הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקת חלבון

RM55889

משתמש מתחיל
107
26
נק' מוניטין:
70
107
26
חזרתי להתאמן (סוף סוף) ומתלבטת אם לקנות אבקת חלבון . אני לרוב אחרי אימון שותה שייק חלבון או אוכלת מעדן /חטיף חלבון . השאלה שלי היא האם מומלץ לשלב גם שייקים של חלבון לתפריט ,? יש לו איזשהו יתרון על פני חלבון ממוצרים אחרים ? ( אם סה משנה אני כרגע עושה מסה )

זה יכול לעזור לך להגיע לערכים בימים שאת מתקשה בהם.
תתייחסי לזה כתוסף תזונה, אם את מצליחה להגיע לערכים היומיים מהמזון זה בעדיפות עליונה.
את יכולה לקנות ולהכין לך שייקים לפעמים אם את אוהבת סתם לכיף או כתחליף למשהו אחר.
תשימי לב שרוב החלבון שאת צורכת בין אם זה מאבקה או מהמזון הוא חלבון איכותי

שמע זה פשוט נוח לדפוק שני סקופים וקצת מים והופס יש לך 50 חלבון בלי מאמץ, קצת טונה קצת עוף וסגרת את הפינה לאותו היום.

אם אתה לא עצלן יש גם מתכונים לשלב בהם את האבקות כמו עוגיות ופאנקייקים ומה לא, זה קול.

מה כן הייתי משקיע באבקות שנחשבות טעימות, כי כשקניתי זול זה הגעיל אותי כל כך שהכרחתי את עצמי לשתות.

חוץ מנוחות/מחיר/דחיסות קלורית לפעמים אין לזה שום יתרון על אוכל רגיל
למה דחיסות קלוריות?
סקופ באיזור ה120-140 קל' שזה אחלה, האם זה משביע כמו אוכל רגיל? כמובן שלא
אבל זה טעים

• פותח/ת השרשור
שמע זה פשוט נוח לדפוק שני סקופים וקצת מים והופס יש לך 50 חלבון בלי מאמץ, קצת טונה קצת עוף וסגרת את הפינה לאותו היום.

אם אתה לא עצלן יש גם מתכונים לשלב בהם את האבקות כמו עוגיות ופאנקייקים ומה לא, זה קול.

מה כן הייתי משקיע באבקות שנחשבות טעימות, כי כשקניתי זול זה הגעיל אותי כל כך שהכרחתי את עצמי לשתות.

הקטע הוא שאני קונה בדרכ מעדנים עם הרבה חלבון , אני גם מעדיפה כי זה יותר קליל ונחמד אחרי האימון מאשר עכשיו להכין שייק.

למה דחיסות קלוריות?
סקופ באיזור ה120-140 קל' שזה אחלה, האם זה משביע כמו אוכל רגיל? כמובן שלא
אבל זה טעים
צודק, זה ליקוויד קלוריז אז כנראה שפחות

והתכוונתי ביחס לטונה בשמן למשל או למקורות שהם קצת יותר שמנים
הכוונה שלי הייתה שהדחיסות קלורית יותר נמוכה באבקה בדכ

הקטע הוא שאני קונה בדרכ מעדנים עם הרבה חלבון , אני גם מעדיפה כי זה יותר קליל ונחמד אחרי האימון מאשר עכשיו להכין שייק.
איך שנוח לך וחסכוני לך כי נראה לי השייקים יוצאים יותר זולים בהשוואת שקל פר חלבון.

מעדן עם 20 גרם חלבון עולה 6.5 שקל בערך . שאבקת חלבון יכול לצאת 25 גרם חלבון ב3.5 שקל . יוצא שכמעט 50 גרם חלבון האבקה עולה כמו 20 גרם חלבון במעדן. דרך אגב מי שלא מפריע לו העלות יש גם שייק חלבון מוכן של תנובה 27 גרם חלבון סביב ה6.9 שקל טעים זמין ונוח

יש לו איזשהו יתרון על פני חלבון ממוצרים אחרים ?

חיסרון: לא מכיל ויטמינים ומינרלים כמו מקורות חלבון גולמיים (קוטג', טונה, עוף, טופו וכו'...).
יתרון: אם את במסה ומתמלאת בקלות יהיה יותר קל להכניס חלבון נוזלי ובנפח יחסית נמוך, לדעתי.

מכאן, הייתי ממליץ לשלב אבקה רק אם את רואה שאת לא מצליחה להגיע לכמות החלבון שהקצבת לעצמך (ההמלצה היא להגיע לסביבות 1.6 גרם חלבון לק"ג משקל גוף).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית