T3 שורף הכל בלי יוצא מן הכלל גם ם זה שריר וגם אם זה שומן וטסט שומר על השריר

• פותח/ת השרשור
1)אני חושב שעדיף פשוט לאכול נכון אם הרבה חלבונים וכך לשמור על מסת השריר ללא קריאטין
2)אם אתה כבר הולך על T3 אז עדיף לשלב את זה אם טסט כי T3 שורף הכל בלי יוצא מן הכלל גם ם זה שריר וגם אם זה שומן וטסט שומר על השריר

לא במינון של 25 מק"ג

ממתי אפדרין אנאבולי???
התכוונת אולי לקלן והוא אנטיקטאבולי אבל לא אנאבולי
ב"דכ T3 משלבים עם קלן וטסט לשמירה על השריר

1. האם ניתן לשלב אפדרין וקריאטין מונו ביחד בזמן חיטוב כדי לשמור על מסת שריר, כי ידוע שלאפדרין יש אפקט אנאבולי(אמנם מזערי) וגם לקריאטין.

2. בסייקל של T3+יהומבין, איך ניתן לשלב ביניהם על מנת למקסם תוצאות(בחינת מינונים, תיזמון לקיחה וכ'ו)

תודה.
1. אפשר לשלב אפדרןי וקראיטין ביחד אבל זה לא יתן הרבה מבחינת שמירה על מסת השריר אם אתה בגירעון מטרורף ו% שומן נמוך

2. סייקל קלאסי זה T3+קלן כי T3 מפרק שריר וקלן הוא "אנאבולי" אז הם הולכים יחד, T3 לא ממש הולך עם יהומבין, אפשר לעשות את הסייקל אבל עדיף את הגירסה הקלאסית.
בעניין המינונים, עד 50 מק"ג T3 אפשר בפירמידה, יהומבין אותם הכללים.

ממתי אפדרין אנאבולי???

אפדרין יכול לשמור על השריר אבל בגלל שזמן מחצית החיים שלו ממש קטן אז זה לא משהו ששמים אליו לב.

• פותח/ת השרשור
ממתי אפדרין אנאבולי???

לאפדרין יש תכונות אנאבוליות (*) אז אל תעשה לי סימני שאלה כאילו זרקתי כאן פצצה.

קלן הוא אנאבולי(**), מה זה החרטה הזה של אנטיקטבולי מאיפה הבאת את זה?

ואין מה לשלב טסט' עם מינון 25 מק"ג של T3 לא יהיה פירוק של שום שריר!

ובבקשה אל תגיב לי לפוסטים אם אין לך תשובה שהיא 100% בטוחה.

תודה.

------------------------
* . Astrup A, Buemann B, Christensen NJ, Toubro S, et al. The effect of ephedrine/caffeine mixture on energy expenditure and body composition in obese women. Metabolism 1992 Jul;41(7):686-688

**. Choo J, Horan M, Litlle R, and Rothwell N. Anabolic effects of Clenbuterol on skeletal muscle are mediated by beta2-adrenoreceptor activation. Am J Physiol 1992; 263:E50-E56

---------- התגובה התווספה ב 22:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:50 ----------

1. אפשר לשלב אפדרןי וקראיטין ביחד אבל זה לא יתן הרבה מבחינת שמירה על מסת השריר אם אתה בגירעון מטרורף ו% שומן נמוך

2. סייקל קלאסי זה T3+קלן כי T3 מפרק שריר וקלן הוא "אנאבולי" אז הם הולכים יחד, T3 לא ממש הולך עם יהומבין, אפשר לעשות את הסייקל אבל עדיף את הגירסה הקלאסית.
בעניין המינונים, עד 50 מק"ג T3 אפשר בפירמידה, יהומבין אותם הכללים.

אפדרין יכול לשמור על השריר אבל בגלל שזמן מחצית החיים שלו ממש קטן אז זה לא משהו ששמים אליו לב.

אוקיי, תודה.

תרד מT3 אין לך למה
ל8% אתה יכול להגיע יפה מאוד גם בלי כלום
אז יהומבין אם בא לך זה מספיק

• פותח/ת השרשור
תרד מT3 אין לך למה
ל8% אתה יכול להגיע יפה מאוד גם בלי כלום
אז יהומבין אם בא לך זה מספיק

כן, זה מה שאעשה, אבל סתם שאלתי בשביל ידע כללי.

---------- התגובה התווספה ב 22:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:55 ----------

נראה לי שהוא גם ככה לוקח בגלל בעיה בבלוטת התריס.

T4 לא 3

לאפדרין יש תכונות אנאבוליות (*) אז אל תעשה לי סימני שאלה כאילו זרקתי כאן פצצה.

קלן הוא אנאבולי(**), מה זה החרטה הזה של אנטיקטבולי מאיפה הבאת את זה?

ואין מה לשלב טסט' עם מינון 25 מק"ג של T3 לא יהיה פירוק של שום שריר!

ובבקשה אל תגיב לי לפוסטים אם אין לך תשובה שהיא 100% בטוחה.

תודה.

------------------------
* . Astrup A, Buemann B, Christensen NJ, Toubro S, et al. The effect of ephedrine/caffeine mixture on energy expenditure and body composition in obese women. Metabolism 1992 Jul;41(7):686-688

**. Choo J, Horan M, Litlle R, and Rothwell N. Anabolic effects of Clenbuterol on skeletal muscle are mediated by beta2-adrenoreceptor activation. Am J Physiol 1992; 263:E50-E56

---------- התגובה התווספה ב 22:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:50 ----------

אוקיי, תודה.
אממממממ לא שואל אותך...

• פותח/ת השרשור
אממממממ לא שואל אותך...

אתה הדוגמא ל"מדריכי כושר מוסמכים! " המופלאים שיש לנו בארץ.

---------- התגובה התווספה ב 04:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 04:37 ----------

בסדר, אבל אתה לא יודע מ-100 מק"ג אלטרוקסין כמה מק"ג T3 הגוף מקבל, עדיין זה שונה ברגע שאתה מכניס לגוף T3 ישירות.

אתה הדוגמא ל"מדריכי כושר מוסמכים! " המופלאים שיש לנו בארץ.

---------- התגובה התווספה ב 04:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 04:37 ----------

בסדר, אבל אתה לא יודע מ-100 מק"ג אלטרוקסין כמה מק"ג T3 הגוף מקבל, עדיין זה שונה ברגע שאתה מכניס לגוף T3 ישירות.
חחחח נכון אני הדוגמא הקלאסית..... 😃

רועי, במקומך הייתי נזהר במילותי. הוא עוד ימצא את הפייסבוק שלך ויאיים בהודעות פרטיות ש"חכה חכה שתיפול לי לידיים" ושהוא יצוד אותך.

רועי, במקומך הייתי נזהר במילותי. הוא עוד ימצא את הפייסבוק שלך ויאיים בהודעות פרטיות ש"חכה חכה שתיפול לי לידיים" ושהוא יצוד אותך.
אתה מטריל פוסט רציני ילד סרוח
אתה רוצה דבר איתי בהודועת תשפוך את הלב חמודי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית