הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות דם

tony2000

משתמש מתחיל
42
10
נק' מוניטין:
15
42
10
היי, אני בן 20 מתאמן רצוף כ5 שנים, תמיד התקשתי לעלות במסת שריר ולשלוט על אחוזי שומן גם כשאני מקפיד כבר 5 שנים על אכילה נכונה(שוקל את האוכל כל יום) ו4/5 אימוני כוח בשבוע.
כרגע אני כ12 אחוז שומן 62 ק״ג
החלטתי לבדוק את הפרופיל ההורמנלי שלי שכן אני כמעט כל החיים בלי חשק מיני ועייפות כרונית כל הזמן, ביצעתי בדיקות פעמיים לוודא והטסט שלי בנורמה אך יחסית נמוך.
(אגב זה פשוט הנורמות בצהל יש קופות חולים ומקומות בהם אני מתחת לנורמה.) 10.3 או 9.6 nmol טסט טוטאל זה פחות מ300 ng/dl והנורמה לפי הרבה אגודות אנדוקריניות היא מעל 350.
האם אתם חושבים שזה יכול להיות היפוגונדיזם או שאני סתם עייף מסיבות אחרות ומשליך פסיכולוגית על ההורמונים שלי ומחפש בעיה שאין.
תודה מראש

קבצים מצורפים

• EBB002F1-CA5B-4099-8240-08D936940063.jpeg
    EBB002F1-CA5B-4099-8240-08D936940063.jpeg
    KB 65.8 · צפיות: 147
  • 45703E57-6BBB-4778-8350-D6754C2B2294.jpeg
    45703E57-6BBB-4778-8350-D6754C2B2294.jpeg
    KB 55.2 · צפיות: 149
  • EAD91DDD-6FE0-4529-AE88-3CA3749F2112.jpeg
    EAD91DDD-6FE0-4529-AE88-3CA3749F2112.jpeg
    KB 38.3 · צפיות: 136
  • 005547A5-82F5-43DB-8041-6DA981304F5F.jpeg
    005547A5-82F5-43DB-8041-6DA981304F5F.jpeg
    KB 52.2 · צפיות: 129
  • פותח/ת השרשור
אז אני אגיב בכל זאת, הנה.
תשמע למקרה שבאמת הבנת אותי לא נכון ואתה לא סתם טמבל, תקרא רגע את מה שכתבתי קודם, הכוונה שלי כשכתבתי ״אני מבין למה וילד שגילה מה זה טסט..״ התכוונתי לעצמי.

איך בכלל מקבלים בדיקות דם של הורמונים? פשוט באתם לרופא ואמרתם לו שיבדוק לכם בדיקת דם של הורמונים כי אתם בסייקל? באמת מעניין אותי

• פותח/ת השרשור
תעדכן לגבי Shbg..
האם נפח האשכים מרגיש לך תקין?
הייתי אצל אנדו אתמול בדיוק, נפח אשכים תקין, שלח אותי לעוד בדיקות במעבדה של הבית חולים.
הגיע לי בדיקה של free t שאני ביקשתי ואני לא כל כך מבין מה היחידות מידה והנורמה, זה לא נראלי pg/ml.
אם מישהו מבין אשמח להבהרה.
shbg תקין אגב
איך בכלל מקבלים בדיקות דם של הורמונים? פשוט באתם לרופא ואמרתם לו שיבדוק לכם בדיקת דם של הורמונים כי אתם בסייקל? באמת מעניין אותי
זה לא כזה סיפור, תגיד שאתה מרגיש עייפות וחוסר חשק מיני ובעיות בתפקוד המיני ויתנו לך לרוב

קבצים מצורפים

• FEA13064-AF73-41D3-A4F3-FA7E543A59F5.jpeg
    FEA13064-AF73-41D3-A4F3-FA7E543A59F5.jpeg
    KB 44.5 · צפיות: 62
מאז הצו ראשון לא שאלו אותי את זה

כי אני שוקל לך אותם בפה שלי..
🤣
הייתי אצל אנדו אתמול בדיוק, נפח אשכים תקין, שלח אותי לעוד בדיקות במעבדה של הבית חולים.
הגיע לי בדיקה של free t שאני ביקשתי ואני לא כל כך מבין מה היחידות מידה והנורמה, זה לא נראלי pg/ml.
אם מישהו מבין אשמח להבהרה.
shbg תקין אגב

זה לא כזה סיפור, תגיד שאתה מרגיש עייפות וחוסר חשק מיני ובעיות בתפקוד המיני ויתנו לך לרוב

הייתה תקופה בחיים שלך שהרגשת חשק מיני, און מיני, חרמנות?

• פותח/ת השרשור
כי אני שוקל לך אותם בפה שלי..
🤣

הייתה תקופה בחיים שלך שהרגשת חשק מיני, און מיני, חרמנות?
בגיל יותר צעיר אני חושב שיותר מעכשיו, אבל מאז שאני זוכר את עצמי זה לא היה משהו כזה חשוב שהעסיק אותי, בדרך כלל הבחורות שהייתי איתן היו הרבה יותר מיניות ממני.
אני לא אשלה את עצמי ואת מי שקורא את זה, אין ספק שהדבר המרכזי שמפריע לי הוא העניין של העייפות והאימונים, כי תאמת שאני לא יודע איך זה לחיות עם ליבידו גבוהה ואנרגיה אז לא יכול להשוות את זה.
אם הבדיקה שלי חודש הבא תחזור סביבות 12 nmol אז כנראה שאני טכנית בריא(פשוט נדפקתי בלוטו הגנטי ואני עם טסט לא אופטימלי), ועדיף לי באמת להתחיל סייקל עם מינון שיהיה אפקטיבי לצבירת מסת שריר במקום לנסות למצוא דרכים להשיג trt במינון נמוך ותדירות לא מספקת שסתם תדפוק אותי.

נערך לאחרונה:
יש לי חבר טוב, בן 32.
בריא, נראה פצצה, מאמן בחדר כושר, וסקס בכלל לא מעניין אותו, לא בנות, לא בנים, לא זוגיות...יש גם אנשים כאלה וזה בסדר גמור..

לגבי העייפות תנסה לשולל מחסור בברזל.

• פותח/ת השרשור
יש לי חבר טוב, בן 32.
בריא, נראה פצצה, מאמן בחדר כושר, וסקס בכלל לא מעניין אותו, לא בנות, לא בנים, לא זוגיות...יש גם אנשים כאלה וזה בסדר גמור..

לגבי העייפות תנסה לשולל מחסור בברזל.
מתסווף במולטי ויטמין ובלי קשר בדקתי פרופיל אנמיה ברזל וכו הכל בנורמה.
כן מכיר את זה, אני לא א-מיני אבל דווקא, אין לי בעיות משמעותיות בתפקוד מיני והחשק שלי אמנם פחות מאנשים אחרים אבל אם אני באמת נמשך למישהי אני בסדר גמור פשוט זה די נדיר עם הבחורות שאני נתקל בהן בדרכ(עיר קטנה), מודה שזה לא בגלל זה שאני בודק את העניין הזה.
אתנסה כנראה בטסט ug במינון יחסית מדוד(300/350) כדי לראות האם ההרגשה המנטלית(עייפות וליבידו) על טסט גבוה באמת תהיה שונה משמעותית מעכשיו.
וגם סתם מעניין איך הגוף שלי יגיב לאנאבוליים, פה גנטיקה משחקת תפקיד ענק ואם הגוף שלי יכול לפרק טסט בצורה טובה ובנוסף גם כל הסיפור של הרצפטורים, וכמה אני נוטה לארומטיזציה ותופעות לוואי שונות זה נורא מעניין, אם אוכל לשפר את ההרכב גוף שלי וגם את המצב המנטלי שלי (טסט משפיע באופן משמעותי על המערכת הדופמינרגית) עם כמה שפחות תופעות לוואי זו תהיה המטרה שלי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תעדכן.. אני סקרן!
טסט חיצוני בטוח יעשה אותך יותר אנרגטי וחרמן.
חחח כן גם אני, אעדכן פה בפורום אם אתחיל סייקל בקרוב, החשש הכי גדול שלי לצערי זה איכות החומרים, אני מעיר קטנה ובקושי יש מתאמנים שמנצלים פרמקולוגיה, ואם כן הם לא נראים בהתאם ואין להם מושג מה הם עושים. לא יודע אם לחכות עד שאסיים צבא, אתחיל ללמוד ואעבור עיר, או לנסות מקומי.

• פותח/ת השרשור
אחרי הסייקל מתכוון להישאר על trt ?
אעשה pct, בעתיד אני כן חושב שאם אחליט על שימוש ממושך בחומרים עדיף להיות על trt מאשר להשבית את הציר ולנסות לאתחל אותו כל פעם מחדש.
אבל לפעם ראשונה זה נטו ניסוי של לראות איך אני מגיב וגם לראות האם אני יכול עם pct להחזיר את הציר ואולי אפילו לשפר את הייצור עצמי, הקטע שאם באמת אני על הגבול של להיות בריא האם יהיה לי יותר קושי להחזיר את הhpta לייצור עצמי של טסט.

אעשה pct, בעתיד אני כן חושב שאם אחליט על שימוש ממושך בחומרים עדיף להיות על trt מאשר להשבית את הציר ולנסות לאתחל אותו כל פעם מחדש.
אבל לפעם ראשונה זה נטו ניסוי של לראות איך אני מגיב וגם לראות האם אני יכול עם pct להחזיר את הציר ואולי אפילו לשפר את הייצור עצמי, הקטע שאם באמת אני על הגבול של להיות בריא האם יהיה לי יותר קושי להחזיר את הhpta לייצור עצמי של טסט.

זה ישמע קצת מוזר, אולי לנסות לשפר את הייצור העצמי עם פרוטוקול של פיסיטי ללא סייקל לפני?
יכול לעבוד?

מתסווף במולטי ויטמין ובלי קשר בדקתי פרופיל אנמיה ברזל וכו הכל בנורמה.
כן מכיר את זה, אני לא א-מיני אבל דווקא, אין לי בעיות משמעותיות בתפקוד מיני והחשק שלי אמנם פחות מאנשים אחרים אבל אם אני באמת נמשך למישהי אני בסדר גמור פשוט זה די נדיר עם הבחורות שאני נתקל בהן בדרכ(עיר קטנה), מודה שזה לא בגלל זה שאני בודק את העניין הזה.
אתנסה כנראה בטסט ug במינון יחסית מדוד(300/350) כדי לראות האם ההרגשה המנטלית(עייפות וליבידו) על טסט גבוה באמת תהיה שונה משמעותית מעכשיו.
וגם סתם מעניין איך הגוף שלי יגיב לאנאבוליים, פה גנטיקה משחקת תפקיד ענק ואם הגוף שלי יכול לפרק טסט בצורה טובה ובנוסף גם כל הסיפור של הרצפטורים, וכמה אני נוטה לארומטיזציה ותופעות לוואי שונות זה נורא מעניין, אם אוכל לשפר את ההרכב גוף שלי וגם את המצב המנטלי שלי (טסט משפיע באופן משמעותי על המערכת הדופמינרגית) עם כמה שפחות תופעות לוואי זו תהיה המטרה שלי.
אני לא יודע מה תעשה קודם...
תשלח פה את כולם לחפש כדורים נגד מגרנה או תהרוס לעצמך את הבריאות..
האופן שהוא אתה מדבר שמלמד שאתה תופס מעצמך אדם מתוחכם ומבין שמה אותך במקום לא טוב שמסכן אותך לטעמי...
אבל אל תיבהל
זו רק דעתי

• פותח/ת השרשור
זה ישמע קצת מוזר, אולי לנסות לשפר את הייצור העצמי עם פרוטוקול של פיסיטי ללא סייקל לפני?
יכול לעבוד?
רעיון מעניין, לא נתקלתי בזה תאמת שמישהו על גבול ההיפוגונדיזם עושה שימוש בתרופות pct כדי לשפר ייצור עצמי, יש סיבה כנראה למה הטיפול בהיפוגונדיזם הוא trt, ובארהב ששם גם על טסט לא אופטימלי כמו שלי בדרכ מקבלים trt ולא סוג של פרוטוקול פיסיטי.
אבל בלי קשר אני אישית מעוניין גם לעשות סייקל ולעלות את הרמות שלי לרמות סופרפיזיולוגיות לצרכי פיתוח גוף מה שרק פרוטוקול פיסיטי מן הסתם לא יעשה.
אני לא יודע מה תעשה קודם...
תשלח פה את כולם לחפש כדורים נגד מגרנה או תהרוס לעצמך את הבריאות..
האופן שהוא אתה מדבר שמלמד שאתה תופס מעצמך אדם מתוחכם ומבין שמה אותך במקום לא טוב שמסכן אותך לטעמי...
אבל אל תיבהל
זו רק דעתי
חחח ברור שזה מסכן, בחירה אישית של כל אדם איזה סיכון הוא לוקח, לדעתי בינתיים לפחות, סייקל אחד מדוד של הורמון ביו זהה למה שאני מייצר בגוף הוא סיכון שאני מוכן לקחת, האם להמשיך כל החיים ולהיות על trt או/ ו לקחת גרמים של חומרים שונים, זה כבר סיפור אחר שאחליט עליו בהמשך.
פיתוח גוף לא תחרותי זה משהו שחשוב לי ואעשה לשארית חיי, הורמונים משחקים תפקיד מאוד משמעותי בצבירת מסת שריר, לדעתי ההתעלמות מהנדבך הזה היא מובנת אבל כל עוד יש רצון לקחת אחריות ולחקור את זה כמו שצריך אז זו צריכה להיות בחירה אישית.

נערך לאחרונה:
אתה מדבר שטויות הייתי מוכן לקבל את זה אם היית במשקל גוף 70+ אתה לא אוכל מספיק כי גם טסט משפיע אבל ההבדל בין מה שיש לך ואפילו לממוע שנגיד זה 15-16? די זניח

עזוב אבל אני זורם איתך שאתה לא מעלה גרם שריר
היית אמור לעלות שומן אם היית אוכל כמו שצריך אתה 60 קילו על מטר 75 מה אתה מצפה להיות רמבו?

לסיכום אתה רוצה לקחת טסט אז אתה מחפש סיבות
תהנה עם הטסט אבל אל תשקר לעצמך

• פותח/ת השרשור
אתה מדבר שטויות הייתי מוכן לקבל את זה אם היית במשקל גוף 70+ אתה לא אוכל מספיק כי גם טסט משפיע אבל ההבדל בין מה שיש לך ואפילו לממוע שנגיד זה 15-16? די זניח

עזוב אבל אני זורם איתך שאתה לא מעלה גרם שריר
היית אמור לעלות שומן אם היית אוכל כמו שצריך אתה 60 קילו על מטר 75 מה אתה מצפה להיות רמבו?

לסיכום אתה רוצה לקחת טסט אז אתה מחפש סיבות
תהנה עם הטסט אבל אל תשקר לעצמך
תשמע שקלתי גם 75 ו80 קילו ובאמצע, בגלל הקורונה וכו ירדתי ל60 ומשהו לראות איך ארגיש במשקל הזה ולראות איך אחוז שומן יותר נמוך ישפיע הורמונלית, מבין מה אתה אומר וזה נפוץ אבל במקרה שלי ספציפית זה לא שאני לא אוכל או מפחד לעלות במשקל.

תשמע שקלתי גם 75 ו80 קילו ובאמצע, בגלל הקורונה וכו ירדתי ל60 ומשהו לראות איך ארגיש במשקל הזה ולראות איך אחוז שומן יותר נמוך ישפיע הורמונלית, מבין מה אתה אומר וזה נפוץ אבל במקרה שלי ספציפית זה לא שאני לא אוכל או מפחד לעלות במשקל.
וגם על 80 קילו לא עברת 50 בבנצ?

• פותח/ת השרשור
וגם על 80 קילו לא עברת 50 בבנצ?
הייתי איזה 17-18 אחוז שומן כן, ומן הסתם שהייתי יותר חזק נטו מבחינה מכנית של שקלתי הרבה יותר, אבל לא בהרבה, לא עברתי את ה80 קילו בנץ ל5 חזרות גם בשיא המשקל שלי.
משקל לא אומר כלום מבחינתי אכפת לי נטו מאסתטיקה, אם אשקול 80 קילו 20 אחוז שומן אבל יהיה לי בנץ יותר ב20 קילו לא עשיתי פה כלום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית